LUNC Voorspelling: Kan Terra Luna Classic Herstellen Na 3,6% Dip?

In de cryptomarkt heeft de recente daling van 3,6% in de prijs van Terra Luna Classic (LUNC) investeerders en marktvolgers op scherp gezet.

Deze neergang heeft de aandacht gevestigd op de stabiliteit en toekomstige vooruitzichten van LUNC binnen de digitale valuta-omgeving. Te midden van fluctuerende markttrends en onzekerheden, rijst nu de cruciale vraag: Kan Terra Luna Classic zich herstellen van deze tegenslag?

Terra Zet Grote Stappen Richting Uitbreiding van Stablecoin

Terra, onder leiding van Terraform Labs CEO Chris Amani, heeft onlangs een opmerkelijke stap gezet richting het vestigen van aanzienlijke liquiditeit in stablecoins en Cosmos (ATOM) tokens binnen haar ecosysteem. Dit initiatief, gepresenteerd als een governance discussievoorstel, streeft ernaar om Terra te positioneren als het voornaamste ecosysteem met liquiditeit, niet alleen voor Cosmos maar ook voor niet-Cosmos blauwe-chip activa.

Op 15 februari diende Terraform Labs een voorstel in om USDC-USDT en ATOM-LUNA liquiditeitspoel (LP) tokens te whitelisten, met als doel diepe liquiditeit te creëren voor deze stablecoins en Cosmos tokens op Terra. Deze tokens worden vanuit het liquiditeitsprotocol Astroport als Alliance activa gewhitelist, met plannen om in de toekomst meer pools zoals TIA-LUNA, DYDX-LUNA, en anderen toe te voegen.

De goedkeuring van dit voorstel door de governance stemming zal de weg vrijmaken voor samenwerking tussen TFL en Astroport bijdragers om zowel een stableswap USDC-USDT pool als een ATOM-LUNA PCL pool op te zetten, voorafgaand aan de toevoeging van de Alliance activa. Momenteel ontbreekt er een USDC-USDT liquiditeitspool, en de bestaande ATOM-LUNA pool is minder kapitaalefficiënt.

Dit voorstel belooft significante voordelen voor de Terra en Cosmos ecosystemen door betere APR’s aan te bieden zonder DEX swap kosten, het aantrekken van een breed gebruikerspubliek. Gebruikers zullen worden aangemoedigd om liquiditeit te verschaffen voor deze paren en hun LP tokens op Station te staken in ruil voor LUNA beloningen, wat resulteert in kapitaaltoestroom, nieuwe DeFi applicaties, handelsvolumes, nieuwe allianties, en lage slippage.

Koersverwachting LUNC

De recente koersontwikkelingen van Terra Classic (LUNC) hebben een fascinerende wending genomen na een aanzienlijke daling. Na een terugval van 60% vanaf de piek van $0,00025, onthult de LUNC-prijs een bullish herstel vanaf de 78,60% Fibonacci retracement-niveau.

Deze opwaartse trend markeert de vorming van een afrondingsbodem patroon, met een neklijn op $0,00013, wat overeenkomt met de 61,80% Fib-niveau. Een opvallende stijging van 10,65% overnacht, samen met een 500% toename in handelsvolume, suggereert een aanzienlijk potentieel voor een uitbraak.

De MACD-indicator bevestigt deze positieve trend met een stijging in de gemiddelde lijnen, wat duidt op een voortzetting in het positieve domein. Bovendien, de huidige rally zorgt voor een uitrekking van de bovenste Bollinger-band, wat de dominantie van de bulls versterkt.

Terwijl beleggers zich opmaken voor een uitbraak uit de afrondingsbodem, lijkt de LUNC-prijs een potentieel te hebben om een sprong van 60% te bereiken, richting $0,000021.

Andere Kansen Binnen de Cryptomarkt

Hoewel de Terra Classic-community vol enthousiasme is, lijkt het onwaarschijnlijk dat LUNC ooit nog populair zal worden na de enorme verliezen die investeerders hebben geleden door de ineenstorting van Terra Luna. Daarom is het verstandig om te verkennen welke alternatieven potentieel hebben om snel in waarde te stijgen.

Deze opkomende cryptomunten zijn nog relatief nieuw en kunnen daarom tegen een lage prijs worden verworven. Binnenkort zou de waarde van deze tokens aanzienlijk kunnen toenemen, waardoor investeerders mogelijk in staat zijn om hun investering met winst te verkopen of te profiteren van andere lucratieve mogelijkheden om extra inkomsten te genereren. 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een opmerkelijk project dat binnenkort wordt gelanceerd, is Bitcoin Minetrix (BTCMTX), een miningprotocol waarmee je Bitcoins kunt delven via de cloud. Met de Bitcoin-halvering in aantocht is dit een unieke gelegenheid om nog BTC te delven voordat de blockbeloning wordt gehalveerd in april.

BTCMTX biedt de mogelijkheid tot staking, waarbij je miningcredits verdient die je kunt inzetten om Bitcoins te delven via de cloud. Naast deze miningcredits verdien je ook passief extra BTCMTX-tokens, die naar verwachting in de loop der tijd in waarde zullen stijgen.

Je kunt Bitcoin Minetrix kopen voor $0,0135 per token, maar deze prijs zal over 4 dagen stijgen. Door nu in te stappen tijdens de presale, kun je profiteren van een lagere prijs en ervoor kiezen om de tokens vroegtijdig te staken voor passieve beloningen, nog voordat de token op de beurzen verschijnt en mogelijk in waarde stijgt.

Smog (SMOG)

Smog, een innovatieve meme coin, belooft de grootste airdrop ooit met 35% van zijn totale tokenvoorraad, wat neerkomt op meer dan 400 miljoen tokens, gereserveerd voor crypto airdrops. Door deel te nemen aan quests op zealy.io, kunnen gebruikers profiteren van deze airdrop.

De koers van Smog heeft recentelijk een nieuwe all-time high (ATH) bereikt van $0,09, wat de speculatie voedt dat de waarde verder kan stijgen. Met een marktkapitalisatie van $71 miljoen en een toename van 68,66% in de laatste 24 uur, toont Smog een sterke groei met meer dan 20.000 houders.

Tokens zijn verkrijgbaar via de officiële website en op Jupiter exchange, met opties voor aankoop op Solana of Ethereum voor staking voordelen.

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat, een innovatief gamingplatform, bevindt zich momenteel in de BETA-testfase en staat open voor testers. Het platform heeft al een aanzienlijke financiering van $8,9 miljoen opgehaald en biedt gebruikers de mogelijkheid om $MK-tokens te verwerven en te staken voor beloningen.

Bij Meme Kombat kunnen spelers deelnemen aan meme-gevechten en weddenschappen plaatsen om meer tokens en prijzen te winnen. Het totale tokenaanbod is verdeeld in 50% voor de presale, 30% voor staking en gevechtsbeloningen, en 20% is gereserveerd voor liquiditeitspools en communitybeloningen.

De roadmap voor 2023-2024 omvat de lancering van het platform en het begin van de eerste seizoenen van gevechten, met een sterke nadruk op betrokkenheid van de gemeenschap en voortdurende platformontwikkeling.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post LUNC Voorspelling: Kan Terra Luna Classic Herstellen Na 3,6% Dip? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.