Goedemorgen Bitcoin: Werknemer van Binance zit nog altijd vast in Nigeria

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Binance CEO eist vrijlating van werknemer in Nigeria

Binance CEO Richard Teng beweert dat Tigran Gambaryan in “een gevaarlijke gevangenis zit om controle over Binance te kunnen uitoefenen.” Hij eist vrijlating van zijn medewerker, die al 70 dagen vastzit.

Binance CEO eist vrijlating medewerker
In een blogpost zegt Teng dat de gevangenschap van Gambaryan “een gevaarlijk nieuw precedent heeft geschapen voor alle bedrijven wereldwijd”. Hij voegt eraan dat hij onschuldig is en eist vrijlating.

Gambaryan is de manager van de afdeling Financiële Misdaadbestrijding van de cryptobeurs. In februari dit jaar is hij door de Nigeriaanse autoriteiten vastgehouden samen met zijn collega, de regionale manager voor Binance Afrika, Nadeem Anjarwalla. Het duo was afgereisd naar het land om te overleggen met overheidsfunctionarissen die cryptobeurzen onderzochten.

Crypto onderwerp tijdens roast van Tom Brady: Amerikaan verloor honderden miljoenen dollars

Crypto ondewerp tijdens roast van Tom Brady Amerikaanse verloor honderden miljoenen dollars in crypto
Tom Brady, de bekende NFL quarterback, werd onlangs belachelijk gemaakt tijdens een comedy roast op Netflix vanwege zijn investeringen in Bitcoin en zijn banden met de failliete cryptobeurs FTX. Het evenement, getiteld “The Roast of Tom Brady”, trok veel aandacht door de scherpe grappen over Brady’s voorliefde voor Bitcoin en zijn relaties met FTX. Samen met zijn (toen nog) vrouw investeerde hij honderden miljoenen dollars in FTX, en deed hij mee aan verschillende reclamespotjes.

Apenkoorts voorbij? Yuga Labs, maker van Bored Ape Yacht Club, ontslaat werknemers

Apenkoorts voorbij? Yuga Labs, maker van Bored Ape Yacht Club, ontslaat werknemers
De hype rondom non-fungible tokens (NFT’s) lijkt af te koelen. Yuga Labs, het bedrijf achter de beroemde Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-collectie, kondigde ontslagen aan.

Greg Solano, CEO van Yuga Labs, meldde in een verklaring op X dat het bedrijf een “herstructurering” doorvoert en om die reden een onbepaald aantal werknemers zal ontslaan. “Simpel gezegd: Yuga was de weg kwijt geraakt,” aldus Solano. “Om terug op het juiste pad te komen, moeten we een kleiner, flexibeler en meer cryptonatief team worden.”


The post Goedemorgen Bitcoin: Werknemer van Binance zit nog altijd vast in Nigeria appeared first on Bitcoinmagazine.nl.