Nieuwe crypto dog meme WienerAI bereikt $5,5 mln mijlpaal in crypto presale

WienerAI (WAI) is een gloednieuwe meme coin die na een explosie in populariteit meer dan $ 5,5 miljoen heeft opgehaald met zijn presale. Na het behalen van deze mijlpaal lijkt de interesse in het project toe te nemen en is er al meer dan $ 160.000 opgehaald in een dag.

Beste AI meme coin

WienerAI – deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Nadat WienerAI zijn vorige mijlpaal van $ 3,5 miljoen behaalde, duurde het minder dan 2 weken voor het project om de volgende $ 2 miljoen op te halen.

Deze interessante crypto dog meme maakt gebruik van de blockchain, in combinatie met Artificial Intelligence (AI) om uit te groeien tot een bijzonder crypto trading platform. Met een wiener dog, ook wel een teckel, als mascotte, heeft het crypto-project extra potentie om viraal te gaan.

Op dit moment kun je de native WAI token kopen voor $ 0,000718, maar deze prijs zal tijdens het weekend stijgen naar $ 0,000718, terwijl de presale zijn volgende fase in zal gaan.  Vroege investeerders die WAI kopen tijdens de presale, kunnen mogelijk behoorlijk veel winst maken nadat de token gelist wordt op exchanges.

Wellicht doet WienerAI je denken aan Turbo (TURBO), de meme coin die met meer dan 4.000% is gestegen sinds lancering. Met een vroege investering van $ 500 in TURBO, zou deze vandaag de dag meer dan $ 100.000 waard zijn.

En nu de interesse vanuit investeerders er al is, zou WAI de volgende kunnen zijn die de pump van Turbo zal herhalen, of misschien zelfs overtreffen.

Beste AI meme coin

WienerAI – deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

WienerAI lift mee op de groei van de AI-crypto sector

Artificial Intelligence is in een rap tempo aan het groeien, zo voorspelt statista dat de AI-sector meer dan $ 1,8 miljard waard zal zijn in 2029. Dit opent voor veel projecten nieuwe deuren, maar vooral voor crypto projecten.

Artificial Intelligence werkt namelijk erg goed in combinatie met blockchain technologie. Zo kun je AI en crypto gebruiken voor een gestroomlijnde workflow in de medische, financiële en logistieke sector, terwijl je een deel zelfs kunt automatiseren.

AI-crypto projecten zoals Fetch.ai (FET) helpen in het automatiseren van bedrijfswerk met behulp van de blockchain, terwijl projecten zoals Bittensor (TAO) helpen met het massaal verspreiden van informatie onder verschillende AI-systemen.

Projecten als deze zijn behoorlijk gegroeid, zo is Fetch vanuit zijn dieptepunt in 2020 met 19.702% gestegen tot $ 1,62, terwijl Bittensor met 995% is gestegen naar $ 334,60, vanuit zijn dieptepunt van een jaar geleden.

AI-crypto tokens doen het beter dan Bitcoin als we kijken naar de afgelopen 12 maanden tot aan maart 2024.

Nu is er een nieuwe groep AI coins met een grappige narrative, dit zijn de AI-meme coins. Een goed voorbeeld hiervan is de meme coin CorgiAI (GORGIAI), die een leuke Corgi als mascotte combineert met AI-gebaseerde non-fungible tokens (NFT’s) en een job board. Dit project heeft een marketcap van $ 475 miljoen weten te bereiken.

Vanuit zijn dieptepunt in september is dit AI-meme-project met 3.000% gestegen tot $ 0,001385.

Een ander voorbeeld is TURBO, die we eerder benoemde. Deze kikker maakt gebruik van AI en een futuristische mascotte om de eerste grote meme coin te worden die gemaakt is door AI. Turbo is sinds lancering met zo’n 7.500% gestegen tot zijn huidige koers van $ 0,004777, met een marketcap van ruim $ 300 miljoen.

Met AI-meme coins als nieuwe subsector in crypto, die al een marketcap van $ 1 miljard heeft, is er veel potentie voor unieke meme coins zoals WienerAI om bij te dragen aan de groei van deze tak in de markt.

De lucratieve sector van AI-crypto trading

WienerAI maakt specifiek gebruik van AI om gebruikers te helpen met crypto trading, met snelheid en nauwkeurigheid als belangrijkste aspecten. Hierdoor kunnen gebruikers van de AI-trading tool sneller inspelen op mogelijkheden binnen de markt.

Dankzij de complexiteit en volatiliteit van de crypto markt, kan het behoorlijk lastig zijn om winst te maken door handmatig te traden. Om die reden is het handig om gebruik te maken van AI, die data verzamelen en zich razendsnel aanpassen aan nieuwe informatie.

AI-crypto trading bots worden daarom razendsnel populair en steeds vaker gebruikt door zowel beginners als professionals voor het maken van betere trades.

Deze snelgroeiende AI-crypto trading markt kan tegen het einde van 2029 een waarde hebben van $ 145 miljoen. Dit is een teken dat mensen al vel vertrouwen hebben in het gebruik van AI-trading tools om betere beslissingen te nemen op de markt.

WienerAI heeft een perfecte mogelijkheid om binnenkort te lanceren en kan vroege investeerders voorzien van behoorlijke rendementen die je niet vaak kunt krijgen op de markt.

ChatGPT, maar dan voor crypto trading – WienerAI’s trading bot is klaar voor lancering

WienerAI speelt in op de groeiende markt van AI-crypto trading bots door zijn eigen AI-tool te lanceren. Je kunt met deze bot communiceren, net zoals je met ChatGPT zou doen, maar in plaats van een “woef” of “miauw”, krijg je van deze AI een mogelijkheid voor een goede trade.

Je kunt deze AI al je trading-gerelateerde vragen sturen en aan de hand van predictive AI, scant deze robot de markt voor de beste mogelijkheden op dit moment.

Nadat hij zijn keuze heeft gemaakt, biedt de AI een analyse en argumenten waarom dit een goede keuze kan zijn. Daarnaast laat de AI zien bij welke gedecentraliseerde exchange (DEX) je deze winnende tokens voor de beste prijs kunt kopen.

Omdat het een trading bot is, kan de gebruiker ook via de chat traden en zijn huidige posities bijhouden, dit zorgt voor een gestroomlijnd proces, onafhankelijk van hoeveel ervaring je hebt met de crypto markt.

Daarnaast heeft het project al een voorproefje gedeeld over hoe de gebruikersinterface eruit gaat zien:

 

WAI: een crypto AI-meme token met een staking APY van 198%

Tijdens de presale zal 20% van de totale supply van 69 miljard tokens verkrijgbaar zijn. Zo kunnen vroege investeerders gezamenlijk 13,8 miljard WAI inslaan voordat de token gelanceerd wordt op exchanges.

Het team heeft ook gedacht aan de ervaring voor investeerders na lancering van de token. Zo is de smart contract gecontroleerd en geverifieerd door SOLIDProof en wordt 10% van de supply gebruikt voor de liquidity pool, zodat je minder last hebt van ‘price impacts’ tijdens het traden.

Nog eens 20% van de supply wordt gebruikt voor staking crypto beloningen, waar je vroegtijdig van kunt profiteren. Je kunt tijdens de presale namelijk al beginnen met staken, waarmee je een huidige APY van 198% verdient. Als de tokens dan ook nog eens stijgen in waarde, kun je hier behoorlijk veel geld mee verdienen.

Hierdoor is het geen verrassing dat crypto analisten, zoals Claybro met 130.000 abonnees op YouTube, erg enthousiast zijn over WienerAI en denken dat deze crypto potentie heeft om x10 te gaan na lancering.

Door naar de officiële website te gaan, kun je meedoen met de presale door WAI te kopen met ETH, USDT of BNB. Het is ook mogelijk om via de website direct crypto te kopen met je creditcard.

Terwijl de presale wordt uitverkocht, is de ‘Sausage Army’ van WienerAI steeds verder aan het groeien. En met een sterke community als deze, kun je een behoorlijk sterke meme coin krijgen. Combineer dat met de indrukwekkende AI-features, die gratis zijn om te gebruiken en je hebt een project met potentie om een grote speler te worden in de AI-crypto sector.

Mis deze unieke kans om vroeg mee te doen aan dit project niet! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door WienerAI te volgen op X (Twitter) of neem deel aan de Telegram groep.

Beste AI meme coin

WienerAI – deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe crypto dog meme WienerAI bereikt $5,5 mln mijlpaal in crypto presale appeared first on Bitcoinmagazine.nl.