Mike Novogratz: Hogere Prijs voor Bitcoin (BTC) in 2024

Cryptocurrency-expert Mike Novogratz heeft een optimistische toekomst voorspeld voor bitcoin in 2024. Mike Novogratz, een bekende figuur in de cryptowereld, heeft zijn optimistische vooruitzichten voor bitcoin (BTC) in 2024 op het X socialemediaplatform.

Hij voorspelt dat de toonaangevende cryptomunt later dit jaar aanzienlijk zal stijgen. Deze voorspelling komt als reactie op een pessimistische post van Chris J. Terry, die een sombere korte-termijn toekomst voor bitcoin voorspelde vanwege mogelijke verkoopdruk na de beslissing van Grayscale om een ​​1,5% vergoeding te handhaven voor zijn exchange-traded fund (ETF).

Novogratz’s optimistische kijk

Novogratz was het niet eens met Terry’s pessimistische visie. Hij gelooft dat investeerders hun Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) holdings wellicht zullen verkopen, maar waarschijnlijk zullen herinvesteren in andere ETFs, met name de voorkeur gevend aan BTCO.

De cryptomagnaat benadrukte het gemak van investeren voor een breder publiek, waaronder babyboomers, via deze ETFs. Hij wees ook op de mogelijkheid om de blootstelling aan bitcoin tot vier of vijf keer te vergroten. Volgens hem zal de huidige marktongemakken voorbijgaan, wat zal leiden tot een hogere waardering voor bitcoin in de komende zes maanden.

JPMorgan’s voorzichtige standpunt In tegenstelling tot Novogratz’s optimisme blijft JPMorgan terughoudend vanwege de verwachte verkoopdruk vanuit Grayscale. Deze stemming wordt gedeeld door verschillende analisten in de financiële sector, die de recente goedkeuring van meerdere spot Bitcoin ETFs zien als een voorbode van neerwaartse druk op de prijs van bitcoin.

Ondanks dit handhaven sommige analisten, zoals Tuur Demeester, een positief vooruitzicht. Demeester heeft onlangs commentaar gegeven op de veerkracht van bitcoin te midden van negatieve nieuwsberichten, waarbij hij opmerkte dat de cryptocurrency een voorspelbare weerstand heeft bereikt en nu binnen een specifiek bereik wordt verhandeld.


The post Mike Novogratz: Hogere Prijs voor Bitcoin (BTC) in 2024 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.