Nieuwe heroes en prijzen voor Fantasy Top

Fantasy Top, de populaire NFT-game op crypto Twitter, heeft een grote update uitgerold. De game heeft een sprong in gebruikersactiviteit gezien dankzij de nieuwste aanpassingen en toevoegingen. De officiële Twitter van Fantasy Top kondigde een week vol opwinding aan voor de fans, inclusief een herzien scoremechanisme, een enorme prijzenpot en een toernooi speciaal voor beginners.

40 Nieuwe NFT heroes

Het meest opvallende nieuws is de toevoeging van meer dan 40 nieuwe NFT Heroes aan de game. Enkele van deze nieuwe Heroes zijn crypto influencer en bokser Barneytheboi, de oprichter van de Sappy Seals NFT-collectie wab.eth, en angel investor LilMoonLambo.

In Fantasy Top worden crypto influencers omgezet in NFT-kaarten, genaamd Heroes. Deze game draait op het Ethereum layer-2 netwerk Blast. Influencers ontvangen een percentage van het handelsvolume van hun kaarten en een deel van de totale opbrengst van de pack-verkoop. Spelers kunnen deze kaarten kopen en deelnemen aan fantasy football-achtige toernooien tegen andere spelers.

Stijging in handel en gebruikers

In de afgelopen 24 uur is het handelsvolume van Fantasy Top met meer dan 51% gestegen. Het aantal kopers is met 14% toegenomen, volgens gegevens van DappRadar. Travis Bickle, de pseudonieme maker van de game, claimt dat de game de afgelopen week 67.000 actieve gebruikers heeft gezien en 140.000 in de afgelopen maand.

Aanpak van bots

Kort na de lancering klaagden influencers dat spelers hun cijfers kunstmatig aan het opblazen waren, wat hun persoonlijke socialmedia-doelen beïnvloedde. Content creator Jenn Duong hekelde specifiek degenen die dit deden.

Een nieuw scoremechanisme is geïntroduceerd om de invloed van bots die accountbetrokkenheid kunstmatig verhoogden, in te perken. Bovendien worden de statistieken van de OG Heroes licht aangepast en zullen frequente posts niet langer worden benadeeld.

Grote toernooien op komst

Op dinsdag 14 mei begint het tweede grote toernooi met een prijzenpot van 333.333 Blast Gold. Als de voorspellingen voor de prijs van Blast Gold juist zijn, kan de totale prijzenpot voor deze week meer dan $ 3,3 miljoen bedragen, wat een grotere prijs is dan het vorige toernooi.

Voor degenen die niet klaar zijn voor de grote competities, vindt op donderdag 16 mei een toernooi plaats waarbij alleen “common cards” zijn toegestaan. Dit toernooi krijgt een “extra aanpassing” om eerlijkheid te bevorderen. De prijzenpot voor dit toernooi is nog niet aangekondigd.

Stijgende waarderingen van kaarten

Ondertussen beginnen sommige kaarten voor enorme bedragen te verkopen. Een legendarische Jenn-kaart werd verkocht voor 13,37 ETH ($ 40.000), terwijl een gewone Travis Bickle-kaart werd verkocht voor 0,49 ETH ($ 1.495). Dit heeft geleid tot een toename in de totale inkomsten van de game, volgens een Flipside Crypto-dashboard.

 


The post Nieuwe heroes en prijzen voor Fantasy Top appeared first on Bitcoinmagazine.nl.