LUNC Bereikt Nieuwe Mijlpaal Ondanks Start SEC Rechtszaak, Gaat Terra Luna Nog Stijgen?

Terra Luna Classic (LUNC) heeft onlangs een indrukwekkende mijlpaal bereikt met 5,5 miljoen holders, te midden van pogingen van de gemeenschap en ontwikkelaars om het netwerk nieuw leven in te blazen.

Parallel hieraan heeft de SEC de strijd aangescherpt tegen Terra en Do Kwon, beschuldigd van fraude na de ineenstorting van het Terra-ecosysteem ter waarde van $40 miljard in 2022.

Met deze ontwikkelingen rijst de cruciale vraag: Gaat Terra Luna nog stijgen?

Het Aantal Holders van Terra Luna Classic Schiet Omhoog

Terra Luna Classic maakte een opmerkelijke comeback met een massale houding van ongeveer 5,5 miljoen LUNC- en USTC-holders. Deze prestatie markeert een recordhoogte voor LUNC vanwege het toegenomen aantal portefeuilles, wat de toewijding van de Terra Luna Classic-gemeenschap onderstreept. Hoewel LUNC een crisis doormaakte met een enorme prijsdaling, duidt het toegenomen aantal portefeuilles op de veerkracht van het project en voortdurende groei.

Het aantal Terra Luna Classic-accounts zijn nu hoger dan top projecten zoals Shiba Inu (SHIB) en Cardano (ADA), wat erop wijst dat investeerders hun LUNC- en USTC-tokens vasthouden in de hoop op een aankomende bullmarkt.

De brandcampagne van het project, in samenwerking met Binance, verbeterde de prijsprestaties van LUNC, aangezien Binance meer dan 53 miljard LUNC-tokens verbrandde. LUNC’s groei blijft de hitlijsten aanvoeren terwijl investeerders meer prijsherstel dit jaar anticiperen.

Desondanks heeft de prijs weinig voordeel behaald uit deze ontwikkelingen. Zo is de waarde in de afgelopen 24 uur met 8% gedaald tot een koers van $0,0001569.

Laatste Ontwikkelingen in de Rechtszaak tegen Terraform Labs en Do Kwon

Naar verluidt onderzoekt het Federal Bureau of Investigation (FBI) momenteel een fraudezaak tegen Terraform Labs en Do Kwon. Devon Staren, een SEC-advocaat, beweerde tijdens een civiel proces in het zuidelijke district van New York dat Terraform Labs betrokken was bij frauduleuze oplichting. De zwendel, zoals geschetst door de SEC, impliceert de ondergang van Terras 2022, wat leidde tot een verlies van meer dan $40 miljard voor de investeerders.

De advocaten van zowel Terraform als Kwon weerleggen de aantijgingen tegen hen. In het bijzonder beweren Louis Pellegrino en David Patton dat de SEC het bewijs heeft uitgekozen en herhalen dat crypto geen risicovrije onderneming is. Bovendien compliceert het niet verschijnen van Kwon in de rechtszaal, als gevolg van zijn detentie in Montenegro, de procedure nog verder.

Tijdens de gerechtelijke procedure heeft de SEC haar aantijgingen tegen Terraform Labs en Kwon geuit, waarbij zij beweerde dat zij investeerders verkeerd hadden geïnformeerd over de betrouwbaarheid van TerraUSD (UST), wat resulteerde in een aanzienlijke verstoring van de markt. Een onderdeel van het vonnis werd in december 2023 door de rechtbank in het voordeel van de SEC uitgesproken, omdat bewezen was dat Terraform Labs zich bezighield met niet-geregistreerde effectentransacties.

De rechter, Jed Rakoff, zal de datum voor de volgende zitting in de zaak Terra bekendmaken, al kan dit door zijn andere verplichtingen enige tijd duren. Ondanks de complexiteit van de zaak, lijkt de SEC voornamelijk compensatie van Terra te willen verkrijgen, waardoor de ruimte voor andere uitkomsten beperkt lijkt.

Beste Terra Luna Classic Alternatieven

Gezien de spanning die nu rondom Terra Luna Classic hangt, kunnen investeerders beter op zoek naar veelbelovende alternatieven. De onderstaande cryptomunten bieden een unieke investeringsmogelijkheid via de presale van hun tokens.

