Miljoenen mensen kunnen nu memecoin FLOKI gebruiken als betaalmiddel

De meer dan 12 miljoen gebruikers van Binance Pay kunnen de memecoin FLOKI nu gebruiken als betaalmiddel voor goederen en diensten over de hele wereld. Binance Pay is een betaaloplossing voor crypto, die samenwerkt met duizenden online en offline retailers en dienstverleners.

Wat is FLOKI?

FLOKI is een memecoin die in principe concurreert met projecten als Dogecoin en Shiba Inu. Op het moment van schrijven kent FLOKI een market cap van 1,8 miljard dollar, wat behoorlijk indrukwekkend is als je bedenkt dat de token op zichzelf niets voorstelt.

Mensen kopen dit soort tokens alleen om ze in de toekomst voor meer geld door te verkopen. De Binance-aankondiging lijkt het project niet heel veel te helpen, want over de afgelopen 24 uur is FLOKI met bijna 6 procent gedaald.

Aan FLOKI hangt ook het zusterproject TokenFi, een platform voor de tokenisatie van assets. Dat kan in theorie nog wat extra vraag creëren naar de token. Verder is het bezig met de uitrol van een financieel product dat het mogelijk maakt om gereguleerde digitale bankrekeningen te openen met FLOKI.

Daarnaast wil het project staking-diensten aanbieden. Zo proberen de ontwikkelaars van het project op allerlei manieren “waarde” toe te voegen aan de tokens, maar de lange-termijn vooruitzichten blijven natuurlijk matig.

FLOKI op weg naar een nieuwe all-time high?

De pseudonieme analist Kaleo blijft echter optimistisch over FLOKI. Hij ziet een kans voor de token om voorbij zijn all-time high van 0,0003365 dollar te schieten, die het in november 2021 bereikte.

“Naar mijn idee zal FLOKI niet lang meer onder de ATH-weerstand blijven hangen. Binnenkort is het tijd voor een fase van prijsontdekking. Ik verwacht nieuwe all-time highs voor FLOKI in de richting van 0,000340 dollar”, aldus de analist.

Op het moment van schrijven handelt FLOKI op 0,0001972 dollar en is het nog redelijk ver van die koers verwijderd. Een stijging naar de all-time high zou bijna een verdubbeling van de huidige koers betekenen.

Wat dat betreft is dat misschien niet heel realistisch, maar in deze industrie kun je eigenlijk niets volkomen uitsluiten.


The post Miljoenen mensen kunnen nu memecoin FLOKI gebruiken als betaalmiddel appeared first on Bitcoinmagazine.nl.