LUNC Pumpt 8% Na Mega Burn, Kan Terra Luna Classic Herstellen?

De LUNC koers beweegt zijwaarts op zondagochtend met een stijging van +0,1% in de afgelopen 24 uur terwijl de crypto markt in deze periode met +2% is gestegen. Dit nadat de Terra Luna Classic koers een pump van +8% meemaakte na een behoorlijke burn van LUNC tokens, hierdoor is ook TerraUSD (USTC) met +11% gestegen.

Kan deze gigantische token burn nieuw leven blazen in LUNC en kan Terra Luna Classic herstellen van de retracement, die sinds begin december loopt?

Terra Luna Classic Behaalt Burn Mijlpaal: 95 Miljard Tokens Uit Circulatie Gehaald

De community van Terra Luna Classic heeft tot zover al meer dan 95 miljard LUNC uit circulatie gehaald vanaf mei 2022, toen de originele Terra Luna instortte. Voor LUNC is dit een behoorlijke mijlpaal die laat zien dat er nog steeds leven in de community en in de altcoin zit.

Een van de grootste bijdrages aan de token burns van LUNC is Binance, de grootste crypto exchange op basis van trading volume. Binance is goed voor zo’n 52% van alle token burns van Terra Classic en heeft zo bijna 50 miljard tokens uit de circulatie laten verdwijnen.

Aantal geburnde LUNC tokens

Terra Classic burnt gemiddeld zo’n 600 miljoen tokens per dag, met behulp van Binance die 1 keer per maand een batch LUNC uit de circulatie haalt. Hoewel een burn van 95 miljard tokens een behoorlijke mijlpaal is, is er nog veel werk om te doen om een echte impact te hebben op de LUNC koers.

Zo heeft LUNC een maximale supply van 6,81 biljoen, waarvan nog 5,78 biljoen tokens in circulatie zijn, een behoorlijk aantal dat het lastig maakt voor LUNC om 1 cent per token waard te worden.

Aan deze mijlpaal is wel te zien hoeveel toewijding de community van Terra Luna Classic heeft, wat de kans biedt voor LUNC om op een dag te herstellen.

LUNC Koers Verwachting – Kan Terra Luna Classic Herstellen?

In de onderstaande afbeelding is te zien hoe hard de LUNC koers eind november tot begin december is gestegen, voordat deze in een retracement kwam te zitten. Hierdoor is LUNC onder zijn 30-daagse moving average (geel) uitgebroken en richting de 200-daagse moving average (blauw) gedaald.

Het niveau bij de blauwe indicator is waarschijnlijk een behoorlijke support, waar LUNC niet verder onderuit wist te zakken. Zo is te zien hoe Terra Classic hier een lichte bounce heeft gemaakt, die de LUNC koers de komende dagen mogelijk licht bullish maakt.

Terra Luna Classic koers grafiek
Terra Luna Classic koers grafiek – TradingView

Aan de Relative Strength index (RSI) is van onder de 40 is te zien hoe LUNC nog weinig momentum heeft en licht oversold is op het moment. De kans is dan dat LUNC op korte termijn weer verder boven zijn 200-daagse moving average uit zal stijgen.

Zo zou LUNC de komende dagen en weken weer terug kunnen stijgen naar de $0,00013. Op langere termijn zal de prestatie van LUNC afhangen van verder token burns en het klimaat van de crypto markt zelf, de altcoin zal echter erg volatiel blijven wegens gebrek aan vertrouwen vanuit de crypto markt.

Een groot deel van crypto investeerders heeft geen behoefte meer aan iets wat met Terra Luna heeft te maken. De oprichter van Terraform Labs en Terra Luna, Do Kwon, heeft in mei 2022 een behoorlijke crypto crash veroorzaakt die de investeerders miljarden heeft gekost.

Terwijl de toekomst van LUNC onzeker blijft, is er een nieuw project dat van investeerders veel aandacht heeft getrokken, met name dankzij de Bitcoin halving die in april gepland staat. Dit project verkoopt zijn token in de presale en heeft hiermee al meer dan $9,62 miljoen opgehaald.

Crypto Mining Protocol Bitcoin Minetrix (BTC.MTX) Haalt $9,62 Miljoen op In Veelbelovende Crypto Presale

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een opkomende crypto mining protocol dat cloud mining voor iedereen toegankelijk en eenvoudig maakt. Door de native token te staken via het dashboard van bitcoin Minetrix, verdien je passief inkomen en kun je BTC minen via de cloud.

Het doel van Bitcoin Minetrix is om cloud mining toegankelijk te maken, zodat iedereen de kans krijgt om te minen. Dit is belangrijk voor het team, omdat ze zien dat Bitcoin mining steeds gecentraliseerder wordt, maar met Bitcoin Minetrix kan hier verandering in komen.

Door iedereen toegang te geven tot Bitcoin mining via de cloud en eerlijk te belonen, stimuleert dit decentralisatie. Dit is immers de gedachte waarmee Satoshi Nakamoto de Bitcoin ontwikkeld heeft.

BTCMTX tokens zijn in de presale te koop voor $0,031 per stuk en kunnen direct gestaked worden voor passieve beloningen. Binnenkort kan de token gelanceerd worden op exchanges en zal deze naar verwachting verder stijgen in waarde.

Door binnenkort te beginnen met minen, verdien je twee keer zoveel BTC als na de vierde Bitcoin halving, die dit jaar in april verwacht wordt

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post LUNC Pumpt 8% Na Mega Burn, Kan Terra Luna Classic Herstellen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.