Nieuwe Crypto Meme $PEEN Gaat Viraal Na Dex Listing – Is Dit De Volgende SHIB of BONK?

$PEEN coin lancering

Er is een nieuwe meme coin op de markt beland genaamd $PEEN. De munt komt precies op het juiste moment nu altcoin season aan de deur staat. Bitcoin is net door zijn ATH (all-time high) gebroken en meme coins als Shiba Inu en Pepe stijgen met meer dan 200%.

Met deze omstandigheden is het niet verrassend dat deze opvallende nieuwe meme coin gelijk met 335% steeg na zijn lancering. Deze goede omstandigheden voor de meme coins zijn gecreëerd door een nieuwe stroom aan vermogen vanuit de Bitcoin ETF’s.

Met het uitdagende thema en de pikante website is $PEEN letterlijk de hardste meme coin van allemaal, maar of die ook zo snel naar de top zal komen moet nog maar blijken. Binnen de eerste 15 minuten van het traden steeg de prijs van $0,000621 naar de $0,00271.

Volgens de data van DEXScreener is PEEN/WETH nu al een top 10 trending crypto paar geworden. Wanneer je wilt investeren in de crypto munt kan dat via Uniswap, zorg er alleen wel voor dat je het goede token adres gebruikt (0x676977e752890D2cA0aA6F8d55CC79F9647bE472).

$PEEN koers
Koers: PEEN/WETH – Bron: TradingView

Zal $PEEN Shiba Inu Overnemen Met Een 2.300x Stijging?

Terwijl andere meme coins de afgelopen week al flink gestegen zijn, Dogecoin 70%, Shiba Inu 220%, Pepe 200%,  Bonk 120%, is het $PEEN die de hoogste ROI (return on investment) beloofd. $PEEN is een kleine crypto met potentie om 100x-1.000x te gaan stijgen, doordat het nu nog zo’n lage markt waarde heeft.

Dogecoin’s market cap is bijvoorbeeld $23,4 miljard, wat wil zeggen dat er $2,3 miljard nodig is om de munt met 10% te laten stijgen. Wanneer er $2,3 miljard in $PEEN wordt geïnvesteerd stijgt de munt met 2.300x, aangezien de munt nog maar een totale waarde van $1,0 miljoen heeft.

Met een handelsvolume van $5,0 miljoen is een listing op de gecentraliseerde exchanges zoals Binance en Coinbase misschien helemaal niet zo ver weg. Dogwifhat is bijvoorbeeld al gelist op de Binance spot markt en Myro op de Binance futures markten.

Aangezien de liquiditeit van de munt hoog is en er al een 3x pump is geweest, begint FOMO toe te slaan bij vele investeerders. Dit komt doordat professionele traders weten dat je gemakkelijk rijk kunt worden met crypto wanneer je er vroeg genoeg bij bent.

Er is niets erger dan de koers van een munt naar de maan zien gaan terwijl je weet dat je de mogelijkheid had om hem te kopen, maar dat niet hebt gedaan. Dit is precies wat er bij velen gebeurde met Shiba Inu tijdens de bull run van 2020 en wat er recentelijk bij Bonk gebeurde.

Het is nu eenmaal zo dat een altcoin met lage market cap gemakkelijk hard kan stijgen en een van de toppers kan worden. Bonk staat momenteel op de #50ste plaats in de lijst van CoinMarketCap en Shiba Inu staat met een markt waarden van $19 miljard zelfs in de top 10 altcoins.

Nieuwe Influx Van Vermogen Zorgt Voor Fenomenale $PEEN Koers

De nieuwe influx aan vermogens vanuit de Bitcoin ETF’s en andere fondsen in onder ander Azië en China zorgen ervoor dat de crypto markt flink aan het stijgen is. Hierbij lijkt het erop dat $PEEN ook zeer goed kan gaan presteren, helemaal als Bitcoin eindelijk zijn ATH van 2021 kan verbreken.

Wanneer de Bitcoin halving is geweest kan de crypto bull run pas echt van start gaan en niemand weet hoe hoog munten zoals $PEEN dan kunnen gaan. Helemaal aangezien $PEEN exact de humor is waar vele meme coin investeerders op kicken.

Ben Yorke, vice president van crypto exchange WOO X, sprak op Bloomberg over hoe crypto investeerders in bull runs vaak niet alleen kijken naar blockchain technologie, maar ook naar wat de community wil. Meme coins zorgen altijd voor een rage op het internet.

Het is onder crypto traders bekend dat het in principe niet uit maakt wat een koers hoort te doen, want zodra er een hype los barst kan een koers net zo hoog gaan als hij zelf wil. Daarom is het verstandig om voor de crypto bull run echt van start is, alvast te gaan kijken naar munten zoals $PEEN.

Naast De Degen Humor Wordt Er Een Serieuze Community Gecreëerd

Naast Yorke’s uitleg dat meme coins veel potentie hebben in een stijgende markt wordt er vaak ook een serieuze community gevormd door deze stijgingen. Aangezien $PEEN precies de impulsieve humor is waar jonge crypto traders op af komen, is het ideaal om zo een meeslepende community te vormen.

Ook al heeft $PEEN geen unieke blockchain technologie kan het nog steeds zorgen voor een hype. Wanneer een munt als deze bijvoorbeeld trending is op TikTok zal dit voor een nieuwe instroom aan investeerders zorgen.

Een groot deel van deze investeerders zal verder kijken dan de prestaties van de munt en komt zo terecht in de hechte community van $PEEN. Dit zal helemaal zo zijn wanneer ze de lullige grappen lezen waar elke man om kan blijven lachen.

Het lijkt erop dat $PEEN nog veel in zijn mars heeft voor de toekomst. Zelfs met een kleine investering van $100,- kun je €1.000,- maken, of misschien zelfs €10.000,- met een beetje geluk. Investeer dus snel in $PEEN voordat het te laat is.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe Crypto Meme $PEEN Gaat Viraal Na Dex Listing – Is Dit De Volgende SHIB of BONK? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.