Optimism Voert Nieuwe Crypto Rally Aan met 30% Pump – Welke Altcoins Gaan Exploderen Na OP, Solana en NEAR Protocol?

Optimism, een Layer-2 blockchain op het netwerk van Ethereum, heeft een pump van +30% meegemaakt. Hierdoor ligt OP momenteel op een koers van $3,22 na een stijging +9% in de afgelopen 24 uur.

Naast Optimism, zijn ook Solana (+3,7%) en NEAR Protocol (+1,5%) behoorlijk gestegen in de afgelopen tijd. De sterke prestatie van deze altcoins wijst er op dat er mogelijk een nieuwe crypto rally voor de hele markt te wachten staat rondom de feestdagen.

Analyse Optimism, NEAR Protocol en Solana Koers

Grote altcoins doen het de laatste tijd erg goed. Terwijl Bitcoin en Ethereum een lichte stijging van 2 tot 3% hebben meegemaakt deze week, zijn OP (+49,45%), NEAR (+46,13%) en SOL (+29,82%) nog meer gestegen.

Optimism

Optimism schoot gisteren de lucht na een sterke toename van activiteit op het netwerk met een totaal van +391% sinds januari 2023. Hierdoor is de koers van Optimism in de afgelopen 365 dagen gestegen met zo’n +238%.

De verwachting is dat ook in 2024 het Layer-2 netwerk op Ethereum verder zal groeien in gebruikers en waarde.

Op dit moment ligt OP op een niveau van $3,22 na een stijging van ongeveer +10% in de afgelopen 24 uur, +49% in de afgelopen week en +77% in de afgelopen maand. In de onderstaande afbeelding is het meer dan duidelijk te zien: Optimism is behoorlijk de lucht in geschoten.

Zo kun je ook zien dat de 30-daagse moving average (geel) een bocht heeft gemaakt en de komende tijd nog verder van de 200-daagse moving average (blauw) af zal stijgen.

Optimism koers grafiek

Als Optimism het huidige niveau kan behouden, kan de koers consolideren boven de 3$ en rond het begin van 2024 een volgende crypto rally meemaken. Het is wel belangrijk de Relative Strength index (RSI) van 72 in de gaten te houden, als deze de 80 overstijgt, kan de altcoin ‘overbought’ worden en mogelijk een correctie meemaken.

Als we volgende week nog een Santa Claus Rally meemaken, zou Optimism dit jaar nog voor de $4 kunnen gaan. Zo niet, dan zou dit een target zijn voor begin januari 2024.

NEAR Protocol

NEAR doet het deze week erg goed en is vanaf dinsdag 19 december begonnen aan een klim van zo’n +50% naar de $3,40. Hierdoor ligt de koers van NEAR +83% hoger dan een maand geleden en +151% hoger dan een jaar geleden.

Toch lijkt NEAR potentie te hebben om de komende tijd nog verder te klimmen, ook als we kijken naar de technische indicators. Vergelijkbaar met de grafiek van Optimism, de 30-daagse moving average toont een sterkere positie van de altcoin op kortere termijn.

NEAR koers grafiek

Ook de RSI van NEAR wijst erop dat de altcoin nog brandstof heeft om een stukje hoger te klimmen voordat er mogelijk een correctie kan plaatsvinden. NEAR zou hierdoor het jaar kunnen eindigen rond de $4,50 of $5 als we nu nog een crypto rally krijgen.

Solana

Solana is al langer aan het klimmen dit jaar, maar ook voor SOL was dit een erg goede week. De altcoin is in de afgelopen 7 dagen nog eens met +30% gestegen en ligt hierdoor +63% hoger in de maand en +707% hoger in het jaar.

De consistente groei van Solana is te zien aan de 30-daagse moving average die veel hoger ligt dan de 200-daagse moving average. Wat bijzonder is, is het feit dat de Solana koers de afgelopen maanden nog geen enkele keer onder de 30-daagse moving average is gezakt.

Solana koers grafiek

Zelfs na de sterke stijging van afgelopen week en de sustained uptrend van afgelopen maanden, heeft Solana nog een RSI van 74. Dit wijst erop dat ook Solana nog momentum heeft om verder te klimmen voordat de altcoin gezien wordt als overbought.

De $100 is nu in zicht en de kans is groot dat Solana de komende dagen door de $100 heen zal breken. Vanuit dit punt zouden er 2 dingen kunnen gebeuren:

  • De koers kan corrigeren nu het een belangrijke mijlpaal behaald heeft
  • Het optimisme neemt toe, waardoor Solana nog hoger klimt voordat er een correctie plaatsvindt

De bovenstaande altcoins zijn een aantal van de voorlopers van een wijdere altcoin rally die we mogelijk begin volgend jaar zullen zien.

Welke Altcoins Gaan Exploderen in Nieuwe Crypto Rally?

Altcoins zoals Optimism, NEAR en Solana maken het verschil omdat ze gebruikt kunnen worden voor meer dan enkel waarde opslaan en handelen. In een bull markt kijken investeerders maar al te graag naar cryptomunten met extra utility, daarom is het belangrijk om deze soort crypto’s in de gaten te houden de komende tijd.

De onderstaande cryptomunten zouden een goede aanvulling kunnen zijn voor je portfolio en hebben potentie om binnenkort exponentieel te stijgen. We raden aan onderzoek te doen naar deze crypto’s voordat je investeert en alleen kapitaal te gebruiken dat je kunt missen.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Sponge is een token die eerder dit jaar x100 is gegaan en in 2024 hetzelfde van plan is met zijn nieuwe Sponge V2 token. Investeerders die de explosie van Sponge hebben gemist, kunnen deze kans pakken om in 2024 mogelijk nog hogere rendementen te behalen dan Optimism.

Sponge V2 tokens kunnen worden verdiend als beloning voor het staken van Sponge (V1) tokens, hoe meer tokens je staket, hoe meer V2 tokens je zult verdienen. Binnenkort zal Sponge ook zijn eigen Play-to-Earn (P2E) game lanceren, met zowel een gratis versie als een versie met beloningen.

Je kunt Sponge tokens kopen via crypto exchanges en de website van Sponge, op deze website kun je de tokens ook staken. Met een gelimiteerde manier om de tokens te verdienen, heeft de Sponge V2 token erg veel potentie om in 2024 te exploderen.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een belangrijke mijlpaal voor zowel Bitcoin als altcoins is de Bitcoin halving van 2024. De nieuwe Bitcoin Minetrix biedt een mogelijkheid om te profiteren van deze halving, met het minen van Bitcoins via de cloud voordat de block rewards gehalveerd worden.

Door de BTCMTX token te staken, verdien je mining credits, waarmee via de cloud BTC kunt minen. Naast deze credits, verdien je ook extra BTCMTX, waardoor je met 1 investering in kunt zetten op zowel Bitcoin als deze nieuwe altcoin.

Te koop in een van de laatste fases van de presale voor $0,124 per stuk, BTCMTX zal binnenkort uitverkopen en gelanceerd worden op exchanges. Na lancering zal het team het platform klaarmaken om live te gaan en zul je eenvoudig Bitcoins kunnen minen via de cloud.

 

Meme Kombat (MK)

Meme coins staan er om bekend om volatieler te zijn dan grote altcoins zoals Optimism, hierdoor kunnen ze potentieel zorgen voor behoorlijke winsten. De nieuwe Meme Kombat combineert het leuke van meme coins met een spannende manier om geld te verdienen.

De MK token kan worden ingezet op battles die plaatsvinden in de arena van Meme Kombat. Hier zullen bekende meme karakters tegen elkaar vechten en met indrukwekkende visuals te volgen zijn.

MK, de native token van Meme Kombat, is in de presale te koop voor $0,257 en lijkt de laatste tijd het doelwit te zijn van crypto whales. De presale heeft hierdoor al meer dan $4,27 miljoen opgehaald en kan binnenkort uitverkopen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Optimism Voert Nieuwe Crypto Rally Aan met 30% Pump – Welke Altcoins Gaan Exploderen Na OP, Solana en NEAR Protocol? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.