Nieuwe crypto presale Base Dawgz bereikt $ 1 mln mijlpaal – nu investeren in deze meme crypto trend?

Base Dawgz groeit uit tot een van de best presterende presales nu het in een week na zijn lancering meer dan $ 1 miljoen heeft weten op te halen aan vroege investeringen.

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die ontwikkeld wordt op de Base blockchain. Meerdere crypto analisten voorspellen nu zelfs dat dit project de concurrentie aan kan gaan met Brett (BRETT).

Brett is een voorbeeld van een crypto die vroege investeerders ongelofelijke winsten opleverden. Traders die op 27 februari voor $ 500 aan BRETT tokens kochten, tegen de koers van $ 0,0001308, bezitten vandaag maar liefst $ 634.938. Volgens crypto experts kan Base Dawgz gemakkelijk dezelfde soort winsten realiseren.

Meme coin gekte: gaan er nog meer meme coins exploderen?

2024 is duidelijk het jaar van de meme coins aan het worden. De winsten die door meme coins worden geboekt zijn niet meer te negeren.

Terwijl de grote meme coins winsten blijven realiseren, worden er dagelijks meerdere nieuwe meme coins op CoinMarketCap gelist. Alleen in april al werden er 138 nieuwe meme coins op CoinMarketCap gelist. De huidige meme coin markt heeft op dit moment al een marketcap van boven de $ 58 miljard, en het kan zomaar eens zijn dat hier nog grote stijgingen in plaatsvinden.

Meme coins worden steeds serieuzer genomen en worden niet meer alleen gezien als grap. Nieuwe meme coins zoals Base Dawgz bieden functionaliteit en utility en deze ontwikkeling lijkt dan ook een drijvende kracht achter de opkomst van de meme coin markt te zijn.

BRETT is een goed voorbeeld hiervan. Het is geen standaard meme coin zonder utility die in de voetsporen wil treden van de grote meme coins zoals Shiba Inu (SHIB) en Pepe (PEPE). BRETT is namelijk in staat om DeFi functies zoals staking en DEX-trading te introduceren. BRETT is met maar liefst 76% gestegen sinds het begin van juni en is hierdoor $ 0,1685 waard.

BRETT wist door zijn hype, net als veel andere meme coins, ook al een marketcap van $ 1 miljard te halen. Wat indrukwekkend is aan BRETT is dat dit project dit binnen 3 maanden wist te realiseren, een stuk sneller dan de originele meme coins zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Brett koers grafiek – Bron: CoinMarketCap

Naast Brett is ook Base Dawgz een goed voorbeeld van een veelbelovende nieuwe meme coin met utility.

Base Dawgz is meer dan een meme coin en maakt gebruik van geavanceerde blockchain technologie om zijn token verhandelbaar te maken over meerdere blockchains, inclusief die van Ethereum, Solana, BNB en Avalanche.

Dit project bevat ook Share-to-Earn functionaliteit. Gebruikers zijn namelijk in staat om punten te verdienen door content van Base Dawgz te delen op sociale media. Nadat de presale is afgerond kunnen deze punten worden ingewisseld voor de native token, DAWGZ.

Een DAWGZ token kost op dit moment $ 0,00502 per stuk. Vroege investeerders zijn nu in staat om te profiteren van de huidige lage prijs voordat deze met 5% toeneemt in de volgende fase.

Base Dawgz heeft dus cross-chain functionaliteit. Deze indrukwekkende utility is een groot voordeel, ondanks dat het uiteindelijk vooral aankomt op de ondersteuning van de community.

Brett mist bijvoorbeeld een roadmap, maar zijn loyale community heeft het project al naar grote hoogtes gebracht. De ondersteuning van de community maakte van deze token de semiofficiële mascotte van de Base blockchain.

In het geval van Base Dawgz is er ook de nodige ondersteuning vanuit de community te vinden, iets wat duidelijk wordt uit de succesvolle presale.

Zowel Brett als Base Dawgz zijn ontwikkeld op de BASE chain en doorgaan een snelle groei op deze blockchain. Deze Ethereum Layer 2 oplossing biedt kostenbesparing en snellere transacties terwijl het de onderliggende beveiliging van de Ethereum blockchain behoudt.

