“Iedere terugval van de bitcoin koers is een cadeautje”

De populaire pseudonieme analist DonAlt voorspelt een significante correctie voor de bitcoin koers. Volgens de analist is er een kans dat de bitcoin koers terugvalt naar het niveau van 45.000 tot 50.000 dollar.

Als we die terugval krijgen, dan verwacht hij vanwege de sterke prestaties van de Spot Bitcoin ETFs echter ook een snel herstel.

Iedere terugval is een cadeautje

DonAlt is van mening dat de nieuwe investeerders die zijn binnengekomen met de ETFs echte investeerders zijn. Hiermee bedoelt hij dat het vooral mensen zijn die echt voor de lange termijn assets kopen. Het zijn in mindere mate de moonboys die normaal gesproken in crypto zitten.

Wat dat betreft zou deze cyclus weleens heel anders kunnen verlopen en kan iedere correctie een cadeautje zijn.

“Ik maak me geen zorgen en ik zou blij zijn met een terugval, zodat ik wat altcoins kan kopen. Dat is wat ik wil doen; munten kopen die al flink zijn gestegen. Dogecoin lacht naar me…

Het probleem is dat we misschien geen terugval krijgen en mijn geluk op is. Maar dat is dan maar zo.

Bitcoin koers herstelt

Bitcoin bereikte vannacht een nieuwe all-time high op ongeveer 69.200 dollar. Daarna vielen we 10.000 dollar omlaag en inmiddels is de koers alweer hersteld tot 65.850 dollar. Wat dat betreft zou het niet geheel een verrassing zijn als we vandaag wederom een aanval op de all-time high openen.

Ethereum lijkt op dit moment wat meer momentum te pakken te hebben. De nummer twee van de markt staat over de afgelopen 24 uur zelfs met 1 procent in de plus, terwijl er voor bitcoin een daling van 2,23 procent op de borden staat.

Mogelijk kan de nummer twee van de markt weer wat terrein terugpakken op bitcoin, want de laatste tijd laat bitcoin echt zien waarom het al meer dan 15 jaar op de troon zit in de crypto-wereld.


The post “Iedere terugval van de bitcoin koers is een cadeautje” appeared first on Bitcoinmagazine.nl.