Nederlandse Analist PlanB Voorspelt: Bitcoin Zal Nooit Meer Onder $40.000 Dalen

De bekende Nederlandse analist PlanB heeft een bijzonder optimistische visie naar voren gebracht als het gaat om de bodem van de bitcoin prijs. Volgens PlanB zal de prijs van bitcoin nooit meer onder een bepaald niveau dalen. Dit is een niveau dat eigenlijk helemaal niet zo ver het huidige prijs niveau af ligt. Maar wat is deze minimale prijs van bitcoin, en waar is dit op gebaseerd?

De gerealiseerde prijs van bitcoin volgens PlanB

PlanB baseert zijn analyse op het concept van gerealiseerde prijzen, die dienen als een indicator voor de gemiddelde prijs waarvoor bitcoin historisch gezien is verhandeld. Hij benadrukt een consistente opwaartse trend in deze gerealiseerde prijzen, met opmerkelijke cijfers van $23.000 voor de afgelopen maand, $32.000 over een periode van twee jaar, en een indrukwekkende $40.000 voor de periode van vijf maanden. Aangezien de huidige handelsprijs van bitcoin rond de $44.500 schommelt, boven deze benchmarks, interpreteert PlanB dit als een sterk teken van een bullish momentum.

Bitcoin nooit meer onder de $40.000

De kern van PlanB’s voorspelling is dat de waarde van bitcoin waarschijnlijk niet meer onder de $40.000 zal dalen. Dit is gebaseerd op de waarneming dat de prijs van bitcoin consequent boven de niveaus van de gerealiseerde prijzen is gebleven. Hij suggereert dat zelfs een daling naar het niveau van $40.000, dat de gerealiseerde prijs van vijf maanden vertegenwoordigt, gezien kan worden als de ondergrens van de waarde van bitcoin in de toekomst.

“Deze opwaartse trend van gerealiseerde prijzen, in combinatie met de prestatie van bitcoin boven deze niveaus, signaleert een sterke bullish trend. We zien dit patroon bij het begin van elke bullmarkt, waar de gerealiseerde prijzen stijgen en bitcoin zijn waarde boven deze punten behoudt. Daarom, hoewel er geen absolute zekerheid is, suggereert deze trend dat bitcoin mogelijk niet onder de $40.000 zal vallen in de nabije toekomst,” lichtte PlanB toe.


The post Nederlandse Analist PlanB Voorspelt: Bitcoin Zal Nooit Meer Onder $40.000 Dalen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.