Houders van Rebel Satoshi (RBLZ) verwachten elk moment een enorme prijsstijging; ORDI en FLOKI maken indruk op cryptobeleggers

TLDR

  • Beleggers in Rebel Satoshi (RBLZ) bereiden zich voor op een enorme prijsstijging nu de munt zich accumuleert.  
  • ORDI wordt door experts voorspeld om in de komende maanden boven de $60 te stijgen. 
  • FLOKI zal de accumulatie verlaten en experts voorspellen een stijging tot boven $0,00040. 

Beleggers zijn op zoek naar de beste crypto’s om te kopen nu de markt tekenen vertoont van een aanstaande rally. Houders van Rebel Satoshi (RBLZ) wachten op een enorme stijging in een dergelijk scenario. Aan de andere kant blijven top altcoins zoals ORDI en FLOKI indruk maken op beleggers. Laten we eens kijken wat RBLZ, ORDI en FLOKI de beste altcoins maken om nu te kopen!

Rebel Satoshi komt in accumulatie met tekenen die wijzen op een stijging

Rebel Satoshi is een van de meest revolutionaire projecten op de markt. Geïnspireerd door de idealen van belangrijke figuren zoals Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto, wil Rebel Satoshi de marktnormen uitdagen.

De Recusant-gemeenschapsleden van Rebel Satoshi brengen een opstand en nemen de controle terug van de elites.

Rebel Satoshi heeft een dubbel token ecosysteem bestaande uit de RBLZ en RECQ tokens en is gebouwd op het Ethereum netwerk. Rebel Satoshi houdt zich aan de ERC-20 standaard en heeft de contracten van de RBLZ en RECQ openbaar gemaakt.

Bovendien heeft Rebel Satoshi meer dan $2,5 miljoen opgehaald tijdens de presale van RBLZ en streeft het naar een market cap van $100 miljoen.

Tijdens de presale genereerde Rebel Satoshi 150% rendement voor zijn RBLZ-investeerders en vervolgens werd het token genoteerd voor verhandeling op grote cryptobeurzen. Momenteel is de RBLZ token in accumulatie na een rally naar $0,0044.

Als gevolg hiervan verwachten experts een enorme uitbraak voor RBLZ in de komende maanden. Bovendien voert Rebel Satoshi op dit moment ook de presale van het RECQ token uit, met meer dan 184% gegarandeerde opbrengst bij de officiële lancering, waardoor het de beste crypto is om nu te kopen.

ORDI blijft indruk maken op beleggers met zijn positieve opleving

De goedkeuring van de Ethereum (ETH) ETF op 23 mei 2024 heeft de markt in een positieve richting gedraaid. Als gevolg daarvan heeft ORDI zijn zijwaartse beweging achter zich gelaten en is het weer gestegen. Vanaf 23 mei stond ORDI op $37,80 voordat het aan zijn uptrend begon. ORDI heeft daarom een koersstijging van 33,1% doorgemaakt en bereikte $50,34 op 31 mei.

Een belangrijke factor achter de stijging van ORDI was de beschikbaarheid van Ordinals in het Solana ecosysteem. Vanaf 30 mei kunnen gebruikers Ordinals kopen op Solana’s Phantom Wallet. Solana is al sinds december 2023 bezig met het project om Ordinals naar Solana te brengen in de bètafase.

Door deze aankondiging en de euforie in de markt zijn experts bullish op ORDI. Ze voorspellen dat de ORDI-prijs zal blijven stijgen en boven de $60,00 zal uitbarsten. 

FLOKI Crypto komt in Accumulatie na een Rally met een nieuwe stijging in het vooruitzicht

Op 23 mei 2024, toen de Ethereum ETF werd goedgekeurd, ging FLOKI crypto een accumulatiefase in op $0,00021. De goedkeuring van de ETH ETF leidde tot een stijging in de markt en FLOKI steeg mee. Vandaar dat FLOKI met 42,8% omhoog schoot naar $0,00030 op 28 mei. Deze rally was echter van korte duur en FLOKI is opnieuw in een accumulatie terechtgekomen.

Als gevolg hiervan werd FLOKI op 31 mei verhandeld op $0,00025 met een koersdaling van 16,6%. Terwijl de prijs daalde, sloot FLOKI de Beta Mainnet Launch van haar Trading Bot op 28 mei. Bovendien werd het FLOKI Perpetual Contract op 30 mei genoteerd voor verhandeling op Coinbase.

Deze aankondigingen blijken een grote boost te zijn voor FLOKI en experts zijn er bullish over. De voorspelling voor FLOKI is om in de komende maanden te stijgen tot boven $0,00040 en verder.

Ga voor de laatste updates en meer informatie naar de officiële Rebel Satoshi Website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


The post Houders van Rebel Satoshi (RBLZ) verwachten elk moment een enorme prijsstijging; ORDI en FLOKI maken indruk op cryptobeleggers appeared first on Bitcoinmagazine.nl.