NodeOps haalt $5 miljoen op om blockchain node deployment te revolutioneren

NodeOps, een blockchain node orkestratieplatform, heeft $5 miljoen aan startkapitaal opgehaald om zijn activiteiten te verbeteren en uit te breiden. De financieringsronde werd geleid door L1D, met deelname van Blockchain Founders Fund, Finality Capital en andere belangrijke investeerders.

Infrastructuur uitbreiden van NodeOps

Met het nieuwe kapitaal is NodeOps van plan om zijn activiteiten uit te breiden, zijn infrastructuur uit te breiden om meer protocollen te ondersteunen en stimuleringsmechanismen voor ontwikkelaars te ontwikkelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het veiliger en transparanter maken van het Ethereum-ecosysteem via zijn Actively Validated Services (AVS) op EigenLayer.

NodeOps biedt verschillende producten en functies, waaronder NodePad, een gestroomlijnd launchpad zonder toestemming waarmee gebruikers met één klik nodes kunnen implementeren. Sinds de oprichting heeft NodeOps de creatie van meer dan 17.000 nodes ondersteund en meer dan 25 live ketens aangedreven.

Steun van prominente investeerders

De financieringsronde trok verschillende institutionele investeerders aan, waaronder Oakgrave Ventures, Double Peak Group, Momentum6 en Bitscale Capital. Ook bekende angel investors namen deel, zoals Richard Ma van Quantstamp, voormalig Polygon medeoprichter JD Kanani, Rushi Manche van Movement Labs en Dorothy Liu van AltLayer.

Innovatieve Blockchain Infrastructuur

NodeOps is een van de eersten die AI gebruikt als infrastructuur voor Web3-protocollen. Als de eerste toestemmingsvrije infrastructuurmarktplaats op EigenLayer richt het platform zich op het verbeteren van AI-, DePIN- en DeFi-protocolinfrastructuur. De AI-infrastructuur van het bedrijf vereenvoudigt complexe processen en maakt blockchaintechnologie toegankelijker voor een breder publiek.

Toekomstplannen

NodeOps is van plan om een AVS te lanceren op EigenLayer, met als doel om een engine te creëren die waarde creëert voor ontwikkelaars en node operators. Dit initiatief zal de economische veiligheid en betrokkenheid binnen het ecosysteem vergroten door een infrastructuur zonder toestemming op de ketting aan te bieden.

Het bedrijf zoekt partnerschappen met organisaties die kunnen profiteren van zijn gebruiksvriendelijke oplossingen voor het implementeren en beheren van knooppunten, met als doel de efficiëntie van projecten te verbeteren en nieuwe groeikansen te creëren binnen de blockchainruimte.


The post NodeOps haalt $5 miljoen op om blockchain node deployment te revolutioneren appeared first on Bitcoinmagazine.nl.