Goedemorgen Bitcoin: Parabolische koers stijging op komst?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Solana (SOL) handelaar verdient bijna $2 miljoen in slechts 5 uur

Een handelaar in cryptomunt Solana (SOL) in in korte tijd op papier miljonair geworden. In slechts vijf uur heeft hij bijna 4.000% aan niet-gerealiseerde winsten gerealiseerd. Volgens experts kan er sprake zijn van insider trading, handel met voorkennis.

De initiële inleg van $49.000 is plots veranderd in een ‘stack’ van $2 miljoen aan TORI, een recent gelanceerde meme-munt op het Solana-netwerk.

Het zijn de on-chainanalisten van Lookonchain die aan de bel trokken. Een handelaar heeft 344 SOL uitgegeven, op dat moment circa $49.000 waard, om 261,4 miljoen TORI te kopen. De oorspronkelijke SOL kwam van twee Binance-opnames naar twee nieuwe walletadressen op 25 en 26 april.

Ethereum ETF lijkt goedgekeurd: wat betekent dit voor ETH koers?

Franklin Templeton, een grote speler in de traditionele financiële sector met een beheerd vermogen van $1 biljoen, verbreedt zijn activiteiten naar de crypto markt. Onlangs heeft de Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) Franklin Templeton’s ethereum spot ETF goedgekeurd voor creatie en inwisseling. Maar wat betekent dit voor de ethereum koers?

De bekende cryptojournalist Colin Wu wees op de notering van de “FRANKLIN ETHEREUM TR ETHEREUM ETF” door de DTCC. Het feit dat deze ETF op de lijst van DTCC verscheen met een “Y” voor “Creation/Redeem” is een positief teken dat de lancering nabij kan zijn. Wu merkt op dat dit een standaardprocedure is om de marktintroductie van nieuwe ETF’s voor te bereiden, hoewel dit nog geen definitieve goedkeuring betekent.

Crypto analisten geven hun bitcoin koers verwachting: parabolische stijging op komst?

TechDev, een bekende figuur in de crypto wereld met een aanzienlijke aanhang van 447.600 op het sociale mediaplatform X, suggereert dat bitcoin gereed staat voor een parabolische stijging op basis van zijn trends op de grafiek van twee maanden. Maar waar baseert hij deze stijging op?

Door te wijzen op historische gegevens, trekt TechDev parallellen met eind 2020 toen bitcoin een indrukwekkende sprong maakte van ongeveer $ 13.000 naar meer dan $ 29.000 binnen slechts twee maanden. Hij merkt in zijn bitcoin koers verwachting op dat de huidige omstandigheden op de grafiek van bitcoin lijken op die voorafgaand aan eerdere parabolische versnellingen.

 

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Parabolische koers stijging op komst? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.