LUNC’s Do Kwon Wint Rechtzaak, Kan Terra Luna Classic Herstellen?

Na een juridische overwinning voor de oprichter van Terraform Labs, Do Kwon, is de Terra Luna Classic koers met wel 50% gestegen in een week. Dit reflecteert het optimisme in de markt.

De koers is sindsdien gestegen naar een huidige waarde van $0,0001994, wat een daling van -5,61% in de afgelopen 24 uur reflecteert. In een week tijd is de koers met 49,61% gestegen, terwijl in een maand tijd de koers met wel 89,89% is gestegen.

Juridische overwinning voor Terra Labs oprichter Do Kwon

Kwon Do-Hyung, eerder bekend als Do Kwon, was de medeoprichter en CEO van Terraform Labs, moederbedrijf van de gecrashte stablecoin TerraUSD en de cryptomunt Luna. In mei 2022 zijn de twee activa gecrasht, wat ervoor zorgde dat bijna $45 miljard aan marktkapitalisatie weggevaagd werd in een week.

Gedupeerden van verschillende landen spanden een rechtszaak aan tegen Kwon, vanwege zijn rol in de crash. Op 23 maart 2023 werd Kwon in Montenegro gearresteerd omdat hij wilde reizen naar Dubai met valse documenten. Na zijn arrestatie werd hij door een Amerikaanse federale grand jury beschuldigd van acht aanklachten, waaronder effectenfraude, grondstoffenfraude, transactiefraude en samenzwering.

De uitlevering van Kwon aan de Verenigde Staten is echter ingetrokken, waardoor Kwon meer tijd krijgt, zo niet de uitlevering helemaal wordt beëindigd. De beslissing van het Hof van Berop van Montenegro om het eerdere uitleveringsbevel te herroepen gaf Kwon hoop, die schuld bekende op aanklachten die verband hielden met de ondergang van het Terra ecosysteem.

Deze juridische overwinning komt midden in een onzekere periode voor Kwon, die naar Montenegro was gevlucht na de ondergang van Terra midden 2022. Zijn daaropvolgende arrestatie vanwege het bezitten van vervalste officiële documenten markeerde echter het begin van een juridische saga die nu mogelijk uitstel van executie krijgt.

Het nieuwe proces dat de rechtbank heeft bevolen is een cruciaal moment in de juridische strijd van Kwon. Het weerspiegelt de complexiteit van de uitleveringsverzoeken van zowel de VS als Zuid-Korea. Het gebrek aan duidelijke en geldige redenen voor de volgorde van deze verzoeken heeft geleid tot de behoefte aan verder overleg door de lokale rechtbanken.

Uitlevering Kwon en de LUNC koers

Ondanks de juridische overwinning is het belangrijk op te merken dat Kwon’s uitlevering niet helemaal van tafel is. Door het nieuwe proces wordt het uitleveringsproces voorlopig uitgesteld of mogelijk tenietgedaan. Deze onzekerheid heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de wisselende dynamiek binnen het Terra ecosysteem.

Na de recente uitlevering van Han Chang-Joon, voormalig CFO bij Terraform, aan Zuid-Korea is een schril aandenken aan de juridische repercussies rond de ondergang van Terra. Te midden van deze ontwikkelingen heeft Terra Luna Classic (LUNC) een koersstijging van 49,61% meegemaakt in een week. Investeerders vragen zich hierdoor af: Kan Terra Luna Classic herstellen?

Terra Luna Classic koers / Bron: TradingView

Met zijn huidige koers van $0,0001994 heeft LUNC een volatiele week achter de rug. De cryptomunt heeft op dit moment een marktkapitalisatie van $1,1 miljard en een 24-uurs volume van $816 miljoen. Deze twee waarden liggen erg dicht bij elkaar, wat verdere volatiliteit kan voorspellen.

Als we kijken naar de technische indicatoren, dan krijgen we een lichtelijk bearish beeld. Het RSI geeft een neutrale waarde van 50, nadat het kort in overgekocht gebied bevond afgelopen dinsdag. De MACD geeft echter een minder goed beeld nadat de indicator onlangs een bearish crossover zag.

Het lijkt daarom erg onwaarschijnlijk dat Terra Luna Classic kan herstellen naar zijn vergane glorie. Ook kunnen investeerders voor stijgingen op korte termijn beter op zoek naar veelbelovende altcoins.

Beste Terra Luna Classic alternatieven

Gezien Terra Luna Classic op korte termijn er niet bullish uitziet, kunnen investeerders op zoek naar veelbelovende alternatieven. De onderstaande cryptomunten bieden beide een unieke investeringsmogelijkheid via de presale van hun tokens.

Green Bitcoin – Milieuvriendelijk crypto project

Green Bitcoin ($GBTC) is een gloednieuw crypto project dat grote verwachtingen heeft. De presale is onlangs van start gegaan en geeft investeerders de mogelijkheid om al staking beloningen te verdienen. Zodra het project is gelanceerd kunnen gebruikers grote prijzen verdienen door de koers van Bitcoin te voorspellen.

Green Bitcoin

Van de totale voorraad van 21.000.000 $GBTC tokens wordt 40% aangeboden tijdens de presale. Tokens kosten slechts $0,6502 per stuk. De overige 60% wordt verdeeld over staking beloningen, liquiditeit en marketing. Profiteer van Gamified Green Staking en verbind je Ethereum wallet met de presale om $GBTC tokens te kopen.

Bitcoin Minetrix – Mine Bitcoin met staking

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) is een veelbelovend platform dat particulieren in staat stelt om Bitcoin te minen. Met het unieke Stake-2-Mine concept hoeven gebruikers slechts $BTCMTX tokens te kopen en te staken. Hiermee verdienen ze vervolgens mining credits, die ze inwisselen voor hashing power om Bitcoins mee te minen.

Bitcoin Minetrix

Met deze manier van Bitcoin mining worden veel problemen waar particulieren tegenaan lopen omzeild. Gebruikers kunnen deelnemen met een lage inzet van slechts enkele tokens en de geminede Bitcoins worden automatisch verdeeld via de smart contracts. Tokens zijn op dit moment beschikbaar voor $0,0139. Schiet wel op, want de presale is al bijna uitverkocht!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post LUNC’s Do Kwon Wint Rechtzaak, Kan Terra Luna Classic Herstellen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.