P2P.org werkt samen met OKX om institutionele staking-diensten aan te bieden

P2P.org, een institutionele staking firma, is een partnerschap aangegaan met OKX om crypto staking diensten te lanceren voor institutionele klanten, gericht op belangrijke activa zoals Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Kusama (KSM) en Celestia (TIA).

Institutioneel partnerschap

P2P.org, een toonaangevende aanbieder van institutionele staking-infrastructuur, heeft een samenwerking aangekondigd met OKX, een prominente cryptobeurs, om staking-diensten aan te bieden aan institutionele klanten. Deze samenwerking is erop gericht om de mogelijkheden voor staking te verbeteren door veilige en efficiënte staking-oplossingen aan te bieden voor de belangrijkste cryptocurrencies, waaronder ADA, DOT, KSM en TIA.

Staking-als-een-businessmodel

Als onderdeel van het staking-as-a-business (SaaB) model probeert P2P.org de toetredingsdrempels voor institutionele klanten te verlagen. Het platform vereenvoudigt het staking-proces door de behoefte aan technische expertise en de hoge kosten voor het runnen van een node weg te nemen.

Dit initiatief ondersteunt de bredere deelname van institutionele beleggers aan de markt voor crypto-investeringen.

Belangrijke mijlpaal

In april meldde P2P.org het bereiken van $7,5 miljard in Total Value Locked (TVL). CEO Alex Esin benadrukte het belang van staking in institutionele producten, met als doel dat staking aanzienlijk bijdraagt aan de totale inkomsten. De samenwerking met OKX is een cruciale stap om dit doel te bereiken.

Verbeterde infrastructuur voor staking

De samenwerking met OKX maakt gebruik van P2P.org’s robuuste staking-infrastructuur om institutionele klanten te voorzien van veilige, hoogwaardige staking-diensten. Dit partnerschap zal naar verwachting een nieuwe standaard zetten in Proof of Stake (PoS) staking voor de belangrijkste cryptocurrencies.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Samenvatting

Door hun krachten te bundelen, willen P2P.org en OKX institutionele beleggers in staat stellen om hun stakingactiviteiten te optimaliseren, door geavanceerde tools en een veilige infrastructuur aan te bieden. Dit partnerschap vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in het institutionele staking-landschap en verbetert de toegankelijkheid en efficiëntie van crypto staking voor zakelijke klanten.


The post P2P.org werkt samen met OKX om institutionele staking-diensten aan te bieden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.