Oneindigheid in crypto community over aanstaand nieuws van bitcoin ETF

James Seyffart, een senior ETF-analist bij Bloomberg, houdt voet bij stuk. Hij denkt dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) de bitcoin ETF de komende week zal goedkeuring. Daarmee gaat hij in tegen verhalen die gisterenavond rond gingen over dat er deze week, of zelfs vandaag, al witte rook zou komen.

Seyffart kijkt nog steeds naar de dagen 8 tot 10 januari.

Intussen laaide het enthousiasme in de crypto community op toen meerdere bronnen het over vandaag (vrijdag, red.) hadden. Onder andere Jacquelyn Melinek van TechCrunch kwam op X met een hypothese. Volgens bronnen zou de SEC meerdere aanvragen van bedrijven gaan goedkeuren op deze vrijdag.

 

Prominente journalisten zoals Eleanor Terrett en James Seyffart zijn het hier niet mee eens. Zij kijken zogezegd nog steeds naar volgende week:

“Veel lawaai over vrijdag. Ik blijf erbij. Ik verwacht morgen geen orders voor een officiële bitcoin ETF goedkeuring. Ik verwacht ze nog steeds van 8 tot 10 januari.”

Reporter Eleanor Terrett van Fox Business merkte op dat het waarschijnlijker is dat de toezichthouders aanstaande dinsdag of woensdag goedkeuring zullen verlenen, aangezien ze nog enkele dingen aan het behandelen zijn. Ze zei:

“Hoewel de SEC zeker onvoorspelbaar is, zou het mij verbazen als er morgen goedkeuringen zouden plaatsvinden.”

Seyffart bevestigt deze woorden van Terrett en merkte op: “Mijn mening komt overeen met de berichtgeving van Eleanor Terrett.”

Er zitten overigens ook nog een aantal dagen tussen de ETF-goedkeuring en de start van de handel.


The post Oneindigheid in crypto community over aanstaand nieuws van bitcoin ETF appeared first on Bitcoinmagazine.nl.