Meme Coin Marketcap Naar $61 Mld: Gaan DOGE, PEPE & WIF Stijgen

Terwijl Bitcoin nadert tot zijn historische piekwaarde, overtreffen meme tokens vele andere categorieën binnen de crypto-economie met een indrukwekkende stijging van meer dan 38% in slechts één dag.

Slechts vier dagen geleden was de marktwaardering van meme coins nog $34,32 miljard, maar inmiddels is dit explosief gestegen tot $61,59 miljard.

Deze ongekende groei onderstreept de dynamische en onvoorspelbare aard van de meme coin markt, die beleggers en enthousiastelingen blijft verrassen. Maar roept dit ook een cruciale vraag op: gaan DOGE, PEPE en WIF verder stijgen?

Van Dogecoin tot Shiba Inu: Meme Tokens Domineren de Marktwinsten

Deze maandag hebben meme tokens zich ontpopt als de leiders van de markt, terwijl Bitcoin bijna zijn historische hoogtepunt van november 2021 raakte. De meme coin sector kende een opmars van 38%, met de top vijf aanvoerders die aanzienlijke winsten boekten binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Dogecoin (DOGE), de grootste meme coin qua marktkapitalisatie, zag een stijging van 26,6% op maandag, waardoor de waarde per stuk op $0,178 kwam te liggen. In de afgelopen week steeg DOGE maar liefst 105,2% tegenover de Amerikaanse dollar.

De achtervolger in de categorie meme coins is Shiba Inu (SHIB), dat een sprong van 58,7% maakte op de laatste dag en een verbazingwekkende 250,5% over de week. Pepe (PEPE) genoot van een stijging van 38,8% op maandag en heeft over de week een enorme groei van 409,6% doorgemaakt.

Bonk (BONK) ervoer een sprong van 72,8% tijdens de 24-uurspan, met een wekelijkse toename van 260,0%. Floki (FLOKI) registreerde de minste dagelijkse groei op maandag met 10,4%, maar is over de week gestegen met 343,9%.

Marktkapitalisatie van Meme Coins Bereikt $61,5 Miljard

Dogwifhat (WIF) zag vandaag een daling, met een afname van 6% ten opzichte van de Amerikaanse dollar, hoewel WIF deze week met 295,7% is gestegen. Talrijke meme coin activa hebben driecijferige toenames geregistreerd in de laatste zeven dagen, waarmee de groep zich als de best presterende crypto sector van de week profileert in termen van algehele winsten. Alleen al in de afgelopen 24 uur hebben meme coin activa een wereldwijd handelsvolume gezien van $23.250.993.232, wat blijft stijgen.

Meme coins boekten aanzienlijke winsten in 2021, en deze trend zet door in 2024. De toekomst van deze speelse crypto activa blijft onzeker, maar hun impact op de crypto-economie is onmiskenbaar, met Dogecoin (DOGE) die nog steeds de weg baant. Op dit moment vertegenwoordigt DOGE 41,84% van de $61,59 miljard markt, met een marktkapitalisatie van $25,77 miljard.

Kunnen Memecoins Nog Verder Stijgen?

Na een indrukwekkende week waarin meme coins als DOGE, PEPE en SHIB enorme winsten boekten, rijst de vraag: is er nog meer ruimte voor groei? Met een marktkapitalisatie die recent de $61,5 miljard heeft overschreden, blijven deze digitale activa investeerders verrassen met hun potentieel voor snelle winst.

De sector heeft bewezen veerkrachtig en volatiel te zijn, gedreven door zowel speculatie als een groeiende gemeenschap van enthousiastelingen. Terwijl de markt blijft evolueren, lijkt de interesse in meme coins onverminderd. Het potentieel voor verdere stijging blijft, zolang de crypto-economie bloeit en de gemeenschapssteun sterk blijft.

Terwijl memecoins ongelijk hard aan het stijgen zijn is het ook belangrijk om naar munten te kijken die nog het potentieel hebben om deze enorme rendementen te gaan maken.

Smog (SMOG)

Smog is een opwindende nieuwe meme coin die van plan is zijn gemeenschap te belonen met wat mogelijk de grootste airdrop in de geschiedenis kan zijn. Door Smog-tokens vast te houden en missies te voltooien via het platform zealy.io, kun je het maximale uit deze airdrop halen.

Een aanzienlijk deel, namelijk 35%, van de totale voorraad Smog-tokens is gereserveerd voor crypto-airdrops, wat betekent dat meer dan 400 miljoen tokens gratis worden weggegeven. Op dit moment hebben deze tokens een waarde van ongeveer $0,113 per stuk, maar er wordt verwacht dat ze binnenkort een nieuw All Time High zullen bereiken, mogelijk boven de $0,135.

Via de officiële website kun je deelnemen aan de Smog-airdrop en punten verdienen door missies te voltooien, wat resulteert in meer Smog-tokens uit de airdrop. Je kunt $SMOG kopen via de website zelf en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Verkrijg $SMOG op Solana voor lage handelskosten of op Ethereum voor staking, waardoor je extra airdrop-punten en $SMOG kunt verdienen.

Sponge V2 (SPONGEV2)

SpongeToken V2, de opvolger van de zeer succesvolle SpongeToken V1, heeft al meer dan $5,4 miljoen aan vergrendelde fondsen verzameld en biedt een indrukwekkend jaarlijks rentepercentage (APY) van meer dan 182%. Dit platform stelt gebruikers in staat om hun V1-tokens in te zetten om V2-tokens te verdienen, met extra voordelen voor degenen die nu kopen en inzetten.

SpongeToken V2 heeft voornamelijk tot doel liquiditeit weg te trekken bij concurrenten en heeft een ambitieuze roadmap, inclusief de ontwikkeling van een Play-to-Earn (P2E) game. Het benadrukt echter dat het een meme-token is bedoeld voor entertainmentdoeleinden, zonder intrinsieke waarde of financiële rendementen.

Scotty The AI (SCOTTY)

Scotty de AI is een nieuw AI-project dat zijn gebruikers een naadloze handelservaring wil bieden. Het project introduceert verschillende belangrijke functies, waarbij Scotty Swap en ScottyChat de belangrijkste platforms zijn.

Scotty Swap is een centrale hub waar gebruikers veilig en snel hun tokens kunnen verhandelen. Deze hub wordt ondersteund door AI-technologie, waardoor elke transactie geoptimaliseerd wordt. ScottyChat ondersteunt Scotty Swap door handelaren te helpen bij het nemen van de juiste handelsbeslissingen.

De native token van het platform, SCOTTY, bevindt zich momenteel in een presale die al snel de nodige aandacht heeft weten te trekken. Ondanks dat de presale onlangs is begonnen, heeft het project al meer dan $2,3 miljoen opgehaald.

Op het moment van schrijven kosten SCOTTY-tokens slechts $0,0073 per stuk, maar er is nog maar beperkte tijd voordat het volgende doel binnen de presale wordt bereikt. Tokens zijn gemakkelijk te koop via ETH, USDT, BNB, MATIC en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Meme Coin Marketcap Naar $61 Mld: Gaan DOGE, PEPE & WIF Stijgen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.