LayerZero kondigt snapshot voor airdrop aan en pakt sybil-activiteit aan

Cross-chain interoperabiliteitsprotocol LayerZero maakt indruk met zijn innovatieve airdrop en proactieve aanpak tegen sybil-aanvallen.

Snapshot voor airdrop aangekondigd

Cross-chain interoperabiliteitsprotocol LayerZero kondigde onlangs aan dat het een snapshot heeft genomen voor zijn eerste airdrop op 1 mei. Het bedrijf maakte aanvankelijk plannen bekend om in december een token uit te geven, met een geplande release in de eerste helft van 2024.

In een post op X gaven de ontwikkelaars aan dat dit “snapshot #1” zou zijn, wat duidt op een reeks airdrops. De technologie van LayerZero verbindt verschillende blockchains zonder dat er een derde partij aan te pas hoeft te komen, wat gunstig is voor protocollen als Stargate en Radiant Capital, die na de aankondiging lichte winsten boekten.

Sybil-activiteit aanpakken

LayerZero Labs introduceerde ook een oplossing om sybil-activiteit tegen te gaan, waarbij gebruikers valse accounts aanmaken om tokens te fokken. Het bedrijf biedt een stimulans voor zelfrapportering, waarbij sybilgebruikers 15% van hun geplande tokentoewijzing kunnen ontvangen als ze hun activiteit binnen 14 dagen toegeven. Het zelfrapportageproces omvat het verbinden van een portemonnee die geassocieerd is met sybilactiviteit en het ondertekenen van een bevestigingsbericht.

Toekomstige airdrop plannen

De eerste momentopname is gekoppeld aan een mogelijke airdrop voor leden van de community. LayerZero Labs moet nog specifieke details geven over de airdrop, maar eerdere indicaties wezen op een tokenlancering begin 2024.

Airdrops worden vaak gebruikt in gedecentraliseerde financiën om vroege gebruikers aan te trekken met nieuwe cryptocurrencies. Door zich te richten op echte netwerkgebruikers wil LayerZero ervoor zorgen dat zijn distributiestrategie in lijn is met duurzaamheid op de lange termijn.


The post LayerZero kondigt snapshot voor airdrop aan en pakt sybil-activiteit aan appeared first on Bitcoinmagazine.nl.