Nieuwe Nexo tool biedt ongekende marktinzichten

Nexo heeft aangekondigd dat het samenwerkt met The Tie om geavanceerde realtime analyses te introduceren. Dit nieuws markeert een belangrijke stap in het verbeteren van de handelsmogelijkheden voor alle gebruikers.

Democratisering van marktdata

De nieuwe tool van Nexo en The Tie biedt toegang tot data die voorheen alleen beschikbaar was voor institutionele beleggers. Hiermee kunnen traders beter geïnformeerde beslissingen nemen, risico’s beperken en hun investeringsstrategieën diversifiëren. Deze integratie is bedoeld om alle gebruikers een voorsprong te geven door hen toegang te bieden tot dezelfde geavanceerde marktanalyse die door grote instellingen wordt gebruikt.

Institutionele kwaliteit voor iedereen

In het eerste kwartaal van 2024 bereikte het spot trading volume op gecentraliseerde exchanges (CEXs) $ 4,29 miljard, wat wijst op een grote vraag van gebruikers. Deze vraag heeft Nexo ertoe aangezet om samen te werken met The Tie, een topaanbieder van informatiediensten voor digitale activa. The Tie brengt zijn analysetools van institutionele kwaliteit nu naar de retailklanten op het Nexo-platform.

Wat biedt de tool?

Afhankelijk van het activa kunnen gebruikers een scala aan indicatoren rechtstreeks in de Markets-sectie van Nexo bekijken. Deze omvatten statistieken van X, on-chain activiteit, gas fees, eigendomsverdeling en gedetailleerde activabeschrijvingen. Deze informatie is essentieel voor traders die hun strategieën willen verfijnen en beter willen inspelen op marktbewegingen.

Toegang tot leidinggevende marktgegevens

Elitsa Taskova, CPO van Nexo, benadrukt het belang van gedemocratiseerde markttoegang:

“Het leren analyseren en ‘luisteren’ naar de markt kost tijd en informatie. Samen met The Tie zorgen we ervoor dat alle gebruikers snel toegang hebben tot marktsentiment en bewegingen, wat hun ervaring, strategieën, kennis en betrokkenheid verbetert door waardevolle data-gedreven inzichten.”

Joshua Frank, medeoprichter en CEO van The Tie, voegt daaraan toe:

“Wij zijn verheugd om onze nieuwste samenwerking met Nexo aan te kondigen, die realtime analysetools introduceert op hun platform. Nexo-gebruikers krijgen nu toegang tot dezelfde toonaangevende metrics die we aan meer dan honderd institutionele klanten op The Tie Terminal bieden. We prijzen Nexo’s visie om de uitgebreide tools van The Tie te integreren om een verbeterde, robuuste en unieke handelservaring voor individuele beleggers te creëren.”

Langetermijnvoordelen en innovatie

Sinds maart 2022 is The Tie een van de meer dan 60 portfoliobedrijven van Nexo Ventures. Deze nieuwe integratie benadrukt de langetermijnvoordelen van bedrijfsinvesteringen en onderstreept de filosofie van Nexo Ventures om strategische partnerschappen op te bouwen met de bedrijven in hun portfolio.

Met deze uitgebreide suite van analysetools verrijkt Nexo zijn goed gevestigde loyaliteitsprogramma en blijft het innoveren om de algehele handelservaring te verbeteren.

Wat betekent dit voor jou?

Deze samenwerking tussen Nexo en The Tie biedt jou als trader ongekende mogelijkheden. Door toegang te krijgen tot geavanceerde marktanalyses, kun je beter geïnformeerde beslissingen nemen en je investeringen optimaliseren. Het is de perfecte gelegenheid om te profiteren van de tools die voorheen alleen voor de grootste spelers beschikbaar waren.

Wil je je handelsstrategie naar een hoger niveau tillen? Nu is het moment om in te stappen. Bezoek Nexo en ontdek hoe deze nieuwe tools jouw handelsmogelijkheden kunnen verbeteren.

 


The post Nieuwe Nexo tool biedt ongekende marktinzichten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.