Ordinals-prijs stijgt met 48% na de aankondiging van de notering op Binance

Binance gaat de altcoin Ordinals, of ORDI, noteren, met nieuwe handelsparen die beschikbaar zullen zijn om 10.00 uur UTC op 7 november.

ORDI

In een vandaag uitgebracht persbericht zegt Binance dat het de volgende handelsparen zal aanbieden: ORDI/BTC, ORDI/USDT en ORDI/TRY. Met opnames voor ORDI die om 6.30 uur UTC op 8 november openen. De beurs is ook van plan om ORDI toe te voegen als een nieuw uitleenbaar actief met het nieuwe marginaal handelspaar ORDI/USDT op Isolated Margin.

De prijs van ORDI steeg met 48% in de afgelopen 24 uur en handelt op $11.01, een nieuw hoogtepunt sinds mei. Na de aankondiging van de notering op Binance, volgens gegevens van CoinGecko.

De geplande notering van ORDI komt nadat Binance Pool in augustus zijn Ordinals Inscription Service heeft gelanceerd. Daardoor is het voor gebruikers eenvoudiger om aanvullende gegevens op de bitcoinblockchain in te schrijven. Het Ordinals-protocol, dat de creatie van BRC-20-tokens en NFT’s op bitcoin mogelijk maakt, begon eerder dit jaar aan populariteit te winnen.

Binance waarschuwt echter in de noteringsverklaring dat ORDI een “relatief nieuwe token is die een hoger dan normaal risico met zich meebrengt, en als zodanig waarschijnlijk onderhevig zal zijn aan hoge prijsvolatiliteit.”

De beurs zegt dat ze een “Seed Tag” zal toekennen aan de ORDI-token. Dat is voor projecten die mogelijk een hogere volatiliteit en risico’s vertonen in vergelijking met andere projecten. Voor dergelijke seed-tag-tokens moeten gebruikers volgens de verklaring elke 90 dagen de overeenkomstige quizzen met succes afleggen op de Binance Spot- of Binance Margin-platforms.


The post Ordinals-prijs stijgt met 48% na de aankondiging van de notering op Binance appeared first on Bitcoinmagazine.nl.