Goedemorgen Bitcoin: Scaramucci verwacht bitcoin koers van $170.000 na de halving

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Duitse politie neemt 2 miljard euro aan bitcoin in beslag

Duitse autoriteiten hebben 50.000 bitcoins in beslag genomen, ter waarde van ongeveer €2 miljard, in wat wellicht de grootste inbeslagname tot nu toe in het land is.

De Duitse wetshandhavingsautoriteiten verklaren dat ze bijna €2 miljard aan bitcoins in beslag hadden genomen in de oostelijke deelstaat Saksen. Er loopt nog steeds een onderzoek en er zijn nog geen aanklachten ingediend, aldus de politie.

Het Bureau voor Criminaliteitsbestrijding van de deelstaat Saksen verklaart dat de inbeslagname van 50.000 bitcoins de grootste tot nu toe is in Duitsland.

Whales bezitten meer dan 50% van alle stablecoins, bullish?

Als we het doorgaans goed geïnformeerde Santiment mogen geloven, dan bezitten whales op dit moment 50 procent van alle stablecoins. Dat is een industrie waar het goed mee gaat, want over de afgelopen vier maanden groeide de gecombineerde market cap van Tether, USDC, DAI, BUSD, TrueUSD en de Pax Dollar met 9,42 miljard dollar.

Opvallend is dat whales met meer dan 5 miljoen dollar aan stablecoins een groot deel van de supply in handen hebben. Wat betekent dat voor bitcoin>

De stijging van de market cap van stablecoins is volgens Santiment bullish voor de gehele markt. Zo noemt Santiment het een “noodzakelijk ingrediënt” voor de markten om meer stijgingen te kunnen doormaken.

Scaramucci verwacht bitcoin koers van $170.000 na de halving

Anthony Scaramucci, een Amerikaanse legende op Wall Street, verwacht na de volgende halving van bitcoin een koers van 170.000 dollar. De oprichter en directeur van Skybridge Capital vertelt als gast bij de podcast van Scott Melker hoe hij tot die voorspelling komt.

Op de lange termijn verwacht Scaramucci zelfs dat bitcoin de helft van de marktwaarde van goud bereikt, wat een koers van 400.000 dollar zou opleveren.

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Scaramucci verwacht bitcoin koers van $170.000 na de halving appeared first on Bitcoinmagazine.nl.