Nieuwe crypto presale SEALANA haalt $100k op in eerste minuten – Meest veelbelovende Solana meme coin?

Donderdag 2 mei, 2024 – Gisteren is de presale voor Sealana ($SEAL) op Solana gelanceerd en het haalde binnen slechts enkele minuten na de lancering $100.000 op.

In een sector die gedomineerd wordt door hondjes, is er één maritiem zoogdier wat met man en macht strijdt voor zijn recht op de toch wel iconische American Dream.

Dat gezicht kan je wel eens bekend voorkomen en dat heeft een wel heel specifieke reden: De Sealana is namelijk een eerbetoon aan de razend populaire Gamer Guy personage van South Park, ook wel bekend als “Fat Computer Nerd”.

Gamer Guy verscheen in de legendarische World of Warcraft-aflevering van de populaire oud-Veronica cartoon en begon al snel een opzichzelfstaande bekendheid op te bouwen. De iconische karakteristieken die hier voor zorgden waren zijn gigantische brilglazen, ogen die voortdurend op het scherm gericht zijn, rommelige kamer, en overweldigende omvang.

Wat begon als een karikatuur voor de zogenoemde “Keyboard Warriors”, de vaak ontevreden mensen die op een scherpe, onvriendelijke en vaak anonieme wijze commentaar geven op internetberichten, is nu een soort van alledaags figuur geworden.

Sealana is Gamer Guy, maar dan in Web3 versmolten met zijn computerstoel, groeiend met de dag, houdt zich zo bezig met handelen dat hij zijn figuur als jonge God heeft ingeruild voor een dieet van chips en ingeblikte tonijn. Zijn obsessie met het vinden van de volgende virale Solana meme coin houden zijn vinnen bezig en zijn kamer onopgeruimd.

Het enige wat je nodig hebt om deel te nemen aan de presale tegen een vaste prijs is een reeds gefinancierde SOL wallet. Voor elke 1 SOL ontvangen investeerders 6.900 $SEAL tokens als beloning na afloop van de ICO. Dit plaatst hen in een uitstekende positie om te profiteren van potentieel explosieve stijging tijdens de presale en van de mogelijk daar op volgende Solana meme coin stijging die daar op volgt.

Investeerders kunnen betalen via een widget op de website of door SOL te verzenden vanuit een gedecentraliseerde wallet naar dit adres: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

Gaan Meme Coin Fans zich richten op Solana?

Sealana’s gebruikelijke blockchain, Solana, overtreft in rap tempo Ethereum als dé blockchain voor het lanceren van de toekomstige grootste meme coins.

Terwijl een recente grote verkoopgolf de prijs van Bitcoin ($BTC) met 10% liet dalen tot ongeveer $57.000 dollar, stijgt de Solana-munt Popcat ($POPCAT) met maar liefst 45% in zeven dagen, tezamen met Solama ($SOLAMA), die nachts met 25% omhoog schoot. Zelfs Dogecoin-imitators zoals DogWifHat ($WIF) en Bonk ($BONK) behouden momenteel beter hun waarde dan hun concurrenten.

Ook Solana zelf herstelt zich snel. In de afgelopen 24 uur is de prijs van SOL met 10% gestegen, zelfs ver voorbij marktleiders Bitcoin en Ethereum. Dit getuigt de veerkrachtige mogelijkheden dat het grootst groeiende ecosysteem in de blockchain laat zien.

De redenen hiervoor blijven dan ook niet lang onbekend. Solana is een digitale economie met een totale waarde van $3,637 miljard dollar aan vergrendeld vermogen (Total Locked Value, TVL) verdeeld over diverse apps en financiële diensten, met meer dan 1 miljoen actieve gebruikers die dagelijks transacties uitvoeren en meer dan 2.500 ontwikkelaars die ten minste op maandelijkse basis actief zijn

Sealana komt ook snel na een andere recente virale Solana meme coin genaamd ICO. Slothana ($SLOTH), de Marihuana-vriendelijke luiaard, haalde een verbazingwekkende $15 miljoen dollar (linkje) op in een slechts één maand durende presale die zojuist is afgerond.

Als we het dan toch over populaire cryptoluiaards hebben, gaan er geruchten dat het team achter Sealana ook betrokken was bij een andere succesvolle vaste prijs presale, het populaire Slerf ($SLERF) project, dat in de afgelopen 24 uur met 15% is gestegen.

In de wandelgangen wordt er gefluisterd dat ze zich voorbereiden op een nieuwe succesvolle lancering, zonder per ongeluk $10 miljoen aan tokens te burnen.

Drastische Populariteit Meme Coins na Halvering Bitcoin?

De daling van de koersen deze week laat zien dat de markten even wat winst nemen voordat de effecten van een Bitcoin-software-update, beter bekend als “de halvering”, duidelijker worden.

De halvering heeft winst van 6,25 BTC per blok gereduceerd naar 3,125 BTC per blok, waardoor het effectieve rendement op de uitgifte van nieuwe BTC is gehalveerd. Nu Bitcoin dit jaar nieuwe recordhoogtes bereikt, voorspellen veel analisten dat de cryptomarkt veel waardevoller zal worden dankzij het verminderde aanbod van Bitcoin.

Historisch gezien hebben de afgelopen drie halveringen aanzienlijke waarde aan de markt toegevoegd binnen een jaar na de update. Zodra handelaren weer groene candlesticks beginnen te zien op de aandelenmarkt, zullen er ongetwijfeld verdere populariteit van meme coins volgen. Dit keer zullen Solana en andere verwante projecten aan het roer staan

Laten we Sealana Web3 helpen zijn weg uit zijn moeders kelder te vinden. Ondersteun hem simpelweg met SOL en zie hoe hij je crypto-wallet volgooit met $SEAL!

Geïnteresseerd? Blijf op de hoogte via het X-account van Sealana.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe crypto presale SEALANA haalt $100k op in eerste minuten – Meest veelbelovende Solana meme coin? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.