Kunnen Altcoins zoals PEPE en KAI Miljonairs Maken in deze Marktcyclus?

De cryptomarkten bevinden zich momenteel in rustig vaarwater en vertonen een daling sinds de meeste munten in maart hun piek bereikten, waarbij de Bitcoin koers op 14 maart $74.000 bereikte. Verschillende cryptomunten hebben zich echter in de eerste vijf dagen van mei alweer hersteld, waaronder de O.G. Bitcoin en tientallen andere valuta’s, vooral meme coins zoals DogWifHat (WIF), Pepe Coin (PEPE) en Floki Inu (FLOKI).

In de afgelopen 24 uur steeg de Bitcoin koers tot zondagochtend rond het ontbijt in Londen met net iets minder dan 1%. De meme altcoins Dogecoin (DOGE) en DogWifHat (WIF) presteerden echter beter dan Bitcoin zelf, met stijgingen van respectievelijk 6,5% en 3,3%. Ondertussen haalde Ethereum Kai Cat ($KAI) meer dan $ 230.000 op in zijn presale.

Waarom zijn Meme Coins als PEPE WIF en Kai zo geliefd onder investeerders?

Op de dagen en weken waarin de Bitcoin koers met 10%, 15% of zelfs 20% stijgt, boeken veel meme coins vaak grote winsten, soms wel 100% op één dag. Op 15 december 2023 leverden Bonk (BONK) tokens precies dat op voor hun investeerders. Je grootvader moest in zijn tijd jaren wachten om dat soort winsten te behalen met zijn Wall Street aandelen.

Dankzij de goudmijntjes onder de altcoins hebben veel investeerders in slechts een paar maanden tijd hun inleg van duizenden weten te veranderen in bedragen van maar liefst miljoenen. Te mooi om waar te zijn? Toch toont het onderzoek naar crypto winsten aan dat verschillende altcoin projecten veel investeerders tot miljonairs hebben getransformeerd nadat ze met een deel van hun spaargeld een weloverwogen risico namen.

Het zijn niet alleen de oprichters van nieuwe cryptocurrency’s en geldschieters die miljoenen hebben verdiend met hun investeringen in altcoins. Er zijn talloze verhalen in mainstream media over gewone mensen die investeerden in een nieuwe altcoin en hun investering in een ongelooflijk korte tijd in miljoenen zagen veranderden.

Neem bijvoorbeeld Tommy en James, twee werkloze broers uit Westchester, New York, die in november 2020 wat onderzoek deden naar altcoins en elk $200 in Shiba Inu (SHIB) investeerden. Ze vertelden vervolgens hun ouders, zus en andere familieleden over deze altcoin goudmijn. Terwijl de SHIB-koers bleef stijgen, bleef de familie $100 na $100 investeren, totdat de groep in totaal $8000 in deze Ethereum meme coin had geïnvesteerd.

In mei 2021 rapporteerde CNN Business dat de initiële investering van $8000 van de familie op crypto beurzen $9 miljoen waard was. In dezelfde periode zou een investering in Bitcoin hun $8000 in $27.000 hebben veranderd in plaats van $9 miljoen. Door een berekend risico te nemen met een altcoin in plaats van te investeren in aandelen of Bitcoin, verzamelde deze familie binnen zes maanden een gigantisch familiefortuin.

Verborgen goudmijntjes onder de altcoins?

Kunnen Altcoins zoals PEPE en KAI Miljonairs Maken in deze Marktcyclus?
Volgens het crypto-educatieportaal BitDegree:

In de cryptomarkt zijn er coins die nu misschien nog niet zo opvallen, maar in de toekomst wel eens flink kunnen gaan stijgen. Kijk maar naar de top cryptocurrency’s van vandaag: die werden ooit ook gezien als verborgen goudmijntjes. Toen Bitcoin net gelanceerd werd, zag bijna niemand zijn potentiële waarde in.

Om maximaal te profiteren van zo’n verborgen goudmijn, is het slim om deze tijdens een presale aan te schaffen. Ga je wachten tot een coin via een IEO (initial exchange offering) op de beurzen komt te staan, dan betaal je waarschijnlijk te veel en mis je een hele gunstige presale koers en natuurlijk ook de bijbehorende winsten.

Daarom is Kai Cat (KAI) nu, tegen een prijs van $ 0,004 per $KAI, hard op weg om $240.000 op te halen in de presale. Dit slechts enkele uren voordat de koers in de volgende presale omhoog al gaan. Op de presale-pagina kun je meer te weten komen over deze nieuwe Ethereum AI-meme token.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Kunnen Altcoins zoals PEPE en KAI Miljonairs Maken in deze Marktcyclus? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.