Goedemorgen Bitcoin: Op Deze Prijs Koopt Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Meer Bitcoin Bij

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Whales Maken Grote Bewegingen Terwijl BTC Handelt in Een Beperkt Bereik, Volgens Analysebedrijf Sentiment

Nieuwe gegevens van marktinlichtingenbedrijf Santiment onthullen dat de populatie van grote bitcoin (BTC) whales op een niveau is dat in ongeveer 15 maanden niet is gezien.

Santiment zegt dat het aantal portefeuilles dat tussen de 1.000 en 10.000 BTC bevat, toeneemt terwijl bitcoin blijft consolideren. Aan de andere kant constateert Santiment dat bitcoinwallets met 100 tot 1.000 BTC afnemen.

Amerikaanse ministerie van Justitie dient aanklacht in tegen man achter BTC-e

Het Amerikaanse ministerie van Justitie (DOJ) heeft een aanklacht ingediend tegen Aliaksandr Klimenka. De Wit-Rus wordt ervan beschuldigd betrokken te zijn bij BTC-e. Hij heeft nu aanklachten aan zijn broek hangen voor het witwassen van geld en het draaien van een money services business zonder licentie.

Via BTC-e zou Klimenka anonieme bitcointransacties hebben gefaciliteerd. Het DOJ beweert dat de beurs een cruciale rol heeft gespeeld bij transacties voor verschillende criminele activiteiten. Dit zou variëren van hacks tot ransomware en van oplichting tot identiteitsdiefstal.

Op Deze Prijs Koopt Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Meer Bitcoin Bij

Michaël van de Poppe verwacht een consolidatieperiode voor bitcoin (BTC) naarmate de cryptocurrency nadert tot zijn halveringsevenement dat gepland staat voor april. De bekende Nederlandse trader voorspelt dat de prijs van bitcoin zich zal stabiliseren rond de $48.000, mogelijk stijgend naar $50.000 voor de halvering. In dit artikel nemen we een kijkje naar Van de Poppe zijn bredere analyse. Hij suggereert dat er een rebound komt van de huidige prijsniveaus naar een hogere prijs voorafgaand aan het evenement.

 


The post Goedemorgen Bitcoin: Op Deze Prijs Koopt Nederlandse Analist Michaël Van de Poppe Meer Bitcoin Bij appeared first on Bitcoinmagazine.nl.