5th Scape (5SCAPE)

Voor handelaren, vooral degenen die affiniteit hebben met gamen, is de opkomst van 5th Scape, een baanbrekend token, van groot belang. Dit project heeft tot doel virtual reality en cryptocurrency te integreren in zijn geavanceerde ecosysteem.

In een opwindende aankondiging heeft het team zijn plannen onthuld om een ​​breed scala aan virtual reality-games te maken. Daarnaast zullen ze VR-headsets en AR-gamingstoelen te koop aanbieden. De verwachting neemt toe voor de release van de eerste game van dit project, die naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024 zal debuteren.

Het 5SCAPE-token, dat eigen is aan het 5th Scape-ecosysteem, kan voor alle transacties worden gebruikt. Degenen die ervoor kiezen om dit token als betaalmiddel te gebruiken, krijgen als beloning aanzienlijke kortingen. Bovendien hebben beleggers de mogelijkheid om passief inkomen te genereren door het 5SCAPE-token in te zetten.

De 5SCAPE presale is recent van start gegaan en in totaal is er al meer dan $2,7 miljoen opgehaald. Tokens kosten op dit moment $0,00248, maar deze prijs zal snel gaan stijgen naar $0,00285 op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Tokens zullen uiteindelijk gelist worden voor $0,01.

eTukTuk (ETUK)

eTukTuk (TUK) presenteert zichzelf als een levensvatbaar en milieuvriendelijk alternatief voor XRP en biedt een duurzame oplossing voor ontwikkelingslanden om milieuvriendelijk transport te adopteren. Door gebruik te maken van het TUK-token vergemakkelijkt dit crypto-initiatief de oprichting van een circulaire economie, waardoor investeerders passieve inkomsten kunnen genereren terwijl managers profiteren van kostenbesparingen.

De Tuktuk, een veelgebruikt driewielig vervoermiddel in verschillende ontwikkelingslanden, is berucht om zijn hoge uitstoot van kooldioxide. Een milieuvriendelijk alternatief, bekend als de eTukTuk, biedt echter tal van voordelen.

Het biedt niet alleen een kosteneffectievere en efficiëntere rijervaring, maar bevat ook kunstmatige intelligentie om de prestaties te optimaliseren in overeenstemming met factoren zoals realtime verkeersomstandigheden.

Met een succesvolle presale die al $2,5 miljoen heeft opgebracht, biedt eTukTuk nu TUK-tokens aan voor een prijs van $0,029 per token. In de nabije toekomst zal eTukTuk op de eerste beurs genoteerd worden, waardoor TUK-holders Power Staking kunnen doen en passief inkomen kunnen genereren.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Door gebruik te maken van het Ethereum-netwerk presenteert Bitcoin Minetrix een baanbrekende methode voor investeerders in cryptocurrency om zich bezig te houden met Bitcoin-mining, waardoor de noodzaak voor gespecialiseerde mining-hardware of uitgebreide technische expertise wordt geëlimineerd.

Deze innovatieve oplossing wordt haalbaar gemaakt door de implementatie van hun BTCMTX-token. Een van de onderscheidende kenmerken van Bitcoin Minetrix is ​​het innovatieve ‘Stake-to-Mine’-concept. Door het proces van het staken van BTCMTX-tokens hebben gebruikers de mogelijkheid om niet alleen extra tokens te verzamelen, maar ook mining-credits te verwerven.

Deze credits dienen als gedigitaliseerde mining-privileges, waardoor gebruikers toegang krijgen tot gratis hashpower voor Bitcoin-mining. Bitcoin Minetrix, momenteel gewaardeerd op $0,0143 per token, heeft onthuld dat het de afsluiting van zijn huidige fase nadert, wat een potentiële prijsstijging aangeeft.

Deze baanbrekende aanpak heeft het minen van Bitcoin toegankelijker gemaakt dan ooit tevoren, wat heeft geresulteerd in de opmerkelijke prestatie van Bitcoin Minetrix, die tijdens de presale een indrukwekkende $12,6 miljoen wist op te halen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post LUNC Bereikt Nieuwe Mijlpaal Ondanks Start SEC Rechtszaak, Gaat Terra Luna Nog Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.