PancakeSwap introduceert gasvrije transacties met ZyFi integratie

PancakeSwap werkt samen met ZyFi om de DeFi-handel te verbeteren door de gaskosten te verlagen en flexibele betalingsopties aan te bieden.

Een nieuw tijdperk van handelen

PancakeSwap staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en brede aanbod aan tokens. Het stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies te verhandelen, deel te nemen aan liquiditeitspools en zich bezig te houden met opbrengstlandbouw zonder dat er een gecentraliseerde autoriteit nodig is. Gebruikers hebben echter vaak te maken met hoge gasvergoedingen, vooral tijdens perioden van netwerkcongestie, waardoor kleine transacties financieel onaantrekkelijk zijn.

Enter ZyFi: De gasfee oplossing

De integratie van ZyFi pakt dit probleem aan door gebruik te maken van zkSync, een technologie die transacties buiten de hoofd blockchain om verwerkt en ze on-chain verifieert. Deze aanpak helpt netwerkcongestie te verminderen en houdt de benzinekosten laag. Met deze samenwerking kunnen gebruikers van PancakeSwap benzinekosten betalen met verschillende ERC-20 tokens, wat meer flexibiliteit en kostenbesparingen oplevert.

De synergie van ZyFi en PancakeSwap

Chef Brownie, de marketingleider bij PancakeSwap, verklaarde: “Gasloze transacties nemen een grote hindernis weg voor nieuwe DeFi-gebruikers en vereenvoudigen het handelsproces. Door gasbetalingen met verschillende ERC-20 tokens toe te staan, maken we transacties soepeler en toegankelijker, waardoor de gebruikerstevredenheid toeneemt en een bredere acceptatie wordt bevorderd.”

Voordelen voor DeFi-gebruikers

De voordelen van deze integratie zijn aanzienlijk. Gebruikers zullen lagere transactiekosten ervaren en de optie hebben om gasvergoedingen te betalen met meerdere ERC-20 tokens. Dit verbetert niet alleen de handelservaring, maar maakt gedecentraliseerde financiering ook toegankelijker voor een breder publiek.

Een cruciale ontwikkeling in DeFi

De samenwerking tussen PancakeSwap en ZyFi is een belangrijke stap voorwaarts in de DeFi-ruimte. Het laat het potentieel zien van Layer-2 oplossingen bij het aanpakken van schaalbaarheidsuitdagingen en onderstreept het belang van innovatieve oplossingen bij het stimuleren van de overstap naar DeFi.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post PancakeSwap introduceert gasvrije transacties met ZyFi integratie appeared first on Bitcoinmagazine.nl.