Grayscale CEO Hint ‘Main Event’ Crypto ETF Goedkeuring Nadert – Grootste Crypto Rally BTC, XRP en ETH op Komst?

De crypto markt is de afgelopen dag gedaald terwijl de Bitcoin koers een pullback maakt van de gains van afgelopen week. Hierdoor zijn ook de koersen van andere cryptomunten zoals Ethereum en XRP gedaald.

Toch zou dit een stilte voor de storm kunnen zijn, nu de directeur van Grayscale de ‘Main Event’ van de crypto ETF goedkeuring heeft geteased. In de nabije toekomst zouden Grayscale en BlackRock verantwoordelijk kunnen zijn voor een gigantische adoptie van crypto onder instituties van Wall Street.

Is ‘Main Event’ Crypto ETF Goedkeuring Begin van Grootste Crypto Rally Ooit?

Michael Sonnershein, de directeur van Grayscale deelde op X (Twitter)deze tweet. Hierin zegt hij dat ze zich voor 10 jaar hebben voorbereidt op de ‘Main Event’ die binnenkort van start zou kunnen gaan.

Met een goedkeuring van de crypto ETF’s voor Bitcoin en Ethereum, zouden instituties in de VS kunnen zorgen voor een grote instroom van geld in de crypto markt. Hierdoor zou binnenkort een van de grootste crypto rally’s ooit plaats kunnen vinden.

Bekende crypto’s zoals Bitcoin, Ethereum en XRP hebben de afgelopen weken al genoten van flinke rally’s, maar maakten de afgelopen dag een pullback.

Bitcoin koers

De Bitcoin koers is als het ware de marktleider onder crypto en heeft in de afgelopen dagen een pullback gemaakt na ‘overbought’ te zijn. Bitcoin lijkt echter nog niet onder de $35.000 te kunnen dalen en is vanuit daar weer licht hersteld.

Op technisch gebied is het niveau van $38.700 het eerstvolgende target. In dit geval zou de Bitcoin koers verder kunnen stijgen richting $40.000, te zien in de onderstaande afbeelding:

Wat er met de Bitcoin koers zal gebeuren mochten we dit jaar de grootste crypto rally ooit zien, is moeilijk te voorspellen. Als BTC zijn momentum van afgelopen maand kan vasthouden, zou het op zijn minst nog naar de $40.000 kunnen stijgen dit jaar.

Ethereum koers

De Ethereum koers zag deze week een bijzondere ontwikkeling. ETH vormde begin van de week een ‘Golden Cross’ op het dagelijkse tijdframe, maar is ondanks dat typische bullish signaal sterk gedaald.

Ethereum koers grafiek

Hoewel ETH fundamenteel een sterke altcoin is, blijft ook de Ethereum koers sterk afhankelijk van de Bitcoin koers. ETH zou momenteel ondergewaardeerd kunnen zijn, gezien een goedkeuring van een Ethereum crypto ETF kan zorgen voor een gigantische stijging van de Ethereum koers.

De vraag blijft of we dit jaar al goedkeuring kunnen krijgen voor een Ethereum ETF. Mocht dit het geval zijn, kan Ethereum mogelijk boven de $2.500 eindigen dit jaar, zo niet, dan is onze verwachting dat ETH het jaar kan afsluiten rond de $2.000.

XRP koers

De XRP koers is de afgelopen week erg volatiel geweest, te zien aan de enorme lijnen die boven en onder de candles uitsteken. Met name in de afgelopen dagen blijkt de token van het fintechbedrijf Ripple erg onzeker. Zo bereikte het op maandag een piek van rond de $0,75.
XRP koers grafiek

Momenteel ligt de XRP koers op $0,633 na een daling van ruim -3,3%, nadat de koers gisteren tot wel $0,595 is gedaald. Net als Ethereum, hangt ook XRP sterk af van de Bitcoin koers, toch lijdt de altcoin momenteel onder de onzekerheid rondom de toekomst van Ripple en XRP.

Goedkeuring van crypto ETF’s zal waarschijnlijk wel positief zijn voor de altcoin en misschien zelfs nodig voor een stijging naar de $1 dit jaar. Als we dit jaar nog geen crypto ETF goedkeuring krijgen, zou de XRP koers kunnen consolideren rond de $0,65 of $0,70 voor begin 2024.

Veelbelovende Crypto Investeringen Die Kunnen Profiteren van Crypto ETF Goedkeuring

Een goedkeuring van crypto ETF’s kan erg bullish zijn voor de crypto markt, maar vooral de ‘Main Event’ waar de Grayscale CEO op doelt, kan zorgen voor een grote crypto rally. Hoewel coins zoals BTC, ETH en XRP flink kunnen stijgen, hebben ze de afgelopen maand al een grote toename gezien.

Daarom kunnen kleinere altcoins interessanter zijn, omdat deze nog geen volatiele periode hebben gezien en veel ruimte hebben om te stijgen. Laten we kijken naar een aantal van de meest veelbelovende crypto’s die nu voor een lage prijs te koop zijn.

ETHETF Token (ETHETF)

De nieuwe ETHETF Token is gisteren gelanceerd en is verkrijgbaar via Uniswap. Hoewel veel nieuwe cryptomunten eerst beginnen met een crypto presale, begint ETHETF Token met een stille launch.

ETHETF Token crypto

ETHETF Token hoopt mee te liften met de hype rondom de Ethereum ETF goedkeuring en kan hierdoor erg veel stijgen in waarde. Daarnaast zal 2% van elke transactie geburnd worden, totdat de eerste Ethereum ETF goedkeuring krijgt.

Je kunt ETHETF tokens kopen via de Uniswap widget op de website, gebruik hiervoor ETH, USDT of andere ERC-20 tokens.

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

De grootste en meest belangrijke ETF goedkeuring is die van de spot Bitcoin ETF. De nieuwe Bitcoin ETF Token hoopt op de spot Bitcoin ETF mee te liften en is van plan om in totaal 25% van de BTCETF token supply te burnen.

BTCETF tokens zijn voor een lage prijs te koop in de presale en kunnen gekocht worden met ETH, USDT of creditcard. Je kunt de token nu kopen voor $0,0052 per stuk, maar deze prijs zal morgen stijgen.

Nadat de presale voorbij is, zal de token gelist worden op exchanges en kan BTCETF meeliften met het positieve sentiment rondom de spot Bitcoin ETF goedkeuring. Tot (en na) die tijd kun je BTCMTX staken om extra tokens te verdienen.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een aantrekkelijk alternatief voor Bitcoin is de nieuwe Bitcoin Minetrix, waarmee je eenvoudig Bitcoins kunt minen via de cloud. Door BTCMTX tokens te staken, verdien je extra tokens en mining credits die je kunt gebruiken voor hash power voor het minen van Bitcoin.

Bitcoin minetrix crypto

Door nu nog Bitcoins te minen, kun je profiteren van hogere mining rewards, die volgend jaar gehalveerd worden. Minen bij Bitcoin Minetrix is erg eenvoudig dankzij het handige dashboard en het stake-to-mine systeem.

BTCMTX tokens zijn in de presale te koop voor $0,0116 per stuk, maar deze prijs zal aan het eind van de week stijgen naar $0,0117. nadat de token gelist wordt op exchanges, zou de prijs van BTCMTX verder kunnen stijgen dankzij de utility die het aan investeerders biedt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Grayscale CEO Hint ‘Main Event’ Crypto ETF Goedkeuring Nadert – Grootste Crypto Rally BTC, XRP en ETH op Komst? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.