Goedemorgen Bitcoin: Vanguard zegt néé tegen Bitcoin ETF’s

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Giganten uit financiële industrie blokkeren toegang tot Spot Bitcoin ETFs

Het is je vast niet ontgaan dat de felbegeerde Spot Bitcoin ETFs gisteren debuteerden op de Amerikaanse beurs. Daar was niet iedere grote speler uit de traditionele financiële industrie blij mee. Vanguard, een partij die biljoenen beheert voor zijn klanten, besloot om de toegang tot Spot Bitcoin ETFs compleet te blokkeren.

Bullish voor bitcoin: nog 100 dagen tot de halving

Iedereen heeft het momenteel over de Spot Bitcoin ETFs van partijen als BlackRock, Fidelity en Invesco. Vergeet echter niet dat bitcoin in het verleden aan iedere bullrun begon NA de halvings en voor april 2024 staat de volgende op het programma. Het is op dit moment nog een kleine 100 dagen en ~14.600 blokken tot de volgende halving.

23-jarige Nederlander verdwijnt met miljoenen euro’s aan cryptovaluta van klanten

Volgens RTV Oost zijn honderden Nederlanders slachtoffers worden van oplichting door een 23-jarige ‘cryptobelegger’ uit Hengelo. Bij elkaar zijn ze miljoenen euro kwijtgeraakt.

Het zat als volgt: de gedupeerden maakten grote bedragen over naar de man die dat namens hen investeerde in cryptovaluta. Ineens was al het geld verdwenen. Naar eigen zeggen is hij al het allemaal kwijt, waaronder ook zijn eigen investeringen. Nu is de Hengeloër spoorloos.


The post Goedemorgen Bitcoin: Vanguard zegt néé tegen Bitcoin ETF’s appeared first on Bitcoinmagazine.nl.