De hype rondom de BASE-blockchain is alleen maar aan het groeien, iets wat erg voordelig is voor zowel Base Dawgz als Brett.

Base komt steeds dichter bij Solana, een goed teken voor Base Dawgz

Ondanks dat Base minder dan een jaar geleden is gelanceerd, weet deze blockchain nu al in de buurt van Solana te komen. De marketcap van Solana bevindt zich op het moment op de $ 70 miljard, terwijl die van Base niet ver achter loopt met een waarde van ongeveer $ 54 miljard.

Een andere factor die de groei van Base versnelt, is het feit dat deze blockchain ondersteund wordt door Coinbase.

Coinbase had in 2022 ongeveer 98 miljoen gebruikers, hierdoor beschikt Base over een grote community van mogelijke gebruikers.

Ondanks dat Solana nog altijd vooroploopt met meme coins zoals dogwifhat (WIF), Bonk (BONK), Book of Meme (BOME) en Cat in a Dogs World (MEW), wordt de opkomst van Base ondersteund door Brett en het recente succes van de Base Dawgz presale.

De Total Value Locked (TVL) van de Base chain is alleen maar gestegen sinds zijn inceptie.

Solana heeft ongeveer $ 4,45 miljard aan TVL terwijl Base nu al $ 1,79 miljard aan TVL heeft.

En als de TVL van Base vergeleken wordt met andere blockchains, is het de enige die een solide groei weet te realiseren. Andere blockchains bewegen met name zijwaarts of soms zelfs neerwaarts.

base
Bron: DeFiLlama

Een bullish maand voor meme coins en Base Dawgz

Veel van de grootste meme coins hebben aanzienlijke dalingen doorgemaakt over de afgelopen week.

Crypto analisten verwachten echter dat dit simpelweg een moment van rust is, zodat de markt zich kan voorbereiden voor een bullish zomer.

Er zijn nog altijd positieve signalen dat juni een sterke maand kan worden voor de meme coin sector. DOG is bijvoorbeeld al bijna 10% gestegen vandaag, terwijl ook DOGE groene cijfers laat zien.

Meme coins van bekendheden hebben recentelijk ook al de nodige aandacht gekregen. Tokens zoals MAGA (TRUMP), Zack Morris (ZACK) en Mother Iggy (MOTHER) vallen onder de best presterende tokens van de afgelopen maand.

Op basis van deze informatie lijkt de markt zich in een ideale positie te bevinden voor Base Dawgz om te excelleren.

Ook Elroy Ryon gaf onlangs aan dat hij gelooft dat Base Dawgz een van de top meme coins kan worden van juni.

DAWGZ presale: 20% van de token voorraad beschikbaar tegen aanzienlijke kortingen

Base Dawgz bevindt zich volop in het nieuws. ReadWrite voorspelde onlangs al dat DAWGZ x10 kan gaan, terwijl Tech Report zelfs spreekt over winsten van x100. 99Bitcoins selecteert Base Dawgz als een van de 12 tokens die x10 kan gaan in 2024.Base Dawgz heeft 20% van zijn totale token voorraad van 8,453 miljard tokens apart gezet voor zijn presale. Dat betekent dat er 1,69 miljard tokens beschikbaar zijn.

Daarnaast gaat het project binnenkort ook zijn staking mogelijkheden aanbieden. Hiervoor heeft het project ook 20% van de token voorraad gereserveerd.

Investeerders kunnen erop vertrouwen dat ze met Base Dawgz te maken hebben met een betrouwbaar project. De smart contracts zijn namelijk volledig geaudit door SolidProof.

De audit van SolidProof liet zien dat er geen grote problemen zijn en dat kopers zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele problemen met de codering die kan leiden tot verliezen.

Om deel te nemen aan de presale kun je naar de website van dit project gaan en hier je wallet verbinden. Vervolgens kan je kiezen tussen de netwerken van Coinbase, Ethereum, Solana, Avalanche of BSC.

Gebruikers kunnen betalen met Base (ETH, USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) of AVAX.

Base Dawgz maakt zich op om een van de leidende tokens op Base te worden. Mis deze mogelijkheid niet en blijf up-to-date door lid te worden van de community via X of Telegram.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz – base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe crypto presale Base Dawgz bereikt $ 1 mln mijlpaal – nu investeren in deze meme crypto trend? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.