Nederlandse analist: ‘Altcoins worden snel wakker’

Het is volgens de Nederlandse analist Michaël van de Poppe een kwestie van tijd voordat altcoins “wakker worden.” Om dat voor elkaar te krijgen moet bitcoin erin slagen om boven het “cruciale koersniveau” van 67.000 dollar te blijven, zo stelt de analist. “Zolang bitcoin boven de 67.000 dollar blijft kunnen we een nieuwe poging voor een all-time high wagen”, aldus Van de Poppe.

Altcoins worden wakker

Wat altcoins betreft is het volgens Van de Poppe cruciaal om goed te timen, omdat ze een “smal venster” hebben waarin de winsten moeten worden omgewisseld naar bitcoin.

Uiteindelijk is Van de Poppe dus vooral bullish over bitcoin op de lange termijn en ziet hij altcoins vooral als een middel om meer bitcoin bij elkaar te handelen.

“Naar mijn mening is de sleutel tot succes het vasthouden van je posities voor een middellange periode”, aldus de analist. Teveel mensen zullen bij kleine winsten of harde correcties besluiten om afscheid te nemen van hun posities.

Vooral Cosmos (ATOM) ziet hij nu als een project dat behoorlijk veel potentie heeft. “Het doet met goed om kracht te zien bij ATOM. Langzaam maar zeker zullen altcoins wakker worden”, aldus Van de Poppe.

Nog een bitcoin all-time high voor de halving?

Wat bitcoin betreft ziet het er volgens Van de Poppe goed uit op dit moment. De analist ziet de mogelijkheid voor bitcoin om nog voor de halving een nieuwe all-time high te maken.

Wat de analist verder opvalt is dat particulieren op dit moment weinig interesse tonen in bitcoin. “Bitcoin staat op een all-time high, maar particulieren lijken geen interesse te tonen. Altcoins liggen op de bodem en zien daarom ook geen interesse”, zo vertelt hij.

Ondanks dat er geen interesse is, moeten handelaren volgens hem juist toeslaan op dit moment. Dit is volgens Van de Poppe “het moment” om interesse te tonen in altcoins.

“Dit zijn kansen die niet vaak voorkomen”, aldus de analist.


The post Nederlandse analist: ‘Altcoins worden snel wakker’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.