Goedemorgen Bitcoin: pechvogel verliest $70 miljoen aan Bitcoin op Ethereum

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Belegger verliest $70 miljoen aan Bitcoin door grote fout

Een verdrietige belegger is meer dan 1.000 bitcoin verloren. Hij is beroofd van maar liefst 1.155 Wrapped Bitcoin (WBTC), wat neerkomt op een verlies van ongeveer 71 miljoen dollar. Het incident vond plaats toen de belegger besloot een nieuw Ethereum adres aan te maken en daar een initiële storting van 0,05 ETH op deed. Daarna werd de verzender echter flink beetgenomen.

Opmerkelijk: Hong Kong firma wordt grootste investeerder in BlackRock’s bitcoinfonds

Yong Rong HK Asset Management Ltd, gevestigd in Hong Kong, is nu de grootste investeerder in de BlackRock iShares Bitcoin ETF (IBIT), met een aankoop van $38 miljoen aan aandelen. Dit maakt dat Yong Rong meer dan 12% van de totale gerapporteerde bezittingen van deze ETF in handen heeft. Eric Balchunas, senior ETF-analist bij Bloomberg, benadrukt hoe opmerkelijk deze investering is, aangezien Hong Kong zelf al ETFs heeft. Hij wijst op de aantrekkelijkheid van Amerikaanse ETFs door hun lage kosten en hoge handelsvolume.

Adviseur van Biden struikelt over uitleg over geldcreatie

In een recent opgedoken videoclip van ongeveer 100 seconden, probeert Jared Bernstein, de voorzitter van de Council of Economic Advisers en belangrijk economisch adviseur van president Joe Biden, uit te leggen hoe het proces van geldschepping en lenen werkt in de Verenigde Staten. Echter, Bernstein lijkt moeite te hebben om zijn punt duidelijk over te brengen.


The post Goedemorgen Bitcoin: pechvogel verliest $70 miljoen aan Bitcoin op Ethereum appeared first on Bitcoinmagazine.nl.