Nieuwe rivaal voor Shiba Inu (SHIB): maak kennis met Shiba Shootout!

Shiba Inu heeft sinds 2021 een wilde tijd achter de rug. De meme coin maakte enkele investeerders crypto-miljonair. De kans dat SHIB binnenkort nog eens eerdere prijsstijgingen kan herhalen, is echter bijzonder klein.

De reden is vrij simpel: nu SHIB een market cap heeft van $15 miljard, is het bijzonder moeilijk om nog gains van 10x of 20x te halen. Dit jaar heeft SHIB gains van 3x gehaald, terwijl meme coins met een kleinere market cap (denk aan WIF en PEPE) veel grotere winstfactoren behaalden.

Slimme investeerders kijken daarom nu al uit naar een nieuwe rivaal voor Shiba Inu. Met Shiba Shootout staat de volgende token misschien al wel in de startblokken.

Een duidelijke roadmap

Veel meme coins hebben te kampen met een gebrek aan visie. Shiba Shootout heeft in haar eigen roadmap al duidelijke doelen vastgesteld. Groei moet gerealiseerd worden binnen drie verschillende fases.

Fase 1: Launch en presale

De eerste fase focust zich op het opstarten van het Shiba Shootout project, onder meer met de release van een eigen website. De presale van de SHIBASHOOT token is een cruciaal onderdeel van deze fase. Daarnaast worden op dit moment de contacten met onder meer CoinGecko en CoinMarketCap gelegd.

Fase 2: Partnerschappen en community

Het opbouwen van een sterke, strijdlustige community is essentieel in de tweede fase van dit project. Daarnaast is het team achter Shiba Shootout van plan om partnerschappen te sluiten met andere crypto-projecten en influencers. Ook zal er voor tokenhouders een special Discord groep opgezet worden.

Fase 3: Merchandise en educatie

In de derde fase zal Shiba Shootout haar eigen merchandise-lijn opzetten voor alle fans en liefhebbers. Daarnaast is Shiba Shootout van plan om haar eigen educatieve programma neer te zetten, inclusief eigen lesmaterialen en een heuse SHOOUTOUT academy.

Hoe de community van Shiba Shootout profiteert

Shiba Shooutout heeft diverse eigenschappen binnen haar tokenomics die de crypto erg aantrekkelijk maakt voor traders. Wat heeft deze meme coin haar investeerders allemaal te bieden?

Casctus Staking: laat je rewards groeien

Cactus Staking is een geheel nieuw staking model, waarbij gebruikers door hun tokens langer te staken meer rewards krijgen. Het project komt vers van de pers, en mede daarom is de APY nu nog ontzettend hoog: liefst 2500%. Dit maakt SHIBASHOOT een van de beste staking coins.

Lucky Lasso Lottery: een kans om groots te winnen

Een deel van de tokens zal gratis aan de community uitgekeerd worden, met behulp van de (terugkerende) Lucky Lasso Lottery. Deze geeft SHIBASHOOT investeerders de kans om flink te winnen – en een deel van de inleg gaat naar goede doelen.

Savings Saddlebags: automatisch geld verdienen

Savings Saddlebags is een nieuwe optie die het mogelijk maakt om een percentage van je totaal aantal tokens naar je wallet te sturen. Deze tokens zullen voor een specifieke periode vastgezet worden, waar je als investeerder dan weer extra rendement (rewards) over ontvangt.

Posse rewards: help de community groeien

Om de community te laten groeien worden investeerders aangemoedigd kennissen en collega’s te overtuigen om ook te investeren. Doen zij dit via het referral program? Dan krijg jij een mooie beloning.

shiba shootout 4

Conclusie

Shiba Shootout bied investeerders verschillende mogelijkheden om grote rewards te verdienen. In vergelijking met andere meme coins, waar het meestal slechts een kwestie is van kopen en verkopen, heeft Shiba een breed scala aan verdienmodellen.

Voor meme coins is het vermogen om een community te bouwen de belangrijkste groeifactor. De focus van Shiba Shootout ligt al vroeg op het opbouwen van een eigen fanschare, met behulp van regelmatige activiteiten en interactieve opties.

The Shiba Shootout crypto presale is momenteel in volle gang. Investeerders die SHIBASHOOT willen kopen tegen een gereduceerde prijs hebben nu nog de kans om in te stappen. Ben je op zoek naar een kans om je crypto portfolio wat diverse te maken, dan is Shiba Shootout zeker een project om in de gaten te houden.

Met een online crypto wallet (zoals Trust Wallet, MetaMask, Coinbase of Best Wallet) kun je via de Shiba Shooutout website deelnemen aan de presale. De token is te koop met creditkaarten, Ethereum, BNB en USDT.

De online cryptowereld is soms net als het wilde westen: zorg dat je veilig blijft tegen oplichters en scammers, en koop alleen via de officiële website.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe rivaal voor Shiba Inu (SHIB): maak kennis met Shiba Shootout! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.