MicroStrategy koopt nog eens 12.000 bitcoin (BTC)

MicroStrategy heeft nog eens 12.000 bitcoin bijgekocht. Dat maakt eigenaar Michael Saylor bekend op X.  Het gaat om een transactie van 821,7 miljoen dollar, omgerekend $68.477 per bitcoin. In totaal heeft het bedrijf nu 205.000 bitcoins op de balans staan, de gemiddelde aankoopprijs van MicroStrategy is $33.706.

Vandaag heeft de bitcoin prijs weer een nieuwe all-time high genoteerd boven de $72.000. MicroStrategy is een Amerikaans bedrijf dat software biedt voor business intelligence, mobiele software en cloud-gebaseerde diensten. Het bedrijf is opgericht in 1989 door Michael Saylor en Sanju Bansal.

MicroStrategy staat bekend om zijn producten voor het analyseren van interne en externe data om zakelijke besluitvorming en digitale transformatie te ondersteunen. Hun software helpt bedrijven en organisaties met het verzamelen, rapporteren en analyseren van data. Dit omvat een breed scala aan functionaliteiten, zoals interactieve dashboards, scorecards, ad-hoc query’s, en geautomatiseerde rapportage, die allemaal zijn ontworpen om bedrijven te helpen inzicht te krijgen in hun bedrijfsprestaties en beslissingsprocessen te verbeteren.


The post MicroStrategy koopt nog eens 12.000 bitcoin (BTC) appeared first on Bitcoinmagazine.nl.