Goedemorgen Bitcoin: opmerkelijke voorspellingen van analisten

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin versus dollar: de ongelooflijke voorspelling van Fred Krueger

Bitcoin maximalist Fred Krueger heeft onlangs een gedurfde voorspelling gedaan over de toekomst van bitcoin in vergelijking met de Amerikaanse dollar (USD). Hij gelooft dat bitcoin binnen de komende 12 jaar 100 keer efficiënter zal zijn dan de dollar.

Deze voorspelling is gebaseerd op het grote verschil tussen het beleid rondom bitcoin en dat van de Amerikaanse overheidsschuld. Krueger benadrukt het belang van de halvering van bitcoin, een gebeurtenis die de nieuwe aanvoer van bitcoin aanzienlijk vermindert. Na de halvering zal de nieuwe aanvoer slechts 0,8% per jaar zijn, wat Krueger een kleine vergoeding vindt voor de veiligheid van het netwerk.

Ex Witte Huis directeur voorspelt bitcoin naar $170.000 binnen 18 maanden!

In een recent interview met CNBC heeft Anthony Scaramucci, de oprichter van SkyBridge Capital en voormalig directeur communicatie van het Witte Huis, zijn positieve kijk op de toekomst van bitcoin gedeeld. Hij denkt dat bitcoin binnen 18 maanden na de volgende halvering minstens $170.000 waard kan zijn. Maar wat zijn precies zijn inzichten die hem dit doen denken, en wat is de invloed van de Amerikaanse dollar op deze visie?

Scaramucci benadrukt de indrukwekkende groei van bitcoin, met een stijging van meer dan 800% sinds januari 2020, terwijl de Amerikaanse dollar in dezelfde periode bijna 22% van zijn waarde heeft verloren. Hij merkt ook op dat er in slechts drie maanden tijd meer dan $10 miljard in bitcoin ETF’s is gestroomd, een mijlpaal die goud ETF’s een jaar kostte om te bereiken.

Bitcoin bulls opgelet: historische gegevens voorspellen een onverwachte opleving!

Marktinzichtplatform Santiment laat zien dat er een positief signaal is voor bitcoin (btc) gebaseerd op historische gegevens. Ondanks dat de prijs van de cryptovaluta sinds oktober bijna 150% is gestegen, lijkt het erop dat het momentum verliest. Santiment merkt echter op dat historisch gezien, wanneer er minder langdurig optimisme is onder het publiek, de kans op een voortzetting van de marktstijging toeneemt.

Het bedrijf merkt op dat het marktsentiment ten opzichte van bitcoin en de bredere cryptomarkten wankel is geweest, vooral na een aanzienlijke correctie drie weken geleden. Met de halvering van btc slechts twee weken verwijderd, wordt het sentiment van handelaren gekenmerkt door angst, onzekerheid en twijfel (FUD), samen met bearish verwachtingen.


The post Goedemorgen Bitcoin: opmerkelijke voorspellingen van analisten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.