Goldman Sachs Voorspelt Breakout Crypto Markt 2024: Verwachte Pump Top 10 Crypto’s ETH, SOL, XRP Zet de Toon voor Crypto’s Toekomst

Mathew McDermott van het investeringsbedrijf Goldman Sachs, heeft een bullish voorspelling gedaan voor de crypto markt. McDermott voorspelt dat de markt in 2024 een behoorlijke groei kan meemaken en dat de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF hiervoor een katalysator kan worden.

In dit artikel kijken we naar de voorspelling van Goldman Sachs’ hoofd van digitale activa, Mathew McDermott en de verwachtingen voor top 10 crypto’s Ethereum, Solana en Ripple.

Goldman Sachs Voorspelt Breakout Crypto Markt – Verwachte Pump ETH, SOL, XRP

Mathew McDermott van Goldman Sachs is erg optimistisch over de komst van de spot Bitcoin ETF. Dit middel biedt de mogelijkheid voor instituties om te investeren in Bitcoin zonder de cryptomunt zelf aan te hoeven schaffen.

Adoptie van de Bitcoin ETF onder instituties kan zorgen voor een grote influx aan liquiditeit en trading volume in de crypto markt. Hij voorspelt dan ook dat meer mensen betrokken zullen raken met de crypto sector en dat 2024 een periode van behoorlijke groei kan worden voor crypto.

Als gevolg hiervan kunnen cryptomunten zoals Ethereum, Solana en Ripple een grote boost in populariteit ervaren. Deze crypto’s hebben hun eigen blockchain, waarmee developers hun eigen projecten kunnen bouwen en schalen.

Analyse Top 10 Crypto’s Ethereum, Solana en Ripple

Ethereum

Na de Shanghai upgrade in 2023, staat de volgende upgrade voor Ethereum op de planning. Met de Cancun-Deneb of Dencun upgrade, kan het netwerk van Ethereum nog veiliger, efficiënter en beter schaalbaar worden.

De upgrade staat gepland voor ergens in het begin van dit jaar en kan zorgen voor verlaagde transactiekosten op de Ethereum blockchain.

Ethereum koers grafiek

De Ethereum koers ligt momenteel vlak boven de $2.300 na een daling van 0,4% in de afgelopen 24 uur. ETH heeft de afgelopen weken meerdere keren ondersteuning weten te krijgen van de 30-daagse moving average (geel) en lijkt voorlopig nog langzaam te stijgen.

Gebaseerd op de koersactiviteit van afgelopen weken, kan de Ethereum koers de komende tijd consolideren rond de 30-daagse moving average. Met de voorspelde groei van de crypto markt in 2024 en de nieuwe Dencun upgrade, zou ETH het jaar kunnen eindigen rond de $5.000, boven haar All Time High van $4.878.

Solana

Solana heeft in het laatste deel van 2023 de markt op zijn kop gezet met een stijging van meer dan +500% sinds eind oktober en een stijging van zo’n 1.000% in het hele jaar. Dit heeft onder andere te maken met het succes van de meme coin op het netwerk, genaamd Bonk.

Sinds het succes van Bonk, is Solana behoorlijk populair geworden, zo zijn er sinds die tijd vele duizenden nieuwe tokens aangemaakt op de blockchain.

Solana koers grafiek

De Solana koers is licht afgekoeld en is de afgelopen 7 dagen met -6% gedaald naar $104,45, nog steeds ver boven zijn 30-daagse moving average van $84,60. Door de recente correctie is de Relative Strength Index (RSI) afgekoeld richting de 62,8, waardoor SOL momenteel niet meer overbought is op technisch gebied.

Met of zonder scherpe correctie in het begin van dit jaar, zou Solana in 2024 nog veel groter kunnen worden. Zo ligt een stijging naar de All Time High van $260 dit jaar op tafel, maar wie weet schiet Solana wel naar de $500 of $1000 voordat we het jaar afsluiten.

De komende week zou de Solana koers kunnen klimmen richting de $120.

Ripple

XRP is vandaag gedipt nadat Ripple zijn geplande vrijgave van 1 miljard XRP tokens uit zijn escrow accounts heeft uitgevoerd. Ripple is van plan elke 1e van de maand 1 miljard XRP uit zijn escrow accounts te halen, totdat alle 55 miljard extra tokens in circulatie zijn.

Het escrow systeem is in eind 2017 doorgevoerd om de verdeling van XRP tokens en de stabiliteit van de Ripple koers onder controle te houden. Na de vrijgave van 1 miljard XRP, is de Ripple koers met -2% gedipt, maar intussen zit de token alweer in een herstelbeweging.

Ripple koers grafiek

Op het moment van schrijven ligt de Ripple koers -0,9% lager dan 24 uur geleden op het niveau van $0,618, vlak onder de 30-daagse moving average. In het geval dat XRP boven deze resistance kan breken, kan Ripple $0,63 worden deze week, anders zou de koers vlak boven de $0,60 kunnen blijven.

Wat XRP op langere termijn gaat doen, zal voornamelijk afhangen van de Ripple rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC). Deze rechtszaak staat gepland in april en mits dit goed afloopt voor Ripple, zou de altcoin dit jaar nog boven de $4 kunnen uitschieten.

Alternatieve Veelbelovende Cryptomunten Die Dit Jaar Kunnen Exploderen.

Als de voorspelling van Mathew McDermott van Goldman Sachs klopt, dan kunnen ook kleinere altcoins dit jaar veel stijgen. Hieronder zijn 2 veelbelovende cryptomunten die dit jaar kunnen exploderen in waarde.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

De spot Bitcoin ETF kan binnen enkele weken goedkeuring krijgen van de SEC, waardoor investeren in Bitcoin toegankelijker is voor instituties. De nieuwe Bitcoin Minetrix zou hier enorm veel van kunnen profiteren, net als de native BTCMTX token.

BTCMTX is een token die gestaked kan worden om passief mining credits te verdienen, waarmee je Bitcoin kunt minen via de cloud. Iets wat normaal gesproken erg ingewikkeld en duur is, is nu toegankelijker dan ooit tevoren, daarom is Bitcoin Minetrix momenteel een van de meest populaire cryptomunten in de presale.

De presale waarin BTCMTX te koop is voor $0,0126 per token, heeft al meer dan $7,1 miljoen opgehaald. De presale kan binnenkort uitverkopen, waarna de token gelanceerd zal worden op exchanges en het platform live kan gaan.

 

Sponge V2 (SPONGEV2)

Bonk, de meme coin op Solana, is niet de enige die in 2023 de crypto markt op de kop zette, een andere meme coin die x100 ging in 2023 is Sponge. Voor degene die de x100 pump van Sponge hebben gemist, is er de nieuwe Sponge V2 token van hetzelfde team.

Deze token heeft potentie om nog verder te gaan dan Sponge (V1), gezien deze wordt gelanceerd in een bull markt en meer utility met zich mee zal brengen. De V2 token kan verdiend worden als beloning voor het staken van Sponge en zal in de crypto’s toekomst gebruikt kunnen worden in een nieuwe Play-to-Earn game.

Sponge bereikte een market cap van $100 miljoen na een x100 pump en had meer dan 10.000 holders. De nieuwe Sponge V2 token heeft potentie om nog verder te gaan dan dit. Je kunt Sponge tokens kopen via de officiële website, sponge.vip en staken om Sponge V2 te verdienen.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Goldman Sachs Voorspelt Breakout Crypto Markt 2024: Verwachte Pump Top 10 Crypto’s ETH, SOL, XRP Zet de Toon voor Crypto’s Toekomst appeared first on Bitcoinmagazine.nl.