Goedemorgen Bitcoin: schuldeisers FTX profiteren niet mee van recente stijgingen van crypto

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

VanEck CEO Voorspelt: Bitcoin Klaar Nieuwe All Time High Binnen een Jaar!

Jan van Eck, CEO van VanEck, heeft een positieve kijk op Bitcoin en voorspelt dat het binnen het volgende jaar een nieuw all time high zal bereiken. Zijn vertrouwen komt voort uit de marktdynamiek en de unieke rol van Bitcoin in de financiële wereld. Laten we eens bekijken waarom Jan van Eck zo Bullish is op Bitcoin, en waarom hij binnenkort een nieuwe all time high verwacht.

Van Eck trekt een parallel tussen Bitcoin en goud, waarbij hij hun overeenkomsten als opslag van waarde benadrukt. Hij benadrukte de intrinsieke kwaliteiten van Bitcoin die overeenkomen met traditionele waardebehoudende activa en zei: “Bitcoin gaat een aanvulling zijn op goud… het is nu 10 keer zoveel waard als zes jaar terug… Ik denk dat Bitcoin het voor de hand liggende activum is dat voor onze ogen opgroeit.”

Schuldeisers FTX profiteren niet mee van recente stijgingen van crypto

FTX heeft vandaag een belangrijk stap gezet in hun faillissementsproces. Hun aangepaste Chapter 11 reorganisatieplan is ingediend, met een opvallende regel over de waarde van crypto-eisen. Deze worden vastgesteld op de waarde in geld op het moment van het faillissement, 11 november 2022. Dit is belangrijk omdat de waarde van veel cryptocurrencies, zoals Bitcoin, sindsdien flink is gestegen.

VanEck CEO Bullish op Bitcoin door Vergelijking met China’s Groei

De baas van VanEck, een belangrijke speler in de wereld van Bitcoin ETFs, heeft een boeiende vergelijking gemaakt. Hij zet de groei van Bitcoin naast de opkomst van China als economische supermacht in de laatste dertig jaar. Door de ontwikkeling van Bitcoin naast de opmars van China te plaatsen, schetst hij een beeld van de potentie en groei van Bitcoin en crypto in het algemeen. Laten we eens bekijken waarom Jan van Eck deze vergelijking precies maakt, en wat dit voor Bitcoin zou kunnen betekenen.


The post Goedemorgen Bitcoin: schuldeisers FTX profiteren niet mee van recente stijgingen van crypto appeared first on Bitcoinmagazine.nl.