PEPE & BONK koersen maken comeback – Welke crypto meme’s gaan stijgen in nieuwe crypto rally?

In de huidige turbulente cryptomarkt maken de memecoins: Pepe en Bonk opmerkelijke sprongen.

Zo zag Pepe een toename van meer dan 14% te midden van groeiende interesse van grote beleggers en een verschuiving naar Pepe Futures. Ondanks een algemene daling van de marktkapitalisatie van meme coins tot $ 45,2 miljard, heeft Bonk zichzelf stevig als de vijfde grootste meme coin gevestigd.

Dit artikel verkent welke crypto meme’s verder het potentieel hebben om te stijgen in de aanstaande crypto rally.

BONK wordt de op vier na grootste memecoin

Terwijl de meeste meme coins te maken hebben met dalende koersen, heeft Bonk een ander pad gekozen. In de afgelopen twee weken is BONK bijna 50% gestegen.

Deze groei heeft de marktwaardering van BONK naar $ 1,40 miljard geduwd, waardoor het Floki Inu heeft ingehaald en zijn positie als de vijfde grootste memecoin op de markt heeft veiliggesteld.

Als gevolg hiervan staat BONK nu als de 58ste grootste cryptocurrency wereldwijd, en overtreft bekende namen zoals Aave [AAVE] en Algorand [ALGO].

Bonk dook voor het eerst op in de cryptocurrency-scene in december 2022 en bleef aanvankelijk onder de radar totdat het een jaar later de aandacht van de markt trok met een dramatische prijsstijging.

Opvallend is dat BONK ook de op een na grootste memecoin op de Solana [SOL] blockchain is, na Dogwifhat [WIF], die tegen eind maart eveneens een significante marktkapitalisatie zag stijgen naar bijna $ 5 miljard, alvorens terug te zakken naar ongeveer $ 2,2 miljard.

Whales verzamelen massaal Pepe

Recente ontwikkelingen van Spot On Chain, een platform voor het volgen van on-chain transacties, hebben belangrijke whaleactiviteiten rondom de memecoin PEPE aan het licht gebracht. Volgens hun laatste rapport hebben whales actief PEPE-tokens verzameld, wat wijst op een opmerkelijke verschuiving in marktsentiment.

De bevindingen van Spot On Chain benadrukken een aanzienlijke opname van PEPE tokens door een prominente whale, geïdentificeerd als 0x546. De whale heeft een verbijsterende 331,3 miljard PEPE tokens van Binance opgenomen, wat neerkomt op ongeveer $ 2,24 miljoen, tegen een tarief van $ 0,00000675 per token.

Aan de andere kant toonde de data van CoinGlass dat het Open Interest van Pepe Futures met 13,89% is gestegen tot $ 66,94 miljoen. De stijging weerspiegelt het toenemende vertrouwen van de handelaren in de toekomst van de memecoin.

Daarnaast steeg de prijs van Pepe ook met 14,16% en werd verhandeld tegen $ 0,000006953 tijdens het schrijven. Tegelijkertijd steeg het handelsvolume met 10,7% naar $ 1,07 miljard. Ondertussen heeft de op kikkers geïnspireerde meme coin een hoogtepunt van $ 0,000007149 en een dieptepunt van $ 0,000005989 bereikt in de laatste 24 uur.

Hoewel PEPE en BONK momenteel hard aan het stijgen zijn, is dit ook een kans om de horizon te verbreden en andere memecoins met potentieel te verkennen. Zo blijft ondanks het negatieve sentiment waar de markt zich momenteel in bevindt, de interesse in memecoins groot, aangedreven door de gemeenschappen die zich rond deze valuta’s vormen en de luchtige, culturele waarde die ze vertegenwoordigen.

Memecoins zoals SEAL, DOGEVERSE en WAI trekken aandacht als potentiële kandidaten voor de volgende rally, elk met unieke kenmerken en een toegewijde aanhang die hun waarde kan stimuleren.

Sealana (SEAL)

Om te beginnen, een nieuwe meme-munt genaamd Sealana (SEAL) begon gisteren in de presale en keek al snel naar de maan. De enorme zeehond kent een goede start, aangezien het al meer dan $ 130.000 heeft opgehaald.

Sealana leeft volledig van junkfood en verblijft op de zolderkamer van het huis van zijn ouders terwijl hij de hele dag cryptocurrencies verhandelt, met als doel zich te ontdoen van de armoede. Het concept van Sealana spreekt Amerikaanse handelaren enorm aan en als het na de lancering viraal gaat, kan dit aanzienlijke rendementen opleveren voor degenen die vroeg investeren.

Het kopen van SEAL tegen een tarief van 1 SOL voor elke 6900 tokens kan via de website; Om dit te bereiken heb je een Solana-portemonnee zoals Phantom of Solflare nodig. In de nabije toekomst wordt verwacht dat SEAL zal debuteren op zijn eerste uitwisselingsplatform, wat u mogelijk de mogelijkheid zou kunnen bieden om uw tokens voor een grotere waarde te verhandelen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

In een poging een breder publiek te bereiken, is Dogeverse een presale die op zes verschillende blockchains te vinden is. Het DOGEVERSE-token kan worden gekocht op de Ethereum Blockchain, BNB-chain, Polygon-chain, Avalanche-chain, Base chain en de Solana-blockchain. Deze diversificatie maakt het een breed toegankelijke cryptocurrency voor gebruikers op deze zes platforms.

De presale van Dogeverse heeft na de lancering al $ 13 miljoen opgebracht, wat de populariteit ervan onderstreept. Dit duidt op positieve groeivooruitzichten voor DOGEVERSE in de nabije toekomst.

Dogeverse is een fictief universum dat wordt bewoond door Cosmo Doge, een ruimtereizende hond van het Shiba Inu-ras. Het unieke concept en de aantrekkelijke kenmerken van dit project trekken potentiële investeerders aan.

Maak vandaag nog de sprong naar de wereld van Dogeverse: neem de controle over je lot terwijl je door deze alternatieve realiteit navigeert. De volgende cryptomiljonair ben jij misschien wel, allemaal dankzij een altcoin gevonden in de uitgestrekte gebieden van de Dogeverse.

WienerAI (WAI)

WienerAI wil de trend van de hondenmeme-munten tegengaan met een eigen hondenmascotte: een ‘wiener’-hond beïnvloed door AI. In hun streven naar innovatie probeert dit project een brug te slaan tussen de werelden van AI-crypto- en mememunten.

De convergentie van AI-crypto- en meme-muntwerelden leidde ertoe dat dit initiatief snel steun kreeg van beide gemeenschappen. Het token maakte zijn debuut op de Ethereum-blockchain en erfde daarmee alle kenmerken die typerend zijn voor een ERC-20-token.

Dit betekent dat tokenhouders het token kunnen inzetten en in ruil daarvoor aantrekkelijke beloningen kunnen ontvangen. Op dit moment zijn er discussies over een APY van 1,124%. Hoewel dit percentage in de loop van de tijd zal afnemen, kunnen degenen die vroeg investeren nog steeds een aanzienlijk rendement behalen.

De presale van WienerAI heeft inmiddels al meer dan $ 800.000 op weten te halen, ondanks dat het onlangs pas is begonnen. 1 WAI-token kost op dit moment $ 0,000703 per stuk, maar deze prijs zal binnen 24 uur verder gaan stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post PEPE & BONK koersen maken comeback – Welke crypto meme’s gaan stijgen in nieuwe crypto rally? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.