Nieuw Crypto Project 5th Scape Innoveert En Brengt Crypto Naar de VR- En AR Sector

De cryptomarkt zit vol met veelbelovende nieuwe initiatieven en een van de meest opvallende niches is AR/VR gaming. Terwijl deze sector langzaam handen en voeten begint te krijgen, begint ook cryptocurrency voor deze sector een steeds belangrijkere rol te spelen.

5th Scape (5CAPE) is een project gebaseerd op Ethereum dat voorop loopt in het introduceren van innovatieve concepten die mogelijk een nieuw tijdperk van AR/VR gaming kunnen stimuleren. Wil je meer weten over 5th Scape? In dit artikel zullen we dieper ingaan op enkele details en unieke karakteristieken van dit project.

5th Scape is een Echte Game Changer voor VR en AR

5th Scape is opgericht met als doel het creëren van ”s werelds eerste AR & VR ecosysteem dat de scherpste geesten samenbrengt.’ Het team heeft grootste plannen voor de ontwikkeling van het project dat zich uitstrekt tot VR-games, hardware en animaties.

Essentieel voor 5th Scape om significante innovatie door te zetten in het gaming landschap is het waarborgen van de compatibiliteit met bestaand headsets en andere hardware. Voor het bereiken van dit team een plan om meerdere VR-games te ontwikkelen die al compatibel zijn met populaire headsets, zoals Oculus Rift en de Meta Quest 3. Ook zijn er voorlopige plannen gemaakt om een eigen VR headset and AR gaming stoel te ontwikkelen, zodra het project zijn positie in de sector verstevigt.

Als het gaat over specifieke VR game ontwikkelingen heeft het team al een aantal titels aangekondigd: Cage Conquest, Epic Cricket Arena, Immersive Kickoff, Archery Master en Thrust Hunter. De ogen zijn vooral gericht op Cage Conquest, een game gericht op vechtsporten. Deze game heeft namelijk een voorlopige lancering gepland voor het tweede kwartaal van 2024.

Terwijl 5CAPE token zich ontwikkelt naar de presale fase lijkt het erop dat dit project steeds meer karaktereigenschappen aanneemt van een succesvol project. Voor meer informatie over dit project kunnen geïnteresseerden de website bezoeken voor meer details.

Vergeet de 5th Scape Presale Niet in de Gaten te Houden

De 5SCAPE token is het centrale element in het gehele ecosysteem. De token fungeert als belangrijkste currency voor de verschillende interacties. De token dient daarbij als universele currency binnen alle 5th Scape games, hardware producten en de developer marketplace. Ook zal de token worden gebruikt om toegang te krijgen tot 5th Scape games en het maken van in-game aankopen. Eigenaars van de 5th Scape token krijgen tot slot exclusieve kortingen vergeleken met alternatieve betaalmethoden.

Naast functies als transactie token, kunnen 5SCAPE eigenaren hun token staken om zo beloningen te verdienen door actief bij te dragen aan het project. Bovendien wil het team eigenaren van de token in staat stellen om invloed uit te oefenen op de ontwikkeling van het project door hen stemrecht te geven. Met dit stemrecht kan vervolgens invloed worden uitgeoefend over de toewijzing van fondsen aan projecten in de markt wat de betrokkenheid van de community bevordert.

De tokenomics van de native token zijn als volgt opgesteld: 5SCAPE heeft een totaalaanbod van 5,21 miljard tokens. Hiervan komt 80% beschikbaar tijdens de 12 fases van de presale met als doel $15 miljoen op te halen. De presale is momenteel geprijsd op $0,0019 en zal uiteindelijk stijgen naar een prijs van $0,0087 in de 12e. De laatste fase en de noteringsprijs is vastgesteld op $0,01. Tot nu toe heeft het project mmer dan $600.000 aan financiering opgehaald.

De resterende 20% van het totaalaanbod zal worden gebruikt voor andere prioriteiten. 10% hiervan wordt gewijd aan het behouden van exchange liquiditeit. Aankopen van presale tokens volgen een vergrendelings- en vestiging schema, waarbij 40% van de tokens wordt vrijgegeven bij het 5SCAPE token generation event. De overige tokens zullen daarna 8 weken vergrendeld blijven. Beloningen voor het staken van je presale tokens zullen na een periode van 8 maanden worden bevestigd.

Dit project heeft een groot potentieel om de AR en VR wereld significant te transformeren. Doordat er steeds meer aandacht is voor dit project zou 5th Scape mogelijk een van de baanbrekende projecten van 2024 kunnen zijn.

Conclusie

Af en toe komt er een bijzonder project naar voren in de cryptomarkt. 5th Scape is hier zonder twijfel een van. Klaar om significante veranderingen door te voeren in het snelgroeiende domein van de VR en AR wereld. Met een overvloed aan zorgvuldig uitgestippelde doelstellingen, heeft dit project de potentie om een bijzondere niche te creëren in dit domein. Duik dieper in het 5SCAPE project en vergeet niet jouw mening over dit project te delen via jouw sociale media kanalen.

Ontdek meer over 5th Scape

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Nieuw Crypto Project 5th Scape Innoveert En Brengt Crypto Naar de VR- En AR Sector appeared first on Bitcoinmagazine.nl.