Hoe Bitcoin ETF Kopen? – Stappenplan voor Beginners

Bitcoin ETF is een nieuwe token die is afgeleid van de bekende Bitcoin. Deze token focust zich op de aanstaande goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s door het Amerikaanse SEC (Securitities and Exchange Commission).

De token heeft verschillende interessante eigenschappen en is nu te koop in te presale. Wil je Bitcoin ETF kopen? Lees dan hier alle informatie die je nodig hebt over deze nieuwe crypto munt!

 

Bitcoin ETF presale – Belangrijke informatie

 • De presale is op 6 november van start gegaan
 • Het is een ERC-20 token
 • Er zijn in totaal 2,1 miljard tokens gemaakt
 • De presale heeft 10 fasen met een begin prijs van $0,005
 • De hard cap is $4.956.000
 • Bitcoin ETF richt zich op real-life mijlpalen van Bitcoin

 

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Bitcoin ETF kopen – Stappenplan

De presale van de Bitcoin ETF Token ($BTCETF) is momenteel aan de gang en biedt een unieke kans om deel te nemen aan deze opkomende investeringsmogelijkheid. In dit artikel kun je gedetailleerd en stapsgewijs leren hoe je deze token kunt aanschaffen, zodat je goed voorbereid bent om te profiteren van de voordelen van de Bitcoin ETF.

Stap 1: Download een crypto wallet

Voordat je een token in de presale kunt kopen, download je eerst een crypto wallet. Wij raden je MetaMask aan, omdat wij denken dat dit een van de beste crypto wallets is.

MetaMask is een web3 wallet en het meest gebruikt voor crypto’s, omdat hij erg divers en veilig te gebruiken is. Download de MetaMask app om vervolgens je account aan te maken.

Stap 2: Koop ETH, USDT, BNB of MATIC

Bij presale tokens zijn er vaak verschillende betaalmogelijkheden om aan je wallet toe te voegen waarmee je de crypto kunt aanschaffen. Bij Bitcoin ETF heb je de keuze uit Ethereum (ETH), Tether (USDT), Binance Coin (BNB) of Polygon (MATIC).

Je kunt deze tokens kopen bij gecentraliseerde of bij gedecentraliseerde crypto brokers zoals eToro. Vervolgens stuur je de tokens naar je wallet door je wallet adres te kopiëren en in te vullen bij de crypto broker.

Als alternatief biedt Bitcoin ETF ook de mogelijkheid om de munt met een credit card te kopen.

Stap 3: Verbind je wallet

Nu je een web3 wallet hebt gedownloadt en crypto hebt toegevoegd, kun je je wallet verbinden met de Bitcoin ETF website. Dit doe je door op de groene ‘connect wallet’ of ‘verbind wallet’ knop te klikken.

Stap 4: Koop Bitcoin ETF

Wanneer de wallet succesvol is gekoppeld, kun je invullen hoeveel Bitcoin ETF’s tokens je wilt kopen. Vervolgens koop je de token en zal MetaMask je vragen je transactie te bevestigen.

Bitcoin ETF kopen met de MetaMask wallet

Stap 5: Claim je tokens

Na de aanschaf van je tokens rest je nog één stap: het claimen ervan. Het claimproces wordt beschikbaar gesteld na afloop van de presale periode. Bezoek de website opnieuw en verbind je wallet om de transactie te voltooien. Zo worden de tokens veilig aan je crypto wallet toegevoegd en ben jij officieel eigenaar worden van de Bitcoin ETF token!

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Wat is Bitcoin ETF?

De Bitcoin ETF Token is een boeiende nieuwe cryptovaluta die de deuren opent naar beleggen in Bitcoin via de Amerikaanse beurs. Met een verwachte goedkeuring door de SEC tegen het einde van het jaar, biedt deze token vanaf 2024 een unieke investeringskans.

De Bitcoin ETF Token is niet direct gekoppeld aan de prijs van Bitcoin of een Bitcoin ETF. In plaats daarvan biedt het een manier om te speculeren op de voortgang naar de lancering van een ETF en de prijs van Bitcoin.

Deze token heeft een uniek verbrandingsmechanisme dat gekoppeld is aan daadwerkelijke gebeurtenissen. Telkens wanneer een mijlpaal wordt bereikt in de ontwikkeling en lancering van een spot Bitcoin ETF, zal 5% van het totale aanbod van de Bitcoin ETF Token uit de omloop worden genomen en verbrand.

Elke burning zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke prijsstijging van $BTCETF, aangezien het de beschikbaarheid van de token vermindert. Dus, naarmate de VS dichter bij de lancering van een Bitcoin ETF komt, zal de $BTCETF token waarschijnlijk meer waard worden.

Bitcoin ETF Token mijlpalen

De Bitcoin ETF Token is ontworpen om 5% van de totale tokenvoorraad te burnen bij elk van de 5 mijlpalen in de ontwikkeling en acceptatie van een spot Bitcoin ETF. De mijlpalen zijn:

 1. $BTCETF bereikt een 24-uurs handelsvolume van $100 miljoen
 2. De SEC keurt de eerste Bitcoin ETF in de VS goed
 3. De eerste spot Bitcoin ETF wordt gelanceerd
 4. Bitcoin ETFs bereiken een totaal beheerd vermogen van $1 miljard
 5. De prijs van Bitcoin sluit een daily candlestick boven de $100.000

Tegen de tijd dat alle 5 de mijlpalen zijn bereikt, zal 25% van de totale voorraad van Bitcoin ETF Token geburnd zijn.

Deze mijlpalen voor de Bitcoin ETF Token kunnen snel worden bereikt. Als een spot Bitcoin ETF eenmaal verhandeld wordt, overwegen veel financiële adviseurs om deze aan hun klanten aan te bevelen. Dit kan betekenen dat $BTCETF in enkele maanden tijd een vermogen van $1 miljard beheert.

Er is ook een afnemende verkoopbelasting op de token, die begint bij 5% en met elke behaalde mijlpaal met 1% verlaagt, totdat deze na de vijfde mijlpaal volledig wegvalt. Deze belasting wordt gebruikt om tokens te verbranden, wat een extra reden geeft om $BTCETF vast te houden totdat alle doelen zijn bereikt.

Bitcoin ETF tokenomics

Bitcoin ETF is een ERC-20 token, wat wil zeggen dat het op de Ethereum blockchain is gebouwd. Er zijn in totaal 2,1 miljard $BTCETF tokens gemaakt met een hard cap van $4.956.000. 40% van de tokens (840 miljoen) is beschikbaar tijdens de presale. 25% (525 miljoen) is gereserveerd voor stakingsbeloningen en nog eens 25% is apart gezet voor burning mijlpalen. De overgebleven 10% (210 miljoen) staat vast in smart contracts om een soepele lancering te stimuleren.

De presale van de Bitcoin ETF Token is verdeeld in 10 fasen, waarbij de prijs stijgt van $0.0050 in de eerste fase naar $0.0068 in de laatste fase. Hier volgt een overzicht van de presale fasen:

Presale faseToken prijsHoeveelheid tokensWaarde in $
Fase 1$0,0050000084.000.000$420.000
Fase 2$0,0052000084.000.000$436.800
Fase 3$0,0054000084.000.000$453.600
Fase 4$0,0056000084.000.000$470.400
Fase 5$0,0058000084.000.000$487.200
Fase 6$0,0060000084.000.000$504.000
Fase 7$0,0062000084.000.000$520.800
Fase 8$0,0064000084.000.000$537.600
Fase 9$0,0066000084.000.000$554.400
Fase 10$0,0068000084.000.000$571.200

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Waarom Bitcoin ETF kopen?

Bitcoin ETF Token kopen tijdens de presale biedt een kans op een aanzienlijke waardestijging. Investeerders in de eerste fase kunnen al een winst van 36% zien bij de afronding van de presale, wat het vroegtijdig instappen beloont.

De lancering van de Bitcoin ETF Token kan krachtig zijn omdat de verkoopbelasting van 5% verkopers ontmoedigt hun tokens meteen te verkopen, wat de vraag hoog kan houden. Daarnaast zal de voorraad van $BTCETF afnemen door continue burning, wat samen met nieuws over de ontwikkelingen van Bitcoin ETF’s een positieve invloed kan hebben op de koersverwachting van deze crypto.

Bitcoin ETF staking

In het staking mechanisme kun je een passief inkomen verdienen door tokens vast te zetten in een staking pool smart contract. Bitcoin ETF stimuleert beleggers die hun tokens voor lange termijn vast zetten door ze hiermee hogere beloningen te bieden.

De staking pool biedt op dit moment een rendement van 5.277% per jaar. Jij krijgt hiervan een percentage dat in verhouding staat met het aandeel van de staking pool smart contract dat je bezit.

Bitcoin ETF staking mechanisme

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Bitcoin ETF Voor- & Nadelen

We hebben hieronder alle voordelen en nadelen van de Bitcoin ETF token voor je op een rijtje gezet.

Voordelen:

 • Je kunt de Bitcoin ETF token staken
 • De tokenomics van Bitcoin ETF zijn deflatoir
 • Doelen zijn ingesteld op real-life mijlpalen van Bitcoin
 • Heeft een audit van Coinsult wat bijdraagt aan de transparantie van de munt
Nadelen:

 • Doordat de doelen zijn gelinkt aan evenementen rondom Bitcoin is de token zeer speculatief

Conclusie – Bitcoin ETF kopen

Bitcoin ETF Token is een nieuwe munt die beleggers beloont naarmate de VS dichter bij de lancering van de eerste spot Bitcoin ETF komt. Het project is van plan om tot 25% van het totale tokenaanbod te burnen over 5 mijlpalen, en gebruikt een verkoopbelasting en stakingsbeloningen om beleggers te stimuleren hun $BTCETF vast te houden.

Vroege beleggers kunnen vandaag nog Bitcoin ETF Token kopen tijdens de presale voor slechts $0,050. Dat is een korting van 36% op de geplande lijstprijs. De presale is vliegend van start gegaan en zou binnen enkele dagen al de eerste fase kunnen uitverkopen, dus mis deze kans niet om ‘Bitcoin ETF te kopen’ tegen de laagst mogelijke prijs.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Veelgestelde vragen

Wat is Bitcoin ETF token?

Waar kan ik Bitcoin ETF kopen?

Hoe investeer je in Bitcoin ETF ($BTCETF?)

Hoe duur is Bitcoin ETF?

 


The post Hoe Bitcoin ETF Kopen? – Stappenplan voor Beginners appeared first on Bitcoinmagazine.nl.