PEPE & BONK Domineren Meme Coins – Wat Is De Beste Crypto Meme Investering Vóór De BTC Halving?

Op dit moment blinken Pepe Coin (PEPE) en Bonk (BONK) uit onder de crypto meme coins. De hele crypto sector is te midden van de grootste bull run in jaren tijd vooruitlopend op de volgende Bitcoin halving in april.

Meme coins lijken het meeste te profiteren van de Bitcoin koers die een nieuw hoogtepunt bereikt. Hoewel er explosieve stijgingen worden verwacht voor gevestigde meme coins, zullen kleine cryptomunten met potentie het meeste exploderen. Dit komt doordat ze vanwege hun relatief lage marktkapitalisatie de meeste ruimte voor groei hebben.

Veel investeerders zijn dan ook op zoek naar de beste crypto investering voor de aankomende Bitcoin halving. In dit artikel bespreken we de meme coins die naar onze verwachtingen zullen stijgen tijdens deze crypto bull run, samen met wat veelbelovende alternatieven die voor explosieve rendementen kunnen zorgen.

Pepe krijgt ondersteuning van Binance

Pepe (PEPE) is een uitstekend voorbeeld van een meme token die in de afgelopen paar weken significant is gestegen. De koers is omhoog gesprongen van $0,000001146 naar $0,00000981 bij zijn recente piek. Deze stijging van 756% komt naast de hype rondom de Bitcoin halving door een recente aankondiging van Binance.

De populaire gecentraliseerde exchange ondersteunt namelijk sinds kort het PEPE/FDUSD spot trading paar op Binance Spot. Vanwege deze aankondiging is de marktkapitalisatie gestegen van $381 miljoen naar $3,48 miljard. De koers heeft op dit moment een waarde van $0,000008275, wat een daling van 8,77% in de laatste 24 uur kenmerkt.

Pepe koers / Bron: CoinMarketCap

De technische indicatoren van Pepe schetsen een minder bullish beeld dat wijst op een correctie op korte termijn. De Relative Strength Index (RSI) geeft een lichtelijk bearish waarde bij de 43,82, wat betekent dat meer mensen PEPE verkopen dan kopen.

Dit bearish standpunt wordt verder ondersteund door de Moving Average Convergence Divergence (MACD) die onlangs een bearish crossover maakte. Traders en investeerders kunnen dus verwachten dat PEPE op korte termijn lichtelijk zal corrigeren, voordat de crypto meme coin mogelijkerwijs weer stijgt en nieuwe hoogten bereikt.

Crypto meme BONK heeft nieuwe Robinhood listing in de EU

Ondertussen heeft ook Bonk (BONK) indrukwekkende ontwikkelingen meegemaakt. De koers is in de afgelopen dertig dagen gestegen met 147,79%, alhoewel de koers zijn piek al een poosje voorbij is. Als we deze piek en het laagste punt van de maand met elkaar vergelijken, dan zien we een stijging van 288,5%.

Deze piek vond plaats op 5 maart 2024, dezelfde dag dat Robinhood Crypto EU aankondigde dat Bonk beschikbaar was op de exchange. Hierbij gold verder een promotie dat beleggers een percentage van hun trade terugverdienden in BTC.

Sinds deze piek is Bonk gedaald naar zijn huidige koers van $0,00002958. De crypto meme coin laat tekenen zien van een consolidatie rond het $0,000030 gebied, voordat de koers verdere extreme bewegingen zal maken.

BONK crypto meme coin koers
Bonk koers / Bron: CoinMarketCap

Dit verhaal wordt ondersteund door de technische indicatoren, waarbij de RSI met een waarde van 41,43 laat zien dat de koers last heeft van een bearish ondertoon.

Ook de MACD geeft een bearish waarde, wat aangeeft dat de koers inderdaad zijn grootste stijgingen al heeft meegemaakt. Investeerders kunnen dus beter op zoek naar alternatieven voor de volgende Bitcoin halving.

Beste crypto meme coins voor de volgende Bitcoin halving

In de sectie hieronder zullen we een aantal meme coins bespreken die volgens analisten de beste crypto investeringen kunnen zijn voor aankomende Bitcoin halving. Deze cryptomunten hebben enorme potentie vanwege hun relatief lage marktkapitalisatie, waardoor investeerders erg vroeg kunnen instappen.

Smog – Nieuwe Solana airdrop crypto meme coin

Smog Token ($SMOG) is een veelbelovende cryptomunt die van plan is de meme coin sector over te nemen via ’s werelds grootste crypto airdrop. De token is al erg populair, wat bleek uit de snelle stijgingen gelijk na zijn ‘fair launch’ op gedecentraliseerde exchanges.

50% van het totale tokenaanbod zal worden gebruikt voor marketing, wat cruciaal is voor meme coins. Door de meme coin populair te maken bij het publiek, weten traders de token te vinden en is de kans groter dat de cryptomunt viraal gaat.

Smog token meme coin

Verder wordt 35% van de $SMOG tokens achtergehouden voor crypto airdrops. Traders die $SMOG in hun wallet hebben verdienen punten met hoe lang ze de tokens bezitten. Daarnaast kunnen ze extra airdrop punten verdienen door de opdrachten te voltooien op de Zealy pagina van Smog.

De overige 15% is gereserveerd voor liquiditeit op exchanges. Al met al staat Smog klaar om in de voetsporen van andere Solana meme coins zoals Bonk en DogWifHat te volgen. Mis deze unieke kans dus niet.

 

Scotty The AI – De waakhond van de crypto sector

Scotty the AI ($SCOTTY) is een andere crypto meme coin die zal functioneren als de waakhond van de crypto sector. Deze Schotse terriër blijft namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom AI, blockchain en cryptocurrency.

Hij analyseert met gemak complexe algoritmes en is waakzaam voor afwijkingen van patronen. Schaf $SCOTTY tokens aan om je eigen reis door de crypto sector veiliger te maken.

Scotty the AI meme coin

Het project bevat zijn eigen hub, de Scotty Swap, en een chatbot waarbij gebruikers kunnen praten tegen Scotty. Bij de exchange zullen transacties razendsnel zijn vanwege de geoptimaliseerde technologie.

De token houdt op dit moment zijn eigen presale. Gebruikers kunnen $SCOTTY tokens kopen voor slechts $0,01 per stuk. Aarzel niet, want het project heeft al $8 miljoen opgehaald.

 

Sponge – Gloednieuwe kans op 100x stijgingen

Investeerders die de oorspronkelijke 100x van $SPONGE in 2023 hebben gemist, krijgen met Sponge V2 een tweede kans op deze explosieve stijgingen. Deze nieuwe variant bouwt verder op de bestaande community van 30.000 leden en bevat verschillende toevoegingen.

Sponge crypto meme coins

Een van deze toevoegingen is een gloednieuwe Play-2-Earn (P2E) racing game waarmee gebruikers $SPONGE tokens kunnen verdienen. Spelers scoren hierbij in een klassement, waarbij de hoogste spelers beloningen verdienen.

Verder is Sponge V2 gebridged met de Polygon blockchain. Investeerders kunnen daarom 468% staking beloningen verdienen op deze blockchain. Investeer snel in $SPONGE om de nieuwe 100x niet te missen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post PEPE & BONK Domineren Meme Coins – Wat Is De Beste Crypto Meme Investering Vóór De BTC Halving? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.