Memecoin miljonair: Zo lanceer je je eigen memecoin

Je hebt vast wel eens gehoord van tieners die miljonair zijn geworden door het lanceren van memecoins. Klinkt als een droom, toch? Maar wat als ik je vertel dat je dit ook kunt, zonder ook maar één regel code te schrijven?

Na wekenlang onderzoek te hebben gedaan naar de geheimen achter een succesvolle memecoin-lancering, kan ik je verzekeren: de kansen zijn enorm! De vraag naar memecoins is veel groter dan het aanbod, en elke memecoin die deze stappen volgt, kan gegarandeerd een marktwaarde van minimaal $ 1 miljoen bereiken.

Laten we samen duiken in de wereld van memecoins en kijken hoe je je eigen succesverhaal kunt schrijven.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Stap 1: Vind het perfecte concept en de lachwekkende ticker

Dit is de eerste, cruciale stap. Het concept moet grappig zijn en mensen aanspreken. Hetzelfde geldt voor de ticker: die moet grappig en deelbaar zijn!

Denk aan een concept dat nostalgie oproept of kies voor de zoon, dochter of vrouw van een succesvolle memecoin.

Koppel je meme aan een top meme en zie de beloningen binnenstromen!

Stap 2: Creëer een oogstrelend ontwerp

Je hebt twee keuzes: ontwerp het zelf met Midjourney, ChatGPT en Canva, of huur een professional in voor een perfect resultaat.

Stap 3: Bouw een bruisende online community

Maak minimaal een Twitter-account en een Telegram-groep aan.

Personaliseer de profielen en bereid je voor op het managen van de Telegram-groep met bots.

Stap 4: Creëer een professionele website

Als je geen developer bent, betaal dan een professional om dit voor je te doen. De website moet minimaal drie secties hebben: een Hero-sectie, tokenomics en informatie over hoe en waar te kopen, inclusief het contract adres.

Vergeet niet om links naar de socials toe te voegen.

Stap 5: Creëer de token

Voor een EVM-blockchain kun je de OpenZeppelin Wizard gebruiken. Deze tool schrijft het smart contract voor je. Je moet dan het contract implementeren om de token te creëren. Gebruik Remix, selecteer “Injected Provider”, voer het adres van de eigenaar in en klik op “Deploy”.

Vergeet niet om het eigendom van het contract af te staan om vertrouwen op te bouwen.

Voor Solana is het eenvoudiger. Gebruik Dexlab Minting Lab, vul de velden in en klik op “Create Token”. Vergeet ook hier niet om het contract af te staan.

Stap 6: Maak de Telegram-groep klaar voor actie

De Telegram-groep is essentieel voor de community. Voeg de volgende bots toe:

  • Rose
  • Safeguard
  • BubbleBuyBot
  • Chatter Shield Bot

Stap 7: Promoot de lancering van je token

Dit is waar het echte werk begint. Vind memecoin-influencers op Telegram en Twitter en betaal ze om je project te promoten.

Stap 8: Lancering en liquiditeit

Als je een kleine community hebt opgebouwd, kun je de handel lanceren. Geef je community een datum en tijd. Op die dag moet je liquiditeit toevoegen. Dit is de belangrijkste stap, dus volg het proces zorgvuldig.

Voeg minimaal 90% van het aanbod toe aan de liquiditeit en houd minder dan 10% over om geleidelijk te verkopen. Gebruik Uniswap of een andere DEX, afhankelijk van de blockchain. Voeg minimaal 0,5 ETH toe aan de liquiditeit.

Vergeet niet om de LP-tokens te verbranden door ze naar het dead address te sturen. FYI: Het dead address is een adres waar activa voor altijd verloren gaan omdat niemand de privésleutel van het dead address bezit, 0x000000000000000000000000000000000000dEaD.

En nu? Actie!

Nu ben je klaar! Het enige wat je nog hoeft te doen is actief zijn op Telegram en Twitter. Als je geen tijd hebt, huur dan een moderator in.

xoxo Sophia!


The post Memecoin miljonair: Zo lanceer je je eigen memecoin appeared first on Bitcoinmagazine.nl.