Goedemorgen Bitcoin: voorspelling van $110.000 en altcoin maakt iemand miljonair

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Gelukkige handelaar kocht 3 jaar geleden Shiba Inu en is nu miljonair

Een belegger heeft $1,24 miljoen verdiend door Shiba Inu (SHIB) meer dan 3 jaar vast te houden. Deze gebruiker kocht ongeveer 48 miljard SHIB voor 2 Ether in januari 2021.

Een kleine investering van de memecoin Shiba Inu heeft geresulteerd in een winst van meer dan $1 miljoen, volgens on-chain data. De belegger kocht op 31 januari 2021 48,1 miljard SHIB voor twee wrapped ether (WETH) op de beurs Uniswap, voor een prijs van ongeveer $2.700.

Na het SHIB bijna drieënhalf jaar vastgehouden te hebben, verkocht de gebruiker het vanmorgen toen de prijs van SHIB steeg tot $0,000026. De verkoop van de SHIB was gewaardeerd op $1,24 miljoen, wat een toename van 47.592% van de initiële investering betekent.

Volgens deze macrostrateeg gaat bitcoin (BTC) naar $110.000 stijgen

De macrostrateeg Henrik Zeberg voorspelt dat bitcoin (BTC) binnenkort een grote stijging zal doormaken. Dat verkondigt hij in een nieuw interview op het YouTube-kanaal van Bloor Street Capital. Volgens hem kan bitcoin tegen het derde kwartaal van het jaar meer dan 64% stijgen ten opzichte van de huidige waarde.

Bitcoin en Ethereum ETF’s beginnen met handelen in het VK

Na de lancering van Bitcoin- en Ethereum-Spot-ETF’s in de VS, maakt nu ook het VK-kennis met deze producten. Wat betekent dit voor investeerders en de bredere markt?

FCA keurt eerste crypto-ETP’s goed
De Britse financiële toezichthouder, de Financial Conduct Authority (FCA), heeft een belangrijke stap gezet om het VK in lijn te brengen met andere financiële centra op het gebied van digitale activa. WisdomTree Inc, een toonaangevende vermogensbeheerder, heeft aangekondigd dat het goedkeuring heeft gekregen van de FCA om een paar crypto-ETP’s te noteren die Bitcoin en Ethereum volgen op de London Stock Exchange. Deze producten kunnen al op 28 mei beginnen met handelen, aldus het bedrijf in een persbericht op woensdag.


The post Goedemorgen Bitcoin: voorspelling van $110.000 en altcoin maakt iemand miljonair appeared first on Bitcoinmagazine.nl.