Hayes Noemt ADA Shitcoin Ondanks Pump, Wat Gaat Cardano Doen?

De cryptomarkt heeft de afgelopen week veel volatiliteit ervaren en ook vandaag is dit niet anders. De markt is gemiddeld met 0,62% gedaald, wat betekent dat Cardano met een daling van 1,72% ondergemiddeld presteert. Hoe gaat ADA deze nieuwe week tegemoet?

De Cardano koers staat momenteel op $0,5814, wat 4,25% lager is dan een week geleden. Gelukkig laat de koers wel een stijging van 27,84% zien over de afgelopen maand. De coin heeft een 24-uurs handelsvolume van $416 miljoen en 35,5 miljard munten in circulatie, wat 78,81% van het totaal aantal munten vertegenwoordigt.

De recente sterke stijging is waarschijnlijk te danken aan de aankondiging van Cardano’s Chang hard fork, die gepland staat voor de eerste helft van dit jaar. Deze hard fork is een cruciale stap in de ontwikkelingsroute van Cardano (ADA), wat veel mensen doet speculeren over het potentieel van ADA in de komende crypto bull run.

Cardano Koers Verwachting – Wat gaat ADA doen voor de Bitcoin halving

In januari daalde de Cardano koers van $0,59 naar $0,49. De munt heeft in februari een sterke positie ingenomen boven het $0,51 steunniveau, maar kent veel volatiliteit. Wat gaat de koers van de munt doen in de komende week?

Cardano (ADA) koers analyse – TradingView

De Relative Strength Index (RSI) van de ADA koers staat op 45, wat duidt op een redelijk neutraal momentum. Noch de bulls noch de bears hebben momenteel de overhand.

De focus ligt nu vooral op of de Cardano koers het 30-daags voortschrijdend gemiddelde van $0,59 kan doorbreken, een sterke weerstand voor een mogelijke stijging. Zolang de koers boven de $0,54 blijft, kan het nog alle kanten op met de munt.

Gezien Cardano’s relatief goede prestaties vergeleken met andere populaire altcoins zoals Solana en Avalanche, zijn de verwachtingen positief voor de munt in de aankomende bull run. Dit geldt vooral zolang er positief nieuws blijft komen, zoals het Messari rapport aangeeft.

Volgens het Messari Rapport: State of Cardano Q4 2023 rapport heeft de munt een sterk kwartaal achter de rug. De Total Value Locked (TVL) steeg met 166% in het vierde kwartaal en met 693% over het hele jaar. Alleen al in het laatste kwartaal ervoer de munt een stijging van 127%.

Daarnaast bleef Cardano verbeteringen doorvoeren in hun infrastructuur. Er vonden talrijke ontwikkelingen en tests plaats bij SanchoNet, Hydra en Mithril. Over het algemeen ziet de toekomst er dus veelbelovend uit voor de munt.

Omdat de munt tot de beste altcoins behoort met een totale marktwaarde van meer dan $20 miljard, zal de koers niet zo snel stijgen als bij munten met een kleinere marktkapitalisatie. Er is namelijk meer kapitaal nodig om de koers te doen stijgen ($2 miljard voor een stijging van 10%).

Daarom gaan we nu kijken naar een aantal andere altcoin’s met potentie voor de volgende crypto bull run.

Sponge V2 (SPONGE)

Een van de nieuwste tokens op de markt is de verbeterde versie van de succesvolle Sponge token, Sponge V2. Sponge is een meme coin die vorig jaar werd gelanceerd met groot succes. De koers van de munt steeg met meer dan 100x en hij behaalde een markt waarde van over de $100 miljoen.

Nu is het de beurt aan zijn verbeterde versie, die niet alleen een meme coin is, maar ook een gaming crypto. Het Play-to-Earn spel heet Sponge Racer waarbij je door de straten van een onderwaterstad raced om zo punten te verzamelen voor het scorebord. Hoe hoger je plaats, hoe meer SPONGE tokens je verdient.

sponge v2 staking

Verder heeft Sponge V2 ook een succesvol staking mechanisme waarbij je de munt kunt staken tegen een passief inkomen van Ethereum (ETH) of Polygon (MATIC). De rendementen die je ermee kunt verdienen zijn met respectievelijk een 188% en 893% APY uitermate hoog.

Aangezien de munt al gelanceerd is op verschillende decentralised exchanges zijn er verschillende manieren om de munt aan te schaffen. Zo kun je de munt kopen via een van de exchanges, of naar de website van Sponge te gaan om hem te kopen met ETH, USDT of MATIC. De munt is al met 34,8% gestegen sinds zijn lancering.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een andere crypto waarvan wij verwachten dat hij zeer succesvol gaat worden in deze bull run is Bitcoin Minetrix. Dit crypto project wordt momenteel wel nog verkocht in een crypto presale, maar krijgt veel vertrouwen vanuit de crypto sector. In totaal is hebben ze al meer dan $11 miljoen aan vermogen op weten te halen om het project verder te ontwikkelen.

Bitcoin Minetrix is een cloud mining mechanisme met als doel de wereld van Bitcoin mining weer terug te leggen in de handen van de ‘kleine’ man. In 2011 kon iedereen met een laptop en een internetverbinding hier nog aan mee doen, maar tegenwoordig is deze wereld in handen van een aantal grote Wall Street bedrijven.

Het project laat je hun BTCMTX token staken om mining credits te verdienen. Deze mining credits kun je vervolgens inleveren in het systeem van Bitcoin Minetrix om echte Bitcoins te verdienen. Een groot voordeel hieraan is dat je ook nog eens een passief inkomen met de Bitcoin Minetrix token maakt.

Bitcoin Minetrix komt precies op het goede moment met de aankomende Bitcoin halving. Bij deze halving wordt het aantal Bitcoins dat per gemined blok wordt vrijgegeven gehalveerd. Hierdoor wordt investeren in projecten als die van Bitcoin Minetrix nog aantrekkelijker.

Om te investeren in Bitcoin Minetrix moet je naar de officiële presale website gaan en je crypto wallet verbinden. Vervolgens kun je kiezen of je ETH, USDT, BNB, MATIC, of een bankpas wilt gebruiken voor je aankoop. Vul in hoeveel van de munt je wilt hebben, en voilà, je bent nu de nieuwe eigenaar van BTCMTX.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Hayes Noemt ADA Shitcoin Ondanks Pump, Wat Gaat Cardano Doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.