Goedemorgen Bitcoin: opmerkelijke voorspelling van $700.000 krijgt aandacht

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin koers naar $700K? Anthony Scaramucci voorspelt gigantische prijsstijging!

Anthony Scaramucci, oprichter van SkyBridge Capital, denkt dat de Bitcoin koers veel kan stijgen en mogelijk $700.000 kan bereiken. In een interview op 7 juni met David Lin sprak Scaramucci over Bitcoin als een technologische vooruitgang vergeleken met goud en de mogelijke groei van BTC als betaalmiddel. Maar waarom, en op welke termijn ziet Scaramucci een x10 voor de Bitcoin koers als mogelijkheid?

Anthony Scaramucci bullish op Bitcoin koers door vergelijking met goud
Scaramucci gelooft dat Bitcoin een waarde van zes cijfers kan bereiken door de huidige adoptiepatronen en de technologie erachter. Hij legde uit dat ongeveer 5% van de mensen in de VS Bitcoin gebruikt, maar dit aantal groeit snel.

Binance breekt records en bereikt 200 miljoen gebruikers wereldwijd

Binance, de grootste cryptobeurs ter wereld op basis van dagelijks volume, heeft gister gedeeld dat het 200 miljoen gebruikers wereldwijd heeft bereikt. Om deze mijlpaal te vieren, heeft Binance dit nieuws gedeeld op zijn sociale mediakanalen. Ze presenteerden het als een stap richting hun doel om een miljard gebruikers te bereiken, wat neerkomt op één op de acht mensen op aarde.

Binance bereikt 200 miljoen gebruikers
In een bericht op X bedankte Binance zijn gebruikers: “Vandaag vieren we 200 miljoen- en dat is allemaal dankzij JULLIE! Jullie steun is het hart van onze reis naar 1 miljard gebruikers. Hier zijn de sterren van ons verhaal – jullie!”

Groot aantal Bitcoin wordt opgenomen van crypto beurzen: Is dit het einde van de bull markt?

In de afgelopen weken hebben verschillende crypto beurzen een grote uitstroom van Bitcoin gezien. Dit kan betekenen dat verkopers de markt verlaten. Technisch analist Ali Martinez meldt dat ongeveer 22.647 Bitcoin in de afgelopen week zijn opgenomen van crypto beurzen. Dit komt neer op $1,57 miljard dat de digitale handelsplatforms heeft verlaten. Deze munten worden waarschijnlijk opgeslagen op andere plaatsen, wat mogelijk een positief teken kan zijn.

Deze ontwikkeling volgt op een flinke daling van de Bitcoin koers. Op dit moment wordt Bitcoin verhandeld voor $69.326,16, een daling van 2,35% in de afgelopen 24 uur. Onlangs steeg de Bitcoin koers boven de $70.000. Maar na de bekendmaking van Amerikaanse werkgelegenheidsdata begon de prijs afgelopen vrijdag plotseling te dalen. Uit de data blijkt dat de Verenigde Staten in mei 272.000 banen hebben toegevoegd, meer dan verwacht, terwijl het werkloosheidspercentage steeg naar 4%.


The post Goedemorgen Bitcoin: opmerkelijke voorspelling van $700.000 krijgt aandacht appeared first on Bitcoinmagazine.nl.