Goedemorgen Bitcoin: Zeldzaam Laag Aanbod Bitcoin Op Beurzen Voorspelt Prijsstijging Zoals in 2020!

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

De Gouden Gok: Hoe MicroStrategy’s Bitcoin Strategie Miljarden Oplevert

Misschien is Michael Saylor wel een van de meest bullishe personen als het gaat om Bitcoin. De oprichter en het brein achter MicroStrategy koopt met zijn bedrijf bijna elke Bitcoin dip, en dit betaalt zich maar al te goed uit! Hoewel veel mensen het risicovol vinden dat Saylor met het geld van zijn bedrijf investeert in Bitcoin, lijkt hij het toch bij het juiste eind te hebben. Michael Saylor liet onlangs met een overzichtelijke grafiek zien hoe goed hun aandelen het doen in vergelijking met andere grote investeringen sinds dat hij in Bitcoin investeert.

Bitcoin Stijgt Hard, Maar Analist Waarschuwt voor Omslag: Is het Tijd voor Altcoins?

Iedereen lijkt in extase door de stijging van Bitcoin. Maar Matthew Hyland, een populaire analist, uitte op 9 december in een bericht op X (voorheen Twitter) zijn voorzichtigheid over de prijsactie van Bitcoin. Dit gebeurde nadat Bitcoin op 8 december nieuwe 19-maandelijkse hoogtepunten van $44,729 op Bitstamp bereikte, waarmee het momentum van de bulls tijdens het einde van de Wall Street handelsweek bleef aanhouden.

Zeldzaam Laag Aanbod Bitcoin Op Beurzen Voorspelt Prijsstijging Zoals in 2020!

Het ziet ernaar uit dat investeerders steeds meer geloof hebben in Bitcoin. Recentelijk blijkt uit de data dat mensen minder geneigd zijn hun Bitcoin te verkopen en eerder kiezen om te holden. Dit is best interessant, zeker nu de Bitcoin-prijs de laatste tijd flink omhoog is geschoten en nieuwe records voor dit jaar heeft gevestigd. Het aanbod van Bitcoin op de beurzen heeft onlangs het laagste punt bereikt sinds 2017, wat wel eens een heel goed teken zou kunnen zijn voor de prijs van Bitcoin.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Zeldzaam Laag Aanbod Bitcoin Op Beurzen Voorspelt Prijsstijging Zoals in 2020! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.