Langverwachte fusie AI-supercrypto een maand uitgesteld

Deze week stond de fusering van drie grote kunstmatige intelligentie (AI) cryptoprojecten – SingularityNET (AGIX), Fetch.ai (FET) en Ocean Protocol (OCEAN) – op de agenda. Op het laatste moment is de samensmelting tot het nieuwe Artificial Superintelligence Alliance (ASI) onverhoopt uitgesteld tot volgende maand. Wat is de reden hiervoor en is er iets wat je als houder van deze tokens in de tussentijd moet doen?

Nieuwe lanceerdatum ASI-crypto

Recentelijk kon je in het crypto-nieuws lezen dat de fusering van de drie grote AI coins aankomende donderdag, op 13 juni, voltooid zou zijn.

Het plan was dat FET vandaag al het spits zou afbijten met de conversie tot ASI, waarna AGIX en OCEAN twee dagen later de tokenfusie zouden voltooien.

De Artificial Superintelligence Alliance bracht gisteren middels een persbericht het teleurstellende nieuws naar buiten dat de tokenmerge wordt uitgesteld naar 15 juli.

Het proces zal dan niet meer worden opgesplitst in twee verschillende delen. Op die dag zullen de drie coins gelijktijdig worden omgezet tot de nieuwe ASI-token.

Het uitstel is volgens het project “noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de logistieke vereisten en technische afhankelijkheden van beurzen, validators en bredere ecosysteempartners”.

In de aankondiging wordt benadrukt hoe ingewikkeld het is om alles voor te bereiden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Het uitstel is volgens de alliantie dan ook een “strategische beslissing om ervoor te zorgen dat de tokenfusie wordt uitgevoerd met de hoogste normen van nauwkeurigheid en efficiëntie”.

Crypto fusie wordt niet beïnvloed door uitstel

Zoals je wellicht al wist werkt Artificial Superintelligence Alliance voor de conversie samen met wereldwijde cryptobeurzen. Dit betekent dat alle FET-, AGIX en OCEAN-tokens die op exchanges worden bewaard, automatisch worden omgezet. 

Wanneer je de munten zelf in beheer hebt, kun je deze middels een tokenwisselmechanisme omtoveren tot de nieuwe ASI-token. Deze week zal er meer informatie worden gedeeld over de tokencontracten, migratieprocedures en mogelijke audits.

Het uitstel verandert niets aan dit proces. Bovendien zullen de drie bestaande altcoins tot 15 juli onafhankelijk verhandeld blijven worden op beurzen. 

Humayun Sheikh, CEO van Fetch.ai en voorzitter van de nieuwe alliantie, benadrukt tevens dat het uitstel geen invloed heeft op de aanzienlijke vooruitgang die reeds is geboekt naar het creëren van een decentraal superintelligentienetwerk.

 


The post Langverwachte fusie AI-supercrypto een maand uitgesteld appeared first on Bitcoinmagazine.nl.