Nieuwe AI Crypto Meme Coin Haalt $100K op in Fase 1 Presale – Dit is Waarom Investeerders Rekenen op een Snelle 10x

Scotty the AI (SCOTTY) is de nieuwste meme coin op de markt, die alleen al in zijn eerste 24 uur meer dan $100.000 ophaalde met zijn presale. Investeerders vliegen massaal het project binnen om te profiteren van dit nieuwe AI crypto project.

De nieuwe Scotty the AI heeft als doel om AI solutions in te zetten om de crypto sector anoniem, veilig en leuk te houden. Het team van SCOTTY is momenteel al bezig met het ontwikkelen van enkele AI producten om dit doel te behalen.

De verwachting onder vroege investeerders is erg groot dat deze nieuwe meme coin een snelle 10x zal opleveren na de presale.

Dit is wat je van het nieuwe crypto project kunt verwachten:

SCOTTY Haalt $100K op In Eerste Dagen Terwijl Investeerders Rekenen op een Snelle 10x

De presale van SCOTTY heeft $100k opgehaald in enkele uren na de lancering hiervan, vroege investeerders denken dat deze AI coin een makkelijke 10x zal worden na lancering. Scotty the AI is gemaakt om de crypto markt te verbreden in kennis en te beveiligen tegen fraudeurs.

De zwarte hond, Scotty the AI is een mascotte die dient als de bewaker van de crypto wereld, met een missie om met behulp van AI al zijn geheimen te beschermen en te bewaren.

Scotty the AI is behoorlijk intelligent en is een krachtig figuur die bekend wil komen te staan als de meest bekende en betrouwbare mascotte in de crypto sector.

Met zijn AI kennis, kan Scotty the AI helpen om zijn tegenstanders voor te blijven en kan hij gigantische algoritmes en lijnen met codes nalopen om deze om te zetten in inzichten voor zijn gebruikers.

Scotty the AI Kan de Blockchain Nog Beter Maken

Scotty heeft een aantal taken waarmee hij de blockchain wereld kan versterken. Zo is een van zijn belangrijkste taken om krachtige AI solutions te leveren om de sector veiliger te maken en gebruikers beter te beschermen tegen fraudeurs en hoge risico’s.

Daarnaast wil Scotty the AI engagement onder gebruikers stimuleren, dit door middel van het delen van kennis, samenwerking en plezier in de meme coin sector.

Met de integratie van AI, heeft Scotty de unieke vaardigheid om inzichten te verkrijgen over hoe de blockchain werkt. Hiermee blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in blockchain technologie, AI en crypto.

Scotty crypto meme coin

Met behulp van machine learning, worden zijn vaardigheden als AI nog verder versterkt, zodat hij complexe algoritmes en codes kan bestuderen en analyseren. Hiermee heeft Scotty de potentie om patronen en gebreken te herkennen die zelfs de beste menselijke programmeurs over het hoofd zouden zien.

Scotty the AI heeft daarnaast de vaardigheid om elke transactie die ooit is uitgevoerd op de blockchain vast te leggen. Hieruit haalt hij krachtige inzichten waarmee hij trends in de toekomst van crypto kan voorspellen.

Scotty the AI is Begonnen Met het Maken van Geavanceerde AI Tools

Om zijn vaardigheden in te zetten en zijn community te helpen om nog geavanceerder te worden, heeft Scotty the AI een verzameling tools gemaakt. Deze tools kan door zijn community gebruikt worden om extra voordelen uit de crypto markt te halen.

Een voorbeeld hiervan is Scotty Swap, een tool die zal zorgen voor gestroomlijnde token exchanges. Deze swapping service van Scotty zorgt ervoor dat elke trade 100% veilig is en geoptimaliseerd voor de hoogste winst.

Zo kunnen traders met gebruik van Scotty Swap de hoogste rendementen uit hun investering halen en weet je zeker dat de transactie goed verloopt. Scotty Swap ondersteunt daarnaast Limit Orders, waarmee ook geavanceerde traders kunnen profiteren van deze AI tool.

Scotty crypto

Een andere indrukwekkende tool is Scotty Chat, een programma dat Scotty the AI laat communiceren met crypto gebruikers. Zo kun je meer leren over Scotty, blockchain technologie en de crypto markt.

Scotty Chat zal crypto investeerders voorzien van belangrijke marktinzichten en analyse, waarmee ze nog meer uit de crypto sector kunnen halen.

Vanaf fase 3 van zijn roadmap, is Scotty the AI van plan om nog agressiever te gaan handelen met de komst van zijn Blockchain Takeover. Deze mijlpaal zal het begin markeren van Scotty’s eigen blockchain met extra aandacht voor veiligheid, efficiëntie en schaalbaarheid en ontwikkeld met behulp van zijn AI inzichten.

SCOTTY Tokens voor de Laagste Prijs Te Koop in de Presale

SCOTTY is de native token waarmee Scotty zijn ecosysteem ondersteunt. Om nog meer vertrouwen op te bouwen vanuit zijn community, heeft Scotty al zijn liquidity keys al geburnd voor eerlijkheid en transparantie.

Ook heeft Scotty besloten de token aan zijn community te geven, dit door het zeggenschap over de token contract voor zichzelf op te heffen.

De crypto presale van SCOTTY is de perfecte mogelijkheid om vroeg mee te doen aan dit nieuwe project en om te profiteren van de laagste prijs om SCOTTY te kopen. De presale is al behoorlijk populair nadat deze al meer dan $100.000 heeft opgehaald in zijn eerste dagen.

Scotty crypto tokenomics

In de huidige fase is SCOTTY te koop voor $0,005 per stuk, maar aan de hand van nieuwe fases, zal de token stijgen in prijs. Hoe eerder je investeert, hoe meer tokens je krijgt voor je geld.

Na de presale zal Scotty the AI zijn token voor iedereen beschikbaar maken op de exchanges, maar de verwachting is dat er veel vraag naar zal zijn. Hierdoor kan de prijs van SCOTTY na de presale nog verder stijgen.

Dit nieuwe innovatieve AI project biedt onmisbare utility in de meme coin sector. De inzichten van Scotty the AI die hij uit de blockchain sector haalt kan een belangrijke asset worden voor de crypto community en biedt de mogelijkheid voor nieuwe crypto trends in de toekomst.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuwe AI Crypto Meme Coin Haalt $100K op in Fase 1 Presale – Dit is Waarom Investeerders Rekenen op een Snelle 10x appeared first on Bitcoinmagazine.nl.