Op Deze Prijs Koopt Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Meer Bitcoin Bij

Michaël van de Poppe verwacht een consolidatieperiode voor bitcoin (BTC) naarmate de cryptocurrency nadert tot zijn halveringsevenement dat gepland staat voor april. De bekende Nederlandse trader voorspelt dat de prijs van bitcoin zich zal stabiliseren rond de $48.000, mogelijk stijgend naar $50.000 voor de halvering. In dit artikel nemen we een kijkje naar Van de Poppe zijn bredere analyse. Hij suggereert dat er een rebound komt van de huidige prijsniveaus naar een hogere prijs voorafgaand aan het evenement.

Op deze prijs koopt Van de Poppe meer Bitcoin

Eerder gaf Van de Poppe aan meer bitcoin te willen kopen als de prijzen zouden dalen naar het gebied van $36.000 tot $40.000. Dat was een positie die hij innam toen bitcoin ongeveer $40.965 waard was. Met de huidige marktprijs van Bitcoin op ongeveer $42.500 lijken zijn voorspellingen nauw aan te sluiten bij de lopende markttrends. Hij waarschuwt echter ook voor een verdere correctie, die de prijzen mogelijk omlaag kan drijven naar tussen de $36.000 en $38.000.

Vooruitkijkend, behoudt Van de Poppe een bullish langetermijnvisie op Bitcoin, met zelfs een potentieel om te stijgen naar $300.000. Dit optimistische perspectief wordt gedeeld door andere crypto analisten, met voorspellingen voor post-halvering bitcoinprijzen tussen $170.000 en wel $1 miljoen, volgens Samson Mow.

Altseason in aantocht?

Interessant is dat Van de Poppe zijn analyse uitbreidt naar de prestaties van altcoins zoals Solana (SOL), Cardano (ADA) en Ethereum (ETH), en voorspelt dat deze bitcoin kunnen overtreffen na de verwachte correctie. Hij suggereert daarnaast in een tweet op X dat altcoins mogelijk aanzienlijk hogere winsten kunnen zien vergeleken met BTC na de correctie.

Chris Burniske gelooft ook in lichte bitcoindaling

Chris Burniske, mede-oprichter van het venturebedrijf Placeholder, deelt de sentimenten van Van de Poppe en gelooft in een lichte marktdaling als onderdeel van het consolidatieproces. Beide analisten benadrukken de invloed van marktdynamiek en macro-economische factoren op de prijsbewegingen van bitcoin.


The post Op Deze Prijs Koopt Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Meer Bitcoin Bij appeared first on Bitcoinmagazine.nl.