Insider Verwacht Mogelijke XRP ETF 2024, Kan Ripple 1 Euro Worden

In de altijd spannende crypto wereld, wekt de recente voorspelling van voormalig Ripple-directeur Sean McBride, gecombineerd met inzichten van CEO Brad Garlinghouse, over de toekomst van Ripple (XRP) veel opwinding.

Terwijl de gemeenschap gespannen afwacht, spreekt McBride van een mogelijke XRP ETF in 2024 of 2025, en hint Garlinghouse naar een Ripple IPO buiten de VS.

Met deze significante ontwikkelingen aan de horizon, en Ripple’s huidige waarde in overweging genomen, rijst de vraag: Kan Ripple de 1 euro mijlpaal bereiken?

De Mogelijke Lancering van een XRP ETF

De cryptogemeenschap staat mogelijk aan de vooravond van een baanbrekende ontwikkeling met de voorspelde lancering van een XRP Exchange Traded Fund (ETF) in 2024 of 2025. Deze stap, aangekondigd door voormalig Ripple-directeur Sean McBride en ondersteund door CEO Brad Garlinghouse’s optimisme, zou niet alleen de toegankelijkheid en liquiditeit van XRP aanzienlijk vergroten, maar ook de weg vrijmaken voor institutionele beleggers om deel te nemen aan de Ripple-markt.

Een XRP ETF zou Ripple’s exposure op de financiële markten verhogen, waardoor de potentie voor grotere acceptatie en waardestijging toeneemt. Terwijl de crypto-ETF-markt groeit, na de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s door de Amerikaanse SEC, staat Ripple klaar om te profiteren van deze trend.

De lancering van een XRP ETF zou een mijlpaal betekenen voor zowel Ripple als de bredere cryptomarkt, mogelijk leidend tot een nieuw tijdperk van groei en innovatie.

Ripple’s Strategische Mars naar een IPO en Juridische Standvastigheid

Terwijl Ripple zich voorbereidt op een baanbrekende toekomst, heeft het bedrijf zijn blik gericht op een Initial Public Offering (IPO) in 2025, mogelijk buiten de Verenigde Staten. Deze ambitieuze stap, gesuggereerd door Sean McBride en ondersteund door CEO Brad Garlinghouse, markeert een significant moment voor Ripple, die zijn IPO-plannen tijdelijk uitstelt ten gunste van naleving en regelgevende betrokkenheid. De exploratie van overzeese jurisdicties voor een mogelijke notering benadrukt Ripple’s internationale strategische visie, ondanks de huidige juridische uitdagingen.

In de complexe juridische arena behoudt Ripple een proactieve houding tegenover de SEC’s aanpak van “regulering door handhaving”. Garlinghouse’s tevredenheid over recente gerechtelijke beslissingen, die XRP niet als een effect classificeren, weerspiegelt een optimistische visie op de toekomst. Hij ziet mogelijkheden voor een resolutie, hetzij door SEC’s erkenning van nederlagen of door wetgevende interventie.

Kan Ripple 1 euro worden?

De vraag of Ripple (XRP) de mijlpaal van 1 euro kan bereiken, blijft een punt van speculatie te midden van zijn huidige marktprestaties. Met een recente waarde van $0,53835819 en een daling van -5.79% in de laatste 24 uur, toont XRP’s marktkapitalisatie van $29.37 miljard een jaar-tot-datum daling van -12.06%. Deze cijfers schetsen een uitdagend landschap voor Ripple.

Echter, een blik op de technische indicatoren onthult een gemengd beeld: de 50-daagse voortschrijdend gemiddelde toont een bullish trend met een opwaartse helling, wat wijst op mogelijke toekomstige winsten. Desondanks roept de neerwaartse traject van de 200-daagse voortschrijdend gemiddelde sinds 14 februari 2024 op tot voorzichtigheid, aangezien het een zwakke markttrend signaleert.

Deze dynamiek plaatst Ripple op een kruispunt, waarbij zowel optimistische als voorzichtige perspectieven overwogen moeten worden in de overweging of XRP de 1 euro grens kan doorbreken. Naast XRP zijn er ook andere opkomende crypto’s die belangrijk zijn om in de gaten te houden, vooral die nog in de presale-fase zijn.

Smog (SMOG)

Smog is een opwindende nieuwe mememunt die van plan is zijn gemeenschap te belonen met wat mogelijk de grootste airdrop in de geschiedenis kan zijn. Door Smog-tokens vast te houden en missies te voltooien via het platform zealy.io, kun je het maximale uit deze airdrop halen.

Een aanzienlijk deel, namelijk 35%, van de totale voorraad Smog-tokens is gereserveerd voor crypto-airdrops, wat betekent dat meer dan 400 miljoen tokens gratis worden weggegeven. Op dit moment hebben deze tokens een waarde van ongeveer $0,090 per stuk, maar er wordt verwacht dat ze binnenkort een nieuw All Time High zullen bereiken, mogelijk boven de $0,135.

Via de officiële website kun je deelnemen aan de Smog-airdrop en punten verdienen door missies te voltooien, wat resulteert in meer Smog-tokens uit de airdrop. Je kunt $SMOG kopen via de website zelf en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Verkrijg $SMOG op Solana voor lage handelskosten of op Ethereum voor staking, waardoor je extra airdrop-punten en $SMOG kunt verdienen.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix introduceert een revolutionaire aanpak voor crypto-investeerders om bitcoins te mining zonder de noodzaak van eigen mining hardware of uitgebreide technische kennis. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun BTCMTX-token, dat functioneert op het Ethereum-netwerk.

Het bijzondere kenmerk van Bitcoin Minetrix is het ‘Stake-to-Mine’-mechanisme. Door BTCMTX-tokens te staken, kunnen gebruikers extra tokens en zogenaamde mining credits verdienen. Deze credits vertegenwoordigen getokeniseerde miningrechten, die kunnen worden ingewisseld voor gratis hashkracht om bitcoin te minen.

Investeren in BTCMTX, momenteel geprijsd op $0,0136 per token, wordt niet alleen beschouwd als een gok op het succes van deze specifieke token, maar weerspiegelt ook het vertrouwen in de toekomst van bitcoin. Dit innovatieve model maakt bitcoin-mining toegankelijker dan ooit tevoren, wat heeft geresulteerd in Bitcoin Minetrix die al meer dan $11,2 miljoen heeft opgehaald tijdens zijn pre-sale.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Insider Verwacht Mogelijke XRP ETF 2024, Kan Ripple 1 Euro Worden